ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΒΔΗΡΩΝ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΓΛΟΥ – ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ!

Πάνοπλο και δυναμικό ψηφοδέλτιο κατεβάζει ο επικεφαλής της Δημοκρίτειας Κίνησης και υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων Κώστας Αντωνιάδης στις φετινές δημοτικές εκλογές. Και μάλιστα και με πολύ ωραίες παρουσίες από το γυναικείο φύλλο….
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Στη κυριολεξία αυτό που είδα την Τετάρτη στην Εργατική Πρωτομαγιά έξω από το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης, δεν το ξανάδα….Τόσος λίγος κόσμος!

Τέτοια φτώχια ακόμη και από τους τρεις βουλευτές του Νομού αφού παρών ήταν μόνο ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ.

Απουσίαζε ακόμη κι ο συνδικαλιστής βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γρηγόρης Στογιαννίδης…

….

*Παρόντες το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης, η πάντα γοητευτική και απαστράπτουσα Κατερίνα Λαφτσή, το γνωστό τρίο των συνδικαλιστών Μπάμπης Ευστρατίου, Κυριακή Αλατζά και Δημήτρης Γαλανόπουλος,  ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το Συνδυασμό Αγάπη για την Ξάνθη μας (Γιάννης Παπαχρόνης) Σταμάτης Σταματιάδης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ χωρίς Φανουράκη και Απόστολο Αγκόρτσα και ελάχιστοι εκπρόσωποι των σωματείων.

…..

*Ξεχωριστά ως συνήθως (στην πλατεία Ελευθερίας) γιόρτασε την Εργατική Πρωτομαγιά το ΠΑΜΕ και το μπλόκ του ΣΕΚ και το ΚΚΕ (μ-λ)

Η πλέον απογοητευτική εργατική Πρωτομαγιά της τελευταίας 50ετίας τουλάχιστον με το Συνδικαλιστικό Κίνημα να φθίνει συνεχώς και περισσότερο…Αν δεν υπήρχαν οι συνδικαλιστικές άδειες και τα γνωστά συνδικαλιστικά προνόμια πολύ αμφιβάλουμε αν θα ασχολούνταν κανείς με τον συνδικαλισμό…

*Το «είδος» προσφέρεται μόνο για προσωπικά οφέλη της γνωστής συντεχνίας των συνδικαλιστών…και γι΄ αυτό οποιαδήποτε και απεργία ανακοινώνουν, είναι…τρεις κι αυτοί!

……

*Από τον κύριο Βαγγέλη Γιαννάκογλου που είχε ανακοινωθεί ότι θα κατέβαινε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αβδήρων με το συνδυασμό του Αθανάσιου Κριτσίνη, πήρα και φιλοξενώ την παρακάτω επιστολή-δήλωση:

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα οι Δήμοι δεν αποτελούν κομματικοποιημένους  χώρους με τη στενή έννοια του όρου και αυτό φαίνεται από τους υποψηφίους όλων των παρατάξεων που περιλαμβάνουν πρόσωπα από όλους τους πολιτικούς χώρους. Επειδή η σύζυγός μου, Τζατζόγλου Δήμητρα επιθυμεί να προσφέρει στην τοπική αυτοδιοίκηση του Δήμου Ξάνθης ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη «ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» του υποψηφίου Δημάρχου Ξάνθης Σάββα Μελισσόπουλου και σεβόμενος την επιθυμία της για προσφορά, θεώρησα πρέπον να αποσύρω το ενδιαφέρον μου από το Δήμο Αβδήρων.

Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους φίλους μου αλλά και πολλούς ανώνυμους ανθρώπους που με έπιαναν στο δρόμο, για την στήριξη και αγάπη που μου παρείχαν όλο αυτό το διάστημα.

Βαγγέλης Γιαννάκογλου»

*Περιοδεία στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ξεκινάει σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης συνεχίζοντας  την προεκλογική του εκστρατεία ενόψει των ευρωεκλογών.

Σήμερα  Παρασκευή, ο επικεφαλής του Ποταμιού θα βρεθεί στην Καβάλα, όπου στις 12 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη τύπου στο  ξενοδοχείο  Ιμαρέτ. Αμέσως μετά θα συνεχίσει την περιοδεία του στην Ξάνθη και την Κομοτηνή. Το Σάββατο θα επισκεφθεί την Αλεξανδρούπολη και στις 12 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη τύπου στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης.

….

*Τον Σταύρο Θεοδωράκη σ αυτή την περιοδεία συνοδεύουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Γιάννης Κωνσταντινίδης, Γιώργος Κακλίκης,  και Γιώργος Κορκόβελος.

*Σχολίασε με νόημα ο Καλλισθένης στο voria.gr

Εκδήλωση στην Προύσσα, και από την Θράκη παρευρέθηκαν ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε και ο δήμαρχος Αρριανών Ροδόπης, Ριντβάν Αχμέτ. Το ντεκόρ γνωστό σε τέτοιες εκδηλώσεις: Σημαίες της Τουρκίας και της “Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης”. Κάτι που φυσικά δεν ενοχλεί καθόλου ούτε τον ψευδομουφτή Μέτε αλλά ούτε και τον δήμαρχο Αρριανών.

…….

Πρόκειται δηλαδή για ενίσχυση προσπάθειας αυτονόμησης ελληνικής περιοχής. Τι πρέπει άλλο να συμβεί για να επέμβει η Δικαιοσύνη; Τι πρέπει άλλο να συμβεί για να υπάρξει πολιτικός με φιλότιμο και αγάπη για την Ελλάδα, για να επέμβει;

*Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης, ενημερώνει τους Νεοδημοκράτες ότι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει την Κυριακή 5 Μαϊου 2019 και ώρα 6:30 μ.μ. στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δημόγλου» (Θάλασσα Μαρμαρά & Τενέδου 45) στην Καβάλα.
Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε Ξάνθης
Μιχάλης Πατεράκης

….

*Τι δεν μας λέει ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ; Αν θα βάλουν πούλμαν ή όχι, διότι το συγκεκριμένο γήπεδο από ότι ξέρω χωράει περίπου 3.000 κόσμο (μαζί με τον αγωνιστικό χώρο και τους ορθίους)

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ