ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ – Αύριο το παραδοσιακό γλέντι στο Κουτσό

Παραδοσιακό γλέντι διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουτσού Ξάνθης το Σάββατο 13 Ιουλίου στην πλατεία του χωριού με το μουσικό σχήμα Μπάντα Τέτοια

*Ένας φίλος από τα παλιά, ο Ηλίας Λεοντής, συναντήθηκε χθες τηλεφωνικά στην Ανοιχτή γραμμή του Next tv με τον Πάνο Παπαδόπουλο. Κι είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν και πολλά από τα…παλιά!

(σ.σ. Στη φωτογραφία ο Ηλίας στη Χρυσούπολη, μπροστά στις αφίσες του Βασίλη Καρά με το σχόλιο…ετοιμαζόμαστε!)

….

*Ποιος είναι ο Ηλίας; Τότε ήταν τραγουδιστής στο Theatro του Νίκου Πετράκου, του Γιάννη Τσαγκάλα και του Αντώνη Τσίτσιου και τραγουδούσε με την Ζάνα  Παρισίδου και τα άλλα παιδιά…

Τώρα όμως είναι μάνατζερ του Βασίλη Καρρά που σήμερα στο γήπεδο της Χρυσούπολης (στις 10 το βράδυ) μαζί με τον Μάκη Δημάκη θα δώσουν μια μοναδική συναυλία που σίγουρα θα αφήσει εποχή!

*Για μίνι διακοπές ετοιμάζεται όπως μαθαίνω γνωστός εκδότης και μάλιστα όπως λένε οι πληροφορίες μου, δεν πρόκειται να αποδράσει σε νησί, αλλά κάπου στη Χαλκιδική για να μπορεί ανά πάσα στιγμή θα επιστρέψει στη Ξάνθη αν χρειαστεί…

Λεπτομέρειες σύντομα…

….

ΚΑΚΙΕΣ

Μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν δυστυχώς να κρύψουν τα…κομπλεξικά συμπλέγματα που έχουν βαθιά στη φυχή τους, με αποτέλεσμα να τα ισοπεδώνουν όλα και με τον τρόπο αυτό στην ουσία να φαίνονται αυτοί οι ίδιοι ευάλωτοι με τα εσώψυχα που βγάζουν…

Αναφέρομαι σε γνωστό τύπου που σε όλη του τη ζωή «τρέφεται» με το να κατηγορεί τους άλλους και κυρίως τους πρώην…κολλητούς του, κατά το πώς τον βολεύει και τον συμφέρει!

Μόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον έχει ατυχήσει, διότι βγάζοντας τόσο μίσος, το μόνο που καταφέρνει στο τέλος είναι να…»πνίγεται» αυτός!

*Αναζητούνται άντρες όλων των ηλικιών (18+) που θα ήθελαν να συμμετέχουν, ως βοηθητικοί ηθοποιοί, στα γυρίσματα της νέας σειράς του Μανούσου Μανουσάκη “Το Κόκκινο Ποτάμι”. Οποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει μπορεί να έρθει σε κάστινγκ που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 13/7 από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 16:00 το απόγευμα στον Σύλλογο Ποντίων Ν. Ξάνθης, πάροδος Θερμοπυλών 8 (κοντά στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης).

…….

*Απίστευτο λεξιλόγιο και απίστευτη επίθεση δέχτηκε ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης στη συνεδρίαση της Επιτροπής Δημοπρασιών από…»υπαρχηγό» του ενώπιον δημοτικών συμβούλων και υπαλλήλων…!

Σε βαθμό που κάποιοι αισθάνθηκαν πολύ….άσχημα!

Κι όλα αυτά, πριν αναλάβει Δήμαρχος…Όταν επισήμως αναλάβει τα καθήκοντά του, θέλω να δω πως θα λειτουργεί σε παρόμοιες προσωπικές επιθέσεις!

…..

*Τελικά ο Σταύρος Μωραϊτης αποφάσισε να μη συμμετάσχει στα γυρίσματα της σειράς, «Το κόκκινο ποτάμι», αφού όπως του είπαν, τον ήθελαν για…κομπάρσο που ωστόσο δεν θα μιλούσε καθόλου!

Να παίζει 30 χρόνια θέατρο και να σε αντιμετωπίζει έτσι ένας σκηνοθέτης, ακόμη κι όταν αυτός ακούει στο όνομα Μανούσος Μανουσάκης; Είπε ένα ΟΧΙ και καθάρισε!

ΣΦΗΝΕΣ
Άγρια τσίμπησε ο αυτοδιοικητικός που όπως σας αποκάλυψα χθες, εκθέτει παντρεμένη συνάδελφό του, διαδίδοντας ότι έχουν…κρυφή σχέση κι ότι αυτή είναι…τρελή για τα …μάτια του! Μην …αυτοματιαστείς μόνο δικέ μου…! Και σε πάρει χαμπάρι ο σύζυγος…

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ