ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Ο «αστεράτος» Γενικός γιατρός Χουσεΐν Μπαλτατζή, υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ!

Εγώ θυμάμαι τον Παναγιώτη Πεντζουρίδη, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον γιατρό Ιπποκράτη Καμαρίδη ως υπεύθυνο επικοινωνίας του. Άλλαξαν οι ρόλοι; Πάντως το επικοινωνιακό του Τσέπελη έχει πλέον ο γιατρός Ιπποκράτης  Καμαρίδης που χθες μας έστειλε και το πρώτο δελτίο τύπου.
ΑΛΕΚΤΩΡ

*ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Πρόκειται σίγουρα για τον  νέο σούπερ σταρ της μειονότητας! Αναφέρομαι στον «αστεράτο» γενικό γιατρό Χουσεΐν Μπαλτατζή που όλοι πλέον υποκλίνονται στο όνομά του, Χριστιανοί και μουσουλμάνοι, όχι μόνο γιατί είναι άριστος στο είδος του – δούλεψε στο Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης αλλά και στο Νοσοκομείο Άγιος Παύλος – αλλά εξετάζει τις περισσότερες  φορές….δωρεάν! Και ειδικά τους άπορους και φτωχούς, διότι δεν ξέχασε ποτέ τις ταπεινές ρίζες του!

….

*Μάλιστα στην επίσημη παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Παπανδρέου την περασμένη Παρασκευή στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης με τίτλο, «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ο Οικονομολόγος», ο γιατρός Χουσεΐν Μπαλτατζή, ήταν στο πλευρό του υποψηφίου Ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ! (δεξιά)

….

*Αποκλειστικό 1. Πραγματικό ματ έκανε ο Μανώλης Τσέπελης στο Κυβερνείο (Φανουράκη-Σταυρακάρα-Δημήτρη Ζώτο) –με τη συνδρομή και βοήθεια βέβαια του Δημήτρη Μπένη-αφού έκλεισε ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό του τον δημοφιλή υπεύθυνο του Baizer Άκη (Τριαντάφυλλο) Τσολακίδη!

Μάλιστα  ο Τσέπελης για να «πείσει» τον Άκη να κατέβει μαζί του, πήγε στο μαγαζί μαζί με τον…Δημήτρη Μπένη που μεσολάβησε!

Σημειώνω ότι ο Άκης είχε πάρει στις εκλογές του 2014 διακόσιους σταυρούς! Καθόλου άσχημα…Και ιδίως για το ψηφοδέλτιο Τσέπελη!

-Θάχουμε δηλαδή στις δημοτικές εκλογές του 2019 και….Baizer κατά Κυβερνείου;

*Αποκλειστικό 2. Βέβαια αναμενόμενο ήταν, αλλά τελικά χθες ο γιατρός και δημοτικός σύμβουλος Ιπποκράτης Καμαρίδης και επίσημα με δελτίο τύπου που μας έστειλε, επιβεβαίωσε αυτό που ξέραμε όλοι μας. Ότι δηλαδή κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο τον Τσέπελη!

Μολονότι ο λόγος και σκοπός που είχε ιδρύσει το 2014 τον συνδυασμό Ξάνθη-Σταυρούπολη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ήταν να  «απαλλάξουν» τον Δήμο Ξάνθης, από κοινού με την κυρία Δημούδη και τον κύριο Μαζαράκη του ΟΑΕΔ Ξάνθης, από τους…παλιούς και ειδικά τον Τσέπελη!

…..

*Τι αναφέρει το δελτίο τύπου που εστάλη στην «Αδέσμευτη»:

«Γνωστοποίηση στους Ξανθιώτες συνδημότες μας

Mία ομάδα Ξανθιωτών, νέων ηλικιακά, αλλά και μεγαλύτερων, που αγαπάμε και «πονάμε» την Ξάνθη και τον Δήμο μας, παρατηρώντας την στασιμότητα και την ανυπαρξία έργου τα τελευταία χρόνια, εκφράσαμε στην αρχή την ανησυχία μας και στη συνέχεια την έντονη αγανάκτησή μας.

Αυτά όμως  προσέκρουσαν σε «τοίχο» αδιαφορίας και σε ώτα μη ακουώντων της σημερινής δημοτικής αρχής, την οποία και θεωρούμε υπεύθυνη.

Η Ξάνθη μας, από «πόλη με τα χίλια χρώματα» κατάντησε πόλη με… χιλιάδες σκουπίδια, με χιλιάδες αδέσποτα και με χιλιάδες προβλήματα στην καθημερινότητα του πολίτη.

Η Ξάνθη μας από «αρχόντισσα της Θράκης» κατάντησε «ορντινάντσα» και ουραγός σε ανάπτυξη, ακόμη και σε στοιχειώδεις υποδομές (είσοδοι πόλης, πεζοδρόμια, προσβασιμότητα κλπ).

Επειδή δεν μπορεί –και δεν πρέπει να επιτρέψουμε – να συνεχιστεί αυτή η οπισθοδρόμηση, αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να διεκδικήσουμε με αξιώσεις και με ένα συγκεκριμένο –συγκροτημένο πρόγραμμα, την ψήφο των συνδημοτών μας στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου.

Μέσα από αλλεπάλληλες συζητήσεις μεταξύ μας και διαβουλεύσεις με την κοινωνία αποφασίσαμε να συστήσουμε έναν νέο δημοτικό συνδυασμό, που θα έχει σαν  επικεφαλή τον γνωστό συντοπίτη μας και ενεργό μέλος της κοινωνίας κ. Μανώλη Τσέπελη και θα φέρει το όνομα “Δύναμη για το Αύριο”.

Πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε και τα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων που θα τον στελεχώσουν το δυναμικό μας ψηφοδέλτιο.

ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ- Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ»

Sorry γιατρέ μου, εσείς μπορείτε να μας θέλετε όλους κοντά σας, εμείς όμως καθόλου μα καθόλου δεν θέλουμε στο Δήμο μας τον κύριο Τσέπελη, γιατί 30 χρόνια επαγγελματίας δημοτικός σύμβουλος…τον «χορτάσαμε»!

……

*Από το Δ΄ Σ. Στρατού ανακοινώθηκε ότι την Τετάρτη 06 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 09:30 στο Στρατόπεδο «ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ», θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης – παραλαβής της διοίκησης του Δ΄ Σώματος Στρατού, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Γ. Αποστολάκη.

Ο νέος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς παραδίδει τα καθήκοντα του Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού, στον Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση.

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ