ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Τα καλύτερα παραπολιτικά είναι εδώ – Επιστολή Γκαγκαλίδη στην «Α»

Κοινό μυστικό είναι πλέον ότι ο συνδυασμός Τσέπελη παρά την «στήριξη» των  γνωστών κύκλων και συμφερόντων συνεχώς «ξεφουσκώνει» και αντιμετωπίζει πλέον σοβαρό πρόβλημα ακόμη και για την 3η θέση. Μάλιστα ως λέγεται, οι διαρροές θα συνεχιστούν ακόμη περισσότερο μετά την ερχόμενη Δευτέρα…
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Πρόταση της στήλης. Αφού αισθάνονται τόσο «υπερήφανοι» όσοι στηρίζουν τον απόφοιτο Δημοτικού κύριο Τσέπελη ως υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης που θα «χτίσει» το μέλλον της…πόλης μας– και αναφέρομαι σε επώνυμους γιατρούς, δικηγόρους, μηχανικούς, «φαρμακοποιούς» κλπ -γιατί δεν υπογράφουν μια κοινή διακήρυξη με τα….χαρίσματά του και φαρδιά πλατιά όλοι τις ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ τους από κάτω!!!

Ώστε να τους «θυμούνται» έναν έναν οι Ξανθιώτες;

(σ.σ. Και ιδίως αυτούς που το «παίζουν» παράλληλα και…Νεοδημοκράτες ή κριτές στο fb;)

……

*Για παράδειγμα ο «φίλος-φαρμακοποιός» κύριος Πάτροκλος Γάντζος που χθες έπινε τον καφέ του με τον Μανώλη Φανουράκη, τον Απόστολο Αγκόρτσα και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κ.Χουσείν Ζεϊμπέκ κι όπως με ενημερώνουν δεν μπορεί ακόμη να κρύψει την πικρία του που δεν εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του 2014 με το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου, γιατί ευθαρσώς δεν βγαίνει να πει με θάρρος, στηρίζω τον κύριο…Φανουράκη ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του κυρίου Τσέπελη;

Άλλωστε ανήκουν και στο ίδιο κόμμα…

……

*Και το ίδιο θα υποστήριζα και για τον γνωστό δικηγόρο Μιχάλη Σαραλέκον τον οποίο ειλικρινά εκτιμώ ιδιαίτερα, μια και δηλώνει επίσης …. «οπαδός» του κυρίου Τσέπελη!

Κάτι που όσο κι αν με εκπλήσσει, διότι οι αναρτήσεις του στο fb άλλο όραμα εμφανώς εκφράζουν…είναι απολύτως σεβαστό.

…..

*Στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης έκαναν Ανάσταση ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο Στρατηγός του Δ’ Σώματος Στρατού Χαράλαμπος Λαλούσης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γρηγόρης Στογιαννίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέα Εποχή Πασχάλης Λύρατζης και πλήθος κόσμου.

……

*Στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης όμως υποδέχτηκε το Φως της Ανάστασης και ο γνωστός ρεπόρτερ του Next tv Φώτης Βασιλείου με την οικογένειά του και εκεί τους αποθανάτισε και ο φωτογράφος της «Α»…

…….

*Με επιστολή του στην «Α» ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο του Σάββα Μελισσόπουλου και στέλεχος της ομάδας μπάσκετ ΑΡΙΩΝ –Πρόεδρος ο Σταύρος Αμοιράς – γνωστός και για την «πολυθόρυβη» ενασχόλησή του κάποτε με το Κολυμβητήριο, Δημήτρης Γκαγκαλίδης, επιτίθεται στον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο επειδή έβγαλε συγχαρητήρια ανακοίνωση για την εφηβική ομάδα της….Ασπίδας Ξάνθης!!! (σ.σ. Είπαμε αντιπολίτευση, αλλά τι άλλο θα «σκαρφιστεί» ο κύριος Γκαγκαλίδης για να πάρει ψήφους;)

Ιδού και αυτούσια η επιστολή του:

«Το δικά μας παιδιά δεν είναι Ξανθιώτες ;

Με μεγάλη χαρά πληροφορήθηκα την τιμητική πρόσκληση και τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλου στην εφηβική ομάδα της ΑΣΠΙΔΑΣ, μετά την πρόκριση στην τελική φάση -final 6- του Πανελληνίου πρωταθλήματος, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαΐου στην Ελευθερούπολη.

Όμως ….

 Στην ίδια θέση βρέθηκε πέρυσι η ομάδα μπάσκετ του συντοπίτη ΑΡΙΩΝ Ξάνθης, έχοντας την πρόκριση και συμμετοχή του αντίστοιχου final 6 που είχε γίνει στο Αγρίνιο. Για την ιστορία, ο  ΑΡΙΩΝ κατατάχτηκε 5η ομάδα στην Ελλάδα, αποσπώντας Πανελλήνια συγχαρητήρια. Παρόλο αυτά όμως όταν οι Ξανθιώτες επέστρεψαν από τους αγώνες, κανείς Δήμαρχος, εκπρόσωπος του δήμου κτλ, δεν τους προσκάλεσε να τους συγχαρεί επίσημα, όπως έκανε φέτος ο κ. Δημαρχόπουλος.

 Και σας ρωτώ :

 Γιατί κ. Δήμαρχε ;

 Το δικό μου παιδί που πέρυσι συμμετείχε και προκρίθηκε στην ίδια θέση που είναι τα φετινά παιδιά / αθλητές που τιμήσατε φέτος (και καλά κάνατε).

Δεν άξιζε αυτό που κάνετε φέτος στους άλλους ;

 Μήπως οι δικοί μας αθλητές δεν είχαν ανάγκη την επιβράβευση σας  ;

Μήπως επειδή τα παιδιά του συλλόγου ΑΡΙΩΝ έτυχε να μην βρίσκονται σε προεκλογική χρονιά ;

 Ποτέ δεν είναι αργά κ. Δήμαρχε να αποκαταστήσετε την αδικία που διαπράξατε.

Τα παιδιά μας περιμένουν από πέρυσι την πρόσκληση σας.

Δημήτρης Γκαγκαλίδης

Καθηγητής

Γονέας αθλητή μπάσκετ συλλόγου ΑΡΙΩΝ»

-Sorry κύριε Γκαγκαλίδη, αλλά επισκέφθηκε η εφηβική ομάδα του ΑΡΙΩΝΑ Ξάνθης το Δημαρχείο της πόλης όπως η εφηβική ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης και ο Δήμαρχος δεν σας συνεχάρη και δεν σας υποδέχτηκε με θέρμη;

-Ή μήπως για αντιπολιτευτικούς λόγους, δεν πήγατε…καθόλου;;;

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ