ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ, ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ Υποψήφιος με το συνδυασμό Γ. Τσιτιρίδη κατεβαίνει τελικά ο Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ!

ΜΑΤ του Δήμαρχου Αβδήρων Γιώργου Τσιτιρίδη στον υποψήφιο Δήμαρχο Αβδήρων Αθανάσιο Κριτσίνη με τον οποίο όλα δείχνουν ότι θα αναμετρηθεί την δεύτερη Κυριακή…!

Σύμφωνα με φωτογραφία που ανήρτησε ο ίδιος ο  Δήμαρχος Αβδήρων και όχι φυσικά….τυχαία, «καθοριστικό παράγοντα στο να κατέβει τελικά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό Γ. Τσιτιρίδη, ο πρώην Δήμαρχος Σελέρου  Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ, έπαιξε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμου Ξάνθης Χασάν Ογλού Φερτούν, γεγονός που προκάλεσε μάλιστα και την έντονη αντίδραση του Υποψηφίου Δήμαρχου  Αβδήρων Αθανάσιου Κριτσίνη, θεωρώντας ότι στο «συνοικέσιο» σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος!

Φυσικά εκτός από τον εαυτό του, ο Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ θα πάρει μαζί του και άλλα στελέχη της μειονότητας από την περιοχή του «Γιακά» που επρόκειτο να κατέβουν μαζί του, ενώ δικοί του άνθρωποι θα καταρτίσουν και το τοπικό συμβούλιο  Σελέρου, ενώ ο ίδιος θα πάρει θητεία αντιδημάρχου τουλάχιστον για δύο χρόνια.

Είναι λοιπόν θέμα ημερών να ανακοινώσουν την κοινή τους συνεργασία και κάθοδο στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 Γιώργος Τσιτιρίδης και Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ.

Επισημαίνεται τέλος ότι μετά την σύναψη της συμφωνίας  του με τον Δήμαρχο Αβδήρων  Γιώργο Τσιτιρίδη, ο κύριος Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ μετέβη χθες το πρωί στο γραφείο του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ για να τον…ενημερώσει ενώ αμέσως μετέβη στην Αντιπεριφέρεια Ξάνθης όπου συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη και απλά αντάλλαξαν έναν χαιρετισμό…