• Επικοινωνία
Παρασκευή, 1 Μαΐου, 2026
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
Home Ειδήσεις

Σσσσσ….Ψίθυροι – Θάνατος 48χρονου λουόμενου στη Θάσο

12 Ιουλίου 2019
in Ειδήσεις, Επιλεγμένα
Σσσσσ….Ψίθυροι – Θάνατος 48χρονου λουόμενου στη Θάσο
Share on FacebookShare on Twitter

ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΑΝ

Ειλικρινά πλάκα έχουν ορισμένοι με το αδύναμο ψηφοδέλτιο που παρουσίασε η Νέα Δημοκρατία στη Ξάνθη, αφού αντί να το βουλώνουνε και να σιωπούν, έχουν το θράσος να λένε και ότι «μίλησε» η…Ξάνθη!

Στατιστικά λοιπόν. Σε όλη την Βόρεια  Ελλάδα, ο Νομός Ξανθής είναι ο μοναδικός Νομός που ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε πρώτος! Κι αντί να έχουν οι κύριοι αυτοί την σεμνότητα να «σιωπούν», προκαλούν κι από πάνω…

Ποιοι; Αυτοί που είχαν το θράσος να λένε σε όλη την προεκλογική περίοδο ότι στη Ξάνθη η Νέα Δημοκρατία θα βγάλει…τρεις βουλευτές και με το ζόρι έβγαλε…έναν!

Λίγη τσίπα επιτέλους…

(σ.σ. Και ειδικά για τους γυρολόγους κομμάτων και δημοτικών παρατάξεων…)

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στις ΒΟΛΙΔΕΣ)

-Στο λαιμό τους κάθισε ο Μανώλης Φανουράκης…Τον «έδιωξαν» δηλαδή Σταυρακάρας και Σταύρος Αμοιράς τι να έκανε ο άνθρωπος; Δεν έπρεπε να πάει στον Τσέπελη με τον οποίο έχει τόσα κοινά;

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
Αναλύσεις των αναλύσεων, διθύραμβοι για τους «κολλητούς» υποψήφιους βουλευτές, είτε αυτοί εκλέχτηκαν, είτε αυτοί δεν εκλέχτηκαν και τελικά τι έμεινε από την αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου; Ποιο ήταν το ρεζουμέ για την Νέα Δημοκρατία στο Νομό Ξάνθης σε μια περίοδο μάλιστα που ήταν στα καλύτερά της και οι δημοσκοπήσεις της έδιναν προβάδισμα ακόμη και 12 μονάδες;
Αυτό που ευθύς αρχής όλοι βλέπαμε και όλοι γνωρίζαμε…Γαλάζια όλη η Ελλάδα πλην της Ξάνθης που έδωσε την…πρωτιά στο ΣΥΡΙΖΑ κι αυτό βέβαια οφείλεται σε δύο λόγους.
Στην απόφαση του Αλέξανδρου Κοντού να μην κατέβει υποψήφιος βουλευτής και στο αδύναμο εν γένει ψηφοδέλτιο που καταρτίστηκε από το κόμμα, γεγονός που αποτυπώθηκε φυσικά και στο τελικό αποτέλεσμα…Μια έδρα και με το ΣΥΡΙΖΑ να πανηγυρίζει που πήρε την πρωτιά στη Ξάνθη ενώ παντού «πάτωσε»…
Συγχαρητήρια κύριε Αντώνη Πασχάλη….
Σταύρος Μωρ.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 

Πλημμύρισε το ποτάμι στον επαρχιακό δρόμο Ξάνθης-Μύκης! Κάλυψε και το δρόμο…

Εθνική: Παραιτήθηκαν τέσσερα μέλη του Δ.Σ.

Την παραίτηση τριών μη εκτελεστικών μελών του διοικητικού της συμβουλίου ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της τράπεζας πρόκειται για την κυρία Eva Cederbalk, τον κ. Χάρη Μάκκα και τον κ. Ιωάννη Ζωγραφάκη,

Επίσης όπως αναφέρει η τράπεζα σε ανακοίνωσή της «ο κ. Παναγιώτης Δασμάνογλου, όπως ήταν προγραμματισμένο, δεν θα συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες ως εκτελεστικό μέλος, παραμένοντας Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας και Γραμματέας Διοικητικού Συμβουλίου, με τα ίδια καθήκοντα.»

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΦΟΡΩΝ

Το χρονοδιάγραμμα των επόμενων ημερών της νέας κυβέρνησης παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη του εισήγηση στο υπουργικό συμβούλιο.

Προτάσσοντας την ανάγκη για ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, ο πρωθυπουργός δήλωσε πως φιλοδοξεί η κυβέρνηση να λειτουργήσει ως καλοκουρδισμένη μηχανή.

Αναφορικά με τα επόμενα βήματα του νέου κυβερνητικού σχήματος σημείωσε:

– Στις 17 Ιουλίου θα ορκιστεί η νέα Βουλή

– Στις 18 Ιουλίου θα ψηφίσει πρόεδρο της Βουλής τον Κώστα Τασούλα

– Στις 20 με 22 Ιουλίου θα γίνουν οι προγραμματικές δηλώσεις και το βράδυ της 22ας του μήνα η κυβέρνηση θα λάβει την εμπιστοσύνη της Βουλής.

– Στις 23 Ιουλίου θα κατατεθεί το πρώτο νομοσχέδιο που θα αφορά το κράτος και μία εβδομάδα μετά, το φορολογικό νομοσχέδιο με τις πρώτες από τις μειώσεις που έχει υποσχεθεί η κυβέρνηση προεκλογικά.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Κανονικά τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη

Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί χθες λόγω πλημμύρας στη σιδηροδρομική γραμμή μεταξύ Ξάνθης-Αλεξανδρούπολης, και σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ τα δρομολόγια της γραμμής Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη-Θεσσαλονίκη διεξάγονται πλέον κανονικά.

Ασφαλή τα παιδιά στις τρεις κατασκηνώσεις Μάκρης -Δικέλλων

Αφαλή είναι τα περίπου 400 παιδιά και προσωπικό των παιδικών κατασκηνώσεων που λειτουργούν στην περιοχή Μάκρης -Δικέλλων, όπως ενημερώνουν οι υπέυθυνοι καθυσηχάζοντας τους γονείς .

Σχετική ανακοίνωση του τοπικού δήμου αναφέρει :

«Από τους υπεύθυνους λειτουργίας της δημοτικής κατασκήνωσης Μάκρης ανακοινώνεται ότι μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή, όλα τα παιδιά είναι ασφαλή. Υπήρξαν μόνο μικρές υλικές ζημιές και η λειτουργία της κατασκήνωσης συνεχίζεται κανονικά»..

Έβρος: 29χρονος αλλοδαπός στοίβαξε σε φορτηγάκι 12 λαθρομετανάστες

Συνελήφθη την Τετάρτη (10-7-2019) το πρωί, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κήπων, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 29χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.

Θ. Κολυδάς: Μπουρίνι-καρμπόν με αυτό του 1983 με τους εννέα νεκρούς

Το φονικό μπουρίνι που έπληξε την Τετάρτη τη Χαλκιδική ήταν της ίδιας έντασης με αυτό που είχε πλήξει τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή του Θερμαϊκού στις 21 Ιουλίου του 1983 αφήνοντας πίσω του εννέα νεκρούς, σύμφωνα με τον διευθυντή προγνώσεων του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά.

«Τα μετεωρολογικά στοιχεία που είχαμε συγκεντρώσει τις προηγούμενες ημέρες είδαμε πως ήταν μια ίδια κατάσταση – καρμπόν με εκείνο το μπουρίνι, κι αυτός είναι ο λόγος που εκδόσαμε το δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων κι όχι απλώς επιδείνωσης καιρού» ανέφερε μιλώντας στο ΑΜΠΕ, προσθέτοντας ότι «προχθες το επικαιροποιήσαμε και βάλαμε (αυτό το μπουρίνι) με κόκκινο συναγερμό, το αναδείξαμε όσο μπορούσαμε περισσότερο και προειδοποιήσαμε για όλα τα στοιχεία».

Αναφερόμενος στο φαινόμενο του ανεμοστρόβιλου επισήμανε ότι «στα καταιγιδοφόρα σύννεφα οι κατακόρυφες ταχύτητες του ανέμου είναι από δύο έως και τέσσερις φορές παραπάνω από τις οριζόντιες. Αν δηλαδή ένα ανεμόμετρο μας δίνει 100 χλμ την ώρα, τα ανοδικά μπορεί να φτάσουν στιγμιαία τρεις και τέσσερις φορές ισχυρότερα. Γι αυτό “σηκώθηκε” και το βανάκι και οι στέγες».

Θάνατος 48χρονου λουόμενου στη Θάσο

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης, από την θαλάσσια περιοχή “ΣΚΑΛΑΣ ΡΑΧΩΝΙΟΥ” ν. Θάσου, 48χρονου αλλοδαπού.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο  Κέντρο Υγείας Πρίνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Σοκ για την Πηγή Δεβετζή: Αυτοκτόνησε ο 20χρονος ανιψιός της

Δύσκολες ώρες περνά η Πηγή Δεβετζή, αφού θρηνεί για την απώλεια ενός αγαπημένου το προσώπου.

Η ολυμπιονίκης του τριπλούν βιώνει ακόμη ένα οικογενειακό δράμα, αφού ο 20χρονος ανιψιός της, έδωσε τέλος στη ζωή του πριν από περίπου μία εβδομάδα στην Κεφαλονιά. Ο Φίλιππος ήταν το τρίτο παιδί της εξαδέλφης της και η αυτοκτονία του έχει προκαλέσει σοκ στο νησί.

Σύμφωνα με το ekefalonia.gr, λίγη ώρα πριν τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης ο άτυχος νέος έδεσε ένα καλώδιο γύρω από το λαιμό του και κρεμάστηκε από ένα δέντρο, το οποίο βρίσκεται στην αυλή του ξενοδοχείου που διατηρεί ο πατέρας του. Η Πηγή Δεβετζή, μάλιστα, είχε μιλήσει πρόσφατα με τον 20χρονο ανιψιό της και σχεδίαζαν να περάσουν μαζί μέρος των διακοπών τους στην Αλεξανδρούπολη, μιας και η μητέρα του κατάγεται από εκεί όπως άλλωστε και η ολυμπιονίκης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

ΑΙΝΙΓΜΑ
Τι συνέβη και τελικά δεν τον είδαμε πουθενά υποψήφιο τον δημοτικό σύμβουλο και πολιτικό στέλεχος της Ν.Δ. Κώστα Τριανταφυλλίδη; Δεν τον ήθελε ο Χρίστος Μέτιος, δεν τον ήθελε ο Αντώνης Πασχάλης, δεν τον ήθελε κανείς υποψήφιος Δήμαρχος…γιατί έμεινε τελικά στα αζήτητα; Αίνιγμα…

Βάσεις 2019: Πτώση στις δημοφιλείς σχολές έως και 1.000 μόρια

Κορυφώνεται το άγχος των μαθητών που έδωσαν Πανελλήνιες καθώς έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση των βάσεων για το 2019.

Φαίνεται πως φέτος είναι λιγότεροι οι αριστούχοι. Αυτό, τουλάχιστον, προκύπτει από τα νέα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας, με αποτέλεσμα οι δημοφιλείς σχολές να πηγαίνουν προς τα κάτω.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», από 200 στα κεντρικά Ιδρύματα έως και 1.000 μόρια στα περιφερειακά αναμένεται να χάσουν δημοφιλείς σχολές και τμήματα, καθώς οι επιδόσεις φέτος κινήθηκαν σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές θα παρουσιάσουν σημαντική απώλεια μορίων, ενώ οι Οικονομικές φαίνεται ότι είναι οι μόνες που θα αποτελέσουν την εξαίρεση, παρουσιάζοντας μικρές αυξομειώσεις.

Σύμφωνα με τον εκπαιδευτικό αναλυτή Γιώργο Χατζητέγα που επικαλείται η εφημερίδα, καμία πρόβλεψη δεν μπορεί να υπάρξει για τα πάνω από 100 νέα πανεπιστημιακά τμήματα που από τον Σεπτέμβρη του 2019 θα δεχτούν τους πρώτους τους εισακτέους.

Παρά το ότι πρόκειται για πρώην τμήματα ΤΕΙ, η αναβάθμισή τους πολύ πιθανόν να ανατρέψει την περσινή τους βάση και να προσελκύσει το ενδιαφέρον των μαθητών.

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ – Αύριο το παραδοσιακό γλέντι στο Κουτσό

Επόμενο Άρθρο

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Στη Ξάνθη βρίσκεται και πάλι (προφανώς λόγω της κακοκαιρίας) ο πρώην αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης Δημήτρης Μπένης

Επόμενο Άρθρο
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Ευχαριστήρια επιστολή της υποψήφιας βουλευτή Ξάνθης με το ΜΕΡΑ25 Ελισσάβετ Γιαννίκη

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ - Στη Ξάνθη βρίσκεται και πάλι (προφανώς λόγω της κακοκαιρίας) ο πρώην αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης Δημήτρης Μπένης

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Μ.ΒΟΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ - ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Μ.ΒΟΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ

Αλεξανδρούπολη: 10 τραυματίες και καταστροφές σε καλλιέργειες από τη χαλαζόπτωση

Αλεξανδρούπολη: 10 τραυματίες και καταστροφές σε καλλιέργειες από τη χαλαζόπτωση

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ

RADIO LIFE 92.1

NEXT TV ΘΡΑΚΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ Μ.Η.Τ.: 232171

  • Elementor #142343
  • Αρχική
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
  • Μικρές Αγγελίες
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Τηλ: 2541-105-096 & 2541-063-600

© Αδέσμευτη Θράκης

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες

© Αδέσμευτη Θράκης