ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Διήμερη επίσκεψη στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, θα πραγματοποιήσει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης

Κάθε μέρα κι από έναν; Πάντως ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Γιάννης Παπαχρόνης, εξακολουθεί να μας εκπλήσσει με τους υποψηφίους του δημοτικούς συμβούλους, καθώς ένας ένας με ένα λυρικό μάλιστα κείμενο, ανακοινώνουν ότι κατεβαίνουν με το ψηφοδέλτιο «ΑΓΑΠΗ για την Ξάνθη Μας». Χθες είχαμε την 4η υποψηφιότητα…και μέχρι τη Δευτέρα, συμπληρώθηκε η πρώτη 7άδα!
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Διήμερη επίσκεψη στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, θα πραγματοποιήσει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, αύριο Παρασκευή 30 Νοεμβρίου και το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου. Ο κ. Καμίνης, ως επικεφαλής της επιτροπή κατάρτισης ψηφοδελτίων αυτοδιοίκησης του Κινήματος Αλλαγής και στο πλαίσιο περιοδειών σε όλη τη χώρα, θα επισκεφθεί την Παρασκευή την Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή, ενώ το Σάββατο την Καβάλα και την Ξάνθη.

……

*Το πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Καμίνη έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Αλεξανδρούπολη

10:30: Συνεδρίαση διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου, GRECOTEL EGNATIA, αίθουσα Ίμβρος, Πάρκο Εγνατίας

12:00: Συνέντευξη Τύπου, GRECOTEL EGNATIA, αίθουσα Ίμβρος, Πάρκο Εγνατίας

Κομοτηνή

14:00: Συνάντηση με τον δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη στο δημαρχείο, Πλ. Βιζυηνού 1

18:45: Συνέντευξη Τύπου στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Κομοτηνής, Καβείρων 12

19:00: Ομιλία στην εκδήλωση με θέμα “Οι θέσεις του Κινήματος Αλλαγής για την Αυτοδιοίκηση. Η Πρόκληση των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019 “, Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Κομοτηνής, Καβείρων 12

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Καβάλα

12:00: Συνέντευξη Τύπου, Ξενοδοχείο GALAXY, Αίθουσα Φίλιππος Ελ.Βενιζέλου 27

13:00: Συνεδρίαση διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας, Ξενοδοχείο GALAXY , Αίθουσα Φίλιππος, Ελ.Βενιζέλου 27

Ξάνθη

18:00: Συνεδρίαση διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής Ξάνθης, Hotel Natassa, 1ο χλμ Εθνικής Οδού Ξάνθης – Καβάλας

….

*Και ο μαχητικός και ιδιαίτερα αγαπητός Γραμματέας του Εμπορικού συλλόγου Ξάνθης Νίκος Γρηγοριάδης κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη «ΑΓΑΠΗ για την Ξάνθη Μας» του Γιάννη Παπαχρόνη. Ιδού αυτούσια και η δήλωσή του:

«Φίλοι  Δημότες,

Αν πιστεύετε ακόμα, ότι στην Πόλη μας υπάρχουν ανθρώπινες αξίες και ρεαλιστικά οράματα που μπορούν να απωθήσουν την επανάληψη και την συνθηματολογία, πιστεύω ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να στηρίξουμε αυτόν που θα τα υπηρετήσει πιστά και με συνέπεια. Τολμώ να δηλώσω δημόσια ότι ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ είναι ικανός για αυτήν την ανάγκη.

Θέτω κι εγώ λοιπόν τον εαυτό μου στην διάθεσή του συμπορευόμενος στην γαλέρα της Αγάπης.

Είμαστε εδώ! Είμαι εδώ!

Με εκτίμηση

Νικόλαος Γρηγοριάδης

Έμπορος της Πόλης της Ξάνθης

Γενικός Γραμματέας Εμπορικού Συλλόγου Νομού Ξάνθης

Μέλος Δ.Σ Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης

Εκπρόσωπος Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας»

………

*Με σκληρή δήλωση κατά των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και της Κυβέρνησης Συριζανελ ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, ρωτάει γιατί «καθυστερεί το πρόγραμμα Leader στο Νομό Ξάνθης», σχολιάζοντας  τα παρακάτω:

«Καμία εξέλιξη ακόμη στο πρόγραμμα LEADER, για την υλοποίηση του οποίου είχε παρθεί η απόφαση να συμμετέχει ο νομός Ξάνθης στην Αναπτυξιακή Ροδόπης. Το 2015 της έγινε σαφές ότι στο στενό χρονικό πλαίσιο που υπάρχει δεν είναι δυνατή η δημιουργία της Αναπτυξιακής και υπό την πίεση του χρόνου του υποτιθέμενου ανοίγματος του LEADER, τόσο ο κ. Κουρουμπλής όσο και οι τρεις βουλευτές του ΤΗΣ απέρριψαν την ιδέα της ίδρυσης μιας της Αναπτυξιακής εταιρείας στην Ξάνθη. Μιας Αναπτυξιακής εταιρείας η οποία θα αναλάμβανε να προωθήσει το Leader και να μπορέσει ο τόπος της να εκμεταλλευτεί της χρηματοδοτήσεις του προγράμματος. Αντίθετα πίεσαν για την ένταξη του νομού της στην αρμοδιότητα της Αναπτυξιακής Ροδόπης. Τρία χρόνια μετά, έχουν φέρει σε απόγνωση ακόμη και της τελευταίους επενδυτές που έχουν απομείνει και η κυβέρνηση Συριζανελ απλά επιβεβαιώνει την αναξιοπιστία και την ανικανότητά της»

-Κυρία Ούτση, απαντήστε εδώ και τώρα στον…»εμίρη» κύριο Ζαγναφέρη. Ξέρετε εσείς…

…..

*Με τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργο θεάθηκε στο Οινομαγειρείον «Η Μαριγούλα» στο Πολύγυρο Χαλκιδικής, ο Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης και αρχιτέκτονας Μηχανικός Μιχάλης Αμοιρίδης και ιδού το σχόλιό του:

«Στην αυτοδιοίκηση δεν είναι όλοι ίδιοι, κάποιοι το έχουν αποδείξει και πρέπει οι ψηφοφόροι να το αναγνωρίσουν για άλλη μία φορά. Στον Πολύγυρο Χαλκιδικής με ένα φίλο καρδιάς. Είναι τυχερή η Χαλκιδική και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας που έχει τέτοιο Αντιπεριφερειάρχη. Είμαι σίγουρος ότι η Χαλκιδική θα τον ξανατιμήσει. Αγαπά τον τόπο του και δουλεύει για τον κόσμο του. Σταυρό στον Γιάννη μας»

.-Σταυρό στον Γιάννη, αρκεί όμως Μιχάλη να μη…σταυρώσουν τον Αμοιρίδη οι πολίτες στις άλλες εκλογές, γιατί τον τελευταίο καιρό περισσότερο στη Χαλκιδική σε βλέπω παρά στη Ξάνθη…

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ