ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Δημήτρης Τριανταφυλλίδης: Από την «Περιφερειακή Αναγέννηση» του Γιώργου Παυλίδη, στην “Περιφερειακή Σύνθεση” του Χριστόδουλου Τοψίδη!

Έχω  βαρεθεί να το ακούω συνεχώς τον τελευταίο καιρό από συγκεκριμένους ανθρώπους…
Εμείς δεν τα έχουμε με τον Κοντό αλλά με τον…Δημαρχόπουλο. Κι όταν φεύγω από κοντά τους….να λένε ακριβώς το αντίθετο. Είμαστε με τον Τσέπελη για να «εκδικηθούμε»  τον…Κοντό, γιατί δεν μας έκανε τα χατίρια! Τα ίδια και τα ίδια μια ζωή….
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Στις επάλξεις και πάλι των Περιφερειακών εκλογών, ο νεαρός Δημήτρης Τριανταφυλλίδης από την Εξοχή Δήμου Τοπείρου, γιος του πρώην Προέδρου της Κοινότητας και επί χρόνια στενού συνεργάτη του Αείμνηστου Νίκου Λαμπαδάρη.

Με μια διαφορά….

Από την Περιφερειακή Αναγέννηση του Αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη, ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης κατεβαίνει στις εκλογές του Μαΐου 2019, υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με την “Περιφερειακή Σύνθεση” του Χριστόδουλου Τοψίδη, του μεγάλου φαβορί.

«Καλωσορίζω στην ομάδα της Περιφερειακής Σύνθεσης τον Δημήτρη Τριανταφυλλίδη που θα είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Π.Ε. Ξάνθης», ανέφερε ο Χριστόδουλος Τοψίδης μέσα από το fb και φυσικά οι δικές μας ευχές!

Δημήτρη ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

…………

*Είναι εμφανές ότι η κάθοδος του Πασχάλη Λύρατζη μετά την ανακοίνωση των 62 ονομάτων, άλλαξε εντελώς τα…δεδομένα, αφού ο συγκεκριμένος υποψήφιος εμφανώς και έχει την μεγαλύτερη απήχηση στη νεολαία και στην λεγόμενη «πιάτσα»!

Μεταξύ λοιπών των πολύ γνωστών ονομάτων που κατεβαίνουν υποψήφιοι μαζί του, είναι και ο δημοφιλής d.j. του Κύτταρο ελληνάδικο και όχι μόνο…Κώστας Σπυριάδης που σε μήνυμά του, σχολίασε ως εξής την υποψηφιότητά του:

«Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Σπυριαδης. Η μητέρα μου Σοφία και ο πατέρας μου Παναγιώτης, οικοδόμος και βιοπαλαιστης μου έμαθαν ότι “όλοι οι στόχοι εκπληρώνονται αν δουλέψεις εντατικά και με σωστό τρόπο”, για αυτό και εργάζομαι από πολύ μικρή ηλικία .Είμαι τελειόφοιτος Μηχανογραφημένης Λογιστικής και Αυτοματοποίησης Γραφείου. Επίσης εργασθηκα για χρόνια ως μουσικός παραγωγός. Η Ξάνθη μας, η πόλη που μεγάλωσα αξίζει μόνο τα καλύτερα, και αποφάσισα να συμβάλλω σε αυτό, πρόθυμος σοβαρός και γεμάτος ενέργεια. Αποφάσισα σε αυτές τις εκλογές να σταθώ στο πλευρό του Πασχάλη Λυρατζη και στο συνδυασμό Νέα Ξάνθη, ένα συνδυασμό αποτελούμενο από μια ομάδα νέων ανθρώπων με καινοτόμες ιδέες αλλά προπάντων όρεξη και σοβαρότητα να εργαστεί στα θέματα της πόλης μας. Καλώ λοιπόν όλους αλλά και τον καθένα σας ξεχωριστά να μου δώσετε την ευκαιρία να δουλέψω με όλη μου τη δύναμη σε όλα τα θέματα που αφορούν την πόλη μας. Δεσμεύομαι με ειλικρίνεια και σοβαρότητα να προσφέρω στον τόπο που μεγάλωσα. Ευχαριστώ θερμά την Νέα Ξάνθη και τον Πασχάλη Λυρατζη που μου δίνει αυτή την ευκαιρία. Ευχαριστώ και όλους όσους εμπιστευθούν εμένα και την απόφαση μου αυτή.»

……….

*Υποψήφιος όμως με τον συνδυασμό ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ-ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΥΡΑΤΖΗΣ, κατεβαίνει και ο γνωστός (και επί χρόνια) αθλητικογράφος του Κανάλι 6 και επί χρόνια μάλιστα στενός συνεργάτης του Μάκη Δάγκα στον ΠΥΡΗΝΑ.

Ιδού και το καλωσόρισμα από τον Πασχάλη Λύρατζη:

«Καλωσορίζω στο συνδυασμό Νέα Ξάνθη, τον πολύ δραστήριο αθλητικογράφο και επιχειρηματία της πόλης, Αργύρη Δήμου.

Και το βιογραφικό του Αργύρη Δήμου:

«Είμαι ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΔΗΜΟΥ. Ασχολούμαι χρόνια στο χώρο των μπαρ-καφέ. Επίσης, είμαι αθλητικογράφος και παραγωγός (Κανάλι 6) αθλητικής τηλεοπτικής εκπομπής που ασχολείται με τον αθλητισμό του νομού, αλλά κυρίως με τη μεγάλη μας αγάπη, τον Α.Ο.Ξ. Επειδή ζω και αναπνέω για την Ξάνθη και θέλω όπως και οι περισσότεροι Ξανθιώτες να ζώ σε μια υπέροχη και κυρίως ανθρώπινη πόλη, αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με τον μόνο άνθρωπο που μπορεί να κάνει τα όνειρά μας πραγματικότητα, τον ΠΑΣΧΑΛΗ ΛΥΡΑΤΖΗ»

-Συγκινητικός και ανθρώπινος ο Αργύρης Δήμου. Και πόσο διαφορετικός από τον Μάκη Δάγκα…

…………

*Συναντήσεις εργασίας με τους εκπαιδευτές οδηγών – ιδιοκτήτες σχολών οδηγών του Έβρου είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς.

Με αφορμή το νέο νομοθετικό πλαίσιο που διέπει τις διαδικασίες εξετάσεων των υποψηφίων οδηγών για όλες τις κατηγορίες συζητήθηκαν τα θέματα που έχουν ανακύψει και προτάθηκαν από κοινού λύσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση των υποψηφίων και των εκπαιδευτών.

Ο κ. Πέτροβιτς δήλωσε ότι συμφωνεί με τους προβληματισμούς και ότι υποστηρίζει τα αιτήματα και τις αντιρρήσεις των επαγγελματιών του κλάδου που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, αναφορικά με την εφαρμογή του νέου νόμου. Συγχρόνως τόνισε πως ο ίδιος υποστηρίζει το αίτημά τους για παράταση ισχύος της ΥΑ 50984/2013 (που ίσχυε πριν την ψήφιση του νέου νόμου), μέχρι την οριστική διευθέτηση των ζητημάτων.

………

*Στη συνάντηση στην Αλεξανδρούπολη παρόντες ήταν ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Αλεξανδρούπολης Δαμιανός Τσακίρης και η Προϊσταμένη του Τμήματος Αδειών Οδήγησης Ευγενία Γιουρτζοπούλου. Στη συνάντηση στην Ορεστιάδα συμμετείχαν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών, Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Κωνσταντίνος Βενετίδης, ο Γενικός Διευθυντής Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Παναγιώτης Μιτούδης, και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Ορεστιάδας Λευτέρης Χαμαλίδης.

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ