• Επικοινωνία
Κυριακή, 3 Μαΐου, 2026
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
Home Επιλεγμένα

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Ένα γραφείο στο Δημαρχείο για τον Στάμο Τριμίτζιο!

13 Οκτωβρίου 2021
in Επιλεγμένα, Παραπολιτική
ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Καταδίωξη διακινητή παράνομων μεταναστών και τροχαίο στην Ξάνθη!
Share on FacebookShare on Twitter

Δηλαδή πόσο μπούλινγκ και κυνηγητό ακόμη θα πρέπει να δεχτεί η πρώην διευθύντρια της ΔΕΥΑΞ Μαρία Λυκίδου από τον Πρόεδρο Ιπποκράτη Καμαρίδη, για να την στηρίξουν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, αφού ο Δήμαρχος Τσέπελης (πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ) δυστυχώς της φέρθηκε με τόση αχαριστία; Περιμένω μια απάντηση από υποκριτές και μη…Και μη ξεχνάτε ότι οι λεκτικές ύβρεις είναι ότι χειρότερο για μια ανυπεράσπιστη γυναίκα…
ΑΛΕΚΤΩΡ

*«Όλα στο φως για τους πάντες και τα πάντα, χωρίς αστερίσκους και επιλεκτικούς αποκλεισμούς», τονίζει το Κίνημα Αλλαγής σε σχόλιό του, εξηγώντας τη θετική στάση του στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, για τη διερεύνηση των καταγγελιών για «στημένες» δημοσκοπήσεις και τις επιχορηγήσεις στα ΜΜΕ, τη λεγόμενη Λίστα Πέτσα.

Που ωστόσο θα επεκταθεί και στην περίοδο ΣΥΡΙΖΑ.

Με τη black list του Φανουράκη, του Ιπποκράτη Καμαρίδη, του Ηλία Ασκαρίδη και του Πάνου Αμβροσιάδη τι θα γίνει! Και πότε θα βγουν στη φόρα!

……..

*Το Κίνημα Αλλαγής επισημαίνει ότι διαχρονικά για την παράταξή μας σε θέματα διαφάνειας στον δημόσιο βίο δεν υπήρξαν και δεν υπάρχουν διλήμματα, ενώ είναι πάγια και αδιαπραγμάτευτη αυτή η θέση. «Γι’ αυτό και θα στηρίξουμε την πρόταση της Εξεταστικής Επιτροπής που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι προφανές -στο πλαίσιο των ίδιων αρχών- ότι θα στηρίξουμε και κάθε σχετική με το θέμα πρόταση, που θα κατατεθεί από άλλα κόμματα», αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής. Και σημειώνει ότι «η στάση μας θα συγκεκριμενοποιηθεί σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας».

…..

*Πρόταση της στήλης. Γιατί ο Δήμαρχος Τσέπελης δεν κάνει ένα γραφείο για τον μεγαλοεργολάβο Στάμο Τριμίτζιο, να μην ταλαιπωρείται ο άνθρωπος αφού κάθε μέρα είναι στο δημαρχείο και στο γραφείο του Φανουράκη;

Ένα γραφείο δεν αξίζει ο Στάμος;

……

*Στον Έβρο βρέθηκε την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021 ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του έδωσε και την είδηση ότι εντάσσεται στα συγχρηματοδοτούμενα έργα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη η δημιουργία ενός νέου κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης με τον Δήμαρχο της Αλεξ/πολης Γιάννη Ζαμπούκη να χαιρετίζει την συγκεκριμένη απόφαση.

….

 

*Προβάδισμα 13,5% καταγράφει η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση ψήφου, όπως καταγράφεται σε δημοσκόπηση της Marc που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Ν. Χατζηνικολάου.

Με συντριπτική πλειοψηφία επίσης η κοινή γνώμη αξιολογεί θετικά την αμυντική συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας, ενώ θεωρεί λάθος τη στάση Τσίπρα να την καταψηφίσει.

Ακόμη, η πλειοψηφία εγκρίνει τις περισσότερες ελευθερίες σε εμβολιασμένους, ενώ καταλληλότερος πρωθυπουργός παραμένει με διαφορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

…

*Σύμφωνα με τη Marc, στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ λαμβάνει 41% έναντι 27,5% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν το ΚΙΝΑΛ με 8%, το ΚΚΕ με 6,5%, η Ελληνική Λύση με 5,5%, το ΜέΡΑ25 με 3,5%. Αλλο κόμμα επιλέγει το 8%.

Στην πρόθεση ψήφου η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ κινείται στο 12,8% υπέρ του κυβερνώντος κόμματος, με τη ΝΔ να συγκεντρώνει 34,8% και ο ΣΥΡΙΖΑ 22%.

Ακολουθούν ΚΙΝΑΛ 6,3%, ΚΚΕ 5,6%, Ελληνική Λύση 4,4%, ΜέΡΑ25 με 2,7%.

……..

*Με συντριπτική πλειοψηφία, η κοινή γνώμη αξιολογεί θετικά την αμυντική συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας. Το 75,2% τη θεωρεί θετική και μάλλον θετική, έναντι 19,6% που την κρίνει αρνητική και μάλλον αρνητική.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το 91% των ψηφοφόρων της ΝΔ, το 92% των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ αλλά ακόμη και το 59,3% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και το 42,7% του ΚΚΕ κρίνουν τη συμφωνία ως θετική.

Το 64,2% επίσης κρίνει ως λάθος την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να καταψηφίσει τη συμφωνία, έναντι 25,9% που πιστεύει το αντίθετο.

Η κυριαρχία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό καλά κρατεί, καθώς συγκεντρώνει 50,4%, έναντι 28,2% του Αλέξη Τσίπρα.

Αρνητικά αξιολογεί το 76,6% την αντιπολίτευση που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος η συντριπτική πλειοψηφία, 76,8%, της κοινής γνώμης θεωρεί σωστή τη διαγραφή Μπογδάνου, έναντι μόλις 11,5% που την κρίνει λάθος και μάλλον λάθος.

…….

*Ανατροπή δεδομένων και νέα καθυστέρηση στη σέντρα! Η Σούπερ Λίγκα 2 δεν πρόκειται να ξεκινήσει ούτε την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021. Κι ο λόγος αυτής της εξέλιξης είναι η προσφυγή ομάδων της κατηγορίας (Αιγάλεω, Απόλλων Πόντου κ.λπ) στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ εναντίον της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών, που προχώρησε σε ανάκληση δελτίων κατ’ εφαρμογή της γνωστής υπόθεσης με τη δικαίωση της ΑΕΛ, ώστε να ισχύσουν οι ποινές για τις ΠΑΕ, που δεν κατάφεραν να αδειοδοτηθούν και προέρχονται από την περσινή Football League και να ακυρωθούν όλες οι μεταγραφές ποδοσφαιριστών άνω των 25 ετών.

Έτσι από τη στιγμή, που προκύπτει εκκρεμοδικία είναι αδύνατον να αρχίσει το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – 75 κρούσματα κορονοϊού στην ΠΕ Ξάνθης ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ

Επόμενο Άρθρο

Covid-19: 45% περισσότεροι θάνατοι στη Βόρεια Ελλάδα

Επόμενο Άρθρο
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ –  Ειδική σύμβουλος της Περιφέρειας ΑΜΘ σε θέματα Κοινωνικών Πολιτικών ορίστηκε η δικηγόρος Μαργαρίτα Γουδετσίδου

Covid-19: 45% περισσότεροι θάνατοι στη Βόρεια Ελλάδα

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Ο πολιτευτής της Ν.Δ. Σάκης Κριτσίνης κατήγγειλε τον αντιδήμαρχο Αβδήρων Φώτη Σταυρακάρα για παράβαση καθήκοντος

Στο νεκροτομείο του ΠΓΝΑ παραμένει εδώ και δύο μήνες σωρός νεκρού άνδρα

Παπαχρόνης, Σπανίδης, Γεωργιάδης:  ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΞΑΝΘΕΙΑΣ – Πρόταση Ανάδειξης και Προβολής  του Βυζαντινού Κάστρου της Ξάνθης

Παπαχρόνης, Σπανίδης, Γεωργιάδης: ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΞΑΝΘΕΙΑΣ - Πρόταση Ανάδειξης και Προβολής του Βυζαντινού Κάστρου της Ξάνθης

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ

RADIO LIFE 92.1

NEXT TV ΘΡΑΚΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ Μ.Η.Τ.: 232171

  • Elementor #142343
  • Αρχική
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
  • Μικρές Αγγελίες
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Τηλ: 2541-105-096 & 2541-063-600

© Αδέσμευτη Θράκης

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες

© Αδέσμευτη Θράκης