ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Ο Κώστας Μπίγαλης ….!! Σάββατο 4 Μαϊου, στο Nostos Live..!!
Κώστας Μπίγαλης…… ο άνθρωπος one man show που τάραξε για τα καλά τα 90’s και όχι μόνο με πολλούς χρυσούς, πλατινένιους δίσκους και διαχρονικά hits επιστρέφει, αυτή τη φορά με την συνοδεία της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΠΑΛΛΗ
είσοδος: 10€

*Με νέο λουκ εμφανίζεται πλέον ο εις εκ των επιχειρηματιών του ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ Μπάμπης Δαργανάκης. Με…μούσι και άλλο στυλ. Πως το ανακάλυψα; Μα από την κοινή φωτογραφία του με τον δημοφιλή τραγουδιστή Γιασεμή.

Η λεζάντα του Δημήτρη Γεωργιάδη ήταν μάλιστα όλα τα λεφτά..

«Γιασεμή άρχοντα….

Πάρε μάς…τα υπάρχοντα….!!!

Μωρό μου…!!!»

*Φυσικά περιττό είναι να σας πω ότι το βράδυ της Δευτέρας στην συναυλία του Γιασεμή έγινε της κακομοίρας!!! Χαμός και κέφι μέχρι πρωϊας

*Αρχίζουν πλέον τα φοβερά εκτός έδρας live του Γιώργου Καρυπίδη στο Κιλκίς!

Ιδού και το σχόλιό του στο fb:

Αρχίζουν τα LIVE:

-Παρασκευή 3 Μαϊου

‘EL GRECO’-ΚΙΛΚΙΣ

– Σάββατο 4 Μαϊου ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ LIVE Θεσσαλονίκη (Τούμπα)

*Πολύ καλοκαιρινή είδα την δημοφιλή Δέσποινα Χατζοπούλου στο fb. Με κοντομάνικο…και ριζικά ανανεωμένη!

(σ.σ. Φταίει ο έρωτας

για ό,τι μου συμβαίνει.

Φταίει ο έρωτας

που ακόμα με τρελαίνει).

ΚΑΚΙΕΣ
Σαν δεν ντρέπονται οι «ψυχανώμαλοι» για να χτυπήσουν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο που είχε το σθένος να μεταπηδήσει από τον έναν συνδυασμό σε άλλο διότι οι ψηφοφόροι του τον «ειρωνεύονταν» στη δημοτική παράταξη που ήταν αρχικά….να αναμιχθούν με την ιδιωτική και προσωπική του ζωή, μόνο και μόνο για να τον «υποβαθμίσουν» πολιτικά….!
Ντροπή σας ανθρωποφάγα όρνεα που δεν έχετε άλλη δουλειά από το να αναμιγνύεστε τις προσωπικές ζωές των άλλων! Και μάλιστα με ψέματα…Επειδή ένας άνθρωπος είπε ΟΧΙ στα συμφέροντά σας.
(σ.σ. Αυτά για σήμερα…διότι αν το συνεχίσουν, θα τους βγάλω τα δικά τους στη…φόρα και θα κρύβονται ορισμένοι!)

…..

*Στο θαυμάσιο εκλογικό κέντρο του Υποψηφίου Δημάρχου Ξάνθης Γιώργου Χατζηθεοδώρου στον πεζόδρομου της οδού Δαγκλή, είδα χθες το μεσημέρι να απολαμβάνουν τον καφέ τους, την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Σταυρούλα  Καζάκη, την Δέσποινα Παπαδοπούλου και καλή παρέα..!

Δηλαδή;

-Μόνο εγώ…απουσίαζα!

….

*Στο εκλογικό κέντρο του Πασχάλη Λύρατζη είδα επίσης προχθές και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του Συνδυασμού ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Κώστα Σπυριάδη με τον δημοφιλή d.j. Τόρη Παπαδήμα και άλλους υποψήφιους και φίλους της δημοτικής παράταξης…έτοιμους από τώρα για την μεγάλη εκλογική μάχη της Κυριακής 26 Μαΐου!

ΣΦΗΝΕΣ
Ποιος υποψήφιος σύμβουλος αν και παντρεμένος, δέχεται ισχυρό «φλέρτ» από …συνυποψήφιά του; Που ναι μεν είναι ελεύθερη, αλλά διατηρεί εδώ και τρία χρόνια σοβαρή σχέση…; Και προς το παρόν δεν ενδίδει ναι μεν….αλλά μέχρι πότε θα αντέξει!

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ