ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΤΟΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ! Μαζί με Χατζογλίδου κι άλλους 3 για την ενημέρωση…Ευρωπαϊκών προγραμμάτων!

Χωρίς την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, η Οικονομική Επιτροπή του Τσέπελη ψήφισε εκτός ημερήσιας διάταξης θέμα, για να προλάβουν…τα εισιτήρια!

 

Μόνο…..6.000 ευρώ θα πληρώσoυν οι δημότες της Ξάνθης  για ένα νέο 3ήμερο ταξιδάκι που θα πραγματοποιήσει αποστολή του Δήμου Τσέπελη στις 6 Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες με αντικείμενο τα…Ευρωπαϊκά προγράμματα (!) και σε μια περίοδο μάλιστα που τα πάντα λειτουργούν από το διαδίκτυο και για το λόγο αυτό ενώ η Περιφέρεια ΑΜΘ διαθέτει και ιδιόκτητο γραφείο εκεί, δεν το λειτουργεί καν!

Στην πραγματικότητα πρόκειται φυσικά για ένα ακόμη ταξιδάκι που καταψήφισε χθες στην Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης η αντιπολίτευση (Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος-Κυριάκος Παπαδόπουλος), αφού πριν έρθει το θέμα προς έγκριση εκεί, έπρεπε να περάσει από το…δημοτικό συμβούλιο! Κάτι που δεν έγινε, αφού η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ήταν την περασμένη Παρασκευή αλλά αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας και το συγκεκριμένο ταξιδάκι είχε προγραμματιστεί από την ειδική σύμβουλο (και) του νέου Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη για το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, οπότε δεν προλάβαιναν!

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΟΣ

Ένα ακόμη ταξιδάκι λοιπόν για τους νέους «ενοίκους» του Δήμου Ξάνθης θα πραγματοποιηθεί αυτήν τη φορά στις Βρυξέλες το ερχόμενο Σάββατο 6 Οκτωβρίου, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης Γιάννη Μπούτο που «εξελίσσεται» κι αυτός φυσικά…σε Φανουράκη-Ζερενίδη και Σιαμπάν Μπαντάκ!

Πλην του Γιάννη Μπούτου στην ίδια αποστολή συμμετέχουν και οι υπάλληλοι του Δήμου Ξάνθης  Χατζογλίδου Δέσποινα, Χατζητουλούσης Βασίλης, Τάσος Κυριακίδης και Σεραφείδου Όλγα.

Το κόστος του ταξιδιού τους; Όπως αναφέραμε και στην αρχή…μόνο 6.000 ευρώ!!! Που θα πληρώσουν φυσικά οι δημότες Ξάνθης.

Κύριε Μπούτο καλό ταξίδι!