Άλλο ένα κουταβάκι αδέσποτο «δηλητηρίασαν» με φόλες, κάθαρμα ή καθάρματα στην Παλιά Πόλη. Ντροπή σας! «Δολοφόνοι».
……………………………………………………
Άκου τι είπαν!
Νέες καταστροφές στο Νεκροταφείο Ξάνθης από τους «γνωστούς-άγνωστους» (οι περισσότεροι ανήλικοι…) Δροσερίτες και ανάγλυφη η οργή συμπολίτισσάς μας που σημειώνει:
«Χριστίνα Αμπατζή
Καλησπέρα. Πάλι καταστροφές στα νεκροταφεία από τους ίδιους και ίδιους. Και αυτά που άκουσα από τους εργάτες εκεί γι’ αυτήν την κατάσταση και για την θέση του αρμόδιου στο δήμο μου έδωσε να καταλάβω ότι ποτέ δεν θα γίνει τίποτα. Λυπάμαι πάρα πολύ και είμαι τρομερά απογοητευμένη απ’ όλους. Τους φοβούνται; τους έχουν ανάγκη; Τελικά εμείς οι υπόλοιποι δημότες τι θέση έχουμε σ’ αυτήν την .**** πόλη;».
Κι αντί της δικής μου απάντηση, το σχόλιο άλλου συμπολίτη μας με το οποίο θα συμφωνήσω απόλυτα:
«Αθανάσιος Ελευθεριαδης
Έχει ακριβώς ένα μήνα που ανέλαβε οι νέα τοπική αρχή και περιμένετε ως δια μαγείας να αλλάξουν όλα….!!!».
-Ε, μεταξύ μας, δεν έχει και άδικο.
Το σχόλιο
Σχολιάζει η συμπολίτισσά μας Ηλιάνα Κέλλη με δύναμη ψυχής, έναν ακόμη χαμό μικρού κουταβιού από φόλα ενός καθάρματος στην Π. Πόλη:
«Ηλιάνα Κέλλη Φολες ψηλά στην παλιά πόλη με θύματα αυτή τη φορά μικρά κουταβάκια που τάιζαν περίοικοι τον τελευταίο καιρό… Χτες στο Φανάρι… Πριν λίγο καιρό στα Άβδηρα… Άντε βρε και εις ανώτερα!!Μπορείτε ναι και το κάνετε και ξεπαστρευετε ότι σας ενοχλεί με συνοπτικές διαδικασίες… είναι και κάτι όμως που λέγεται επιστροφή πράξεων… Κάρμα το λένε.. και δεν ξεχνά…».
-Καλά τα λές Ηλιάνα, αλλά κάποια στιγμή δεν πρέπει να βρεθεί κι ένα κάθαρμα να πληρώσει και για τα υπόλοιπα που θανατώνουν αδέσποτα σκυλάκια μια στην παραλία, μια στην Γενισέα και στην παραλία των Αβδήρων! Ένας να την «πληρώσει» για όλους για… παραδειγματισμό!
Σοφία Γκ.
Κερατσίνι: Προφυλακιστέος στις φυλακές της Τρίπολης,
ο 78χρονος που κατηγορείται για βιασμό της εγγονής του
Στις φυλακές Τρίπολης οδηγείται ο 78χρονος που κατηγορείται για βιασμό της εγγονής του.
Ο ηλικιωμένος από το Κερατσίνι μεταφέρθηκε στα δικαστήρια Πειραιά το πρωί της Δευτέρας καθώς κατηγορείται ότι βίαζε την 14χρονη εγγονή του από την ηλικία των 9 ετών μέσα στο σπίτι της οικογένειάς της.
Ο 78χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί, έχοντας στο πλευρό του τη μία από τις δύο κόρες του, η οποία μαζί με τα υπόλοιπα αδέλφια υπερασπίζονται τον πατέρα τους, λέγοντας ότι δεν ισχύουν όσα καταγγέλλει η ανήλικη.
Ο ίδιος πάντως κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσια πράξη κατ’ εξακολούθηση με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, μεταξύ συγγενών και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Το κορίτσι κράτησε το μυστικό για αρκετά χρόνια, μέχρι που αποφάσισε πριν από ένα χρόνο να μιλήσει σε κοντινό της πρόσωπο, όχι όμως σε πρόσωπο του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος. Κάπως έτσι το περιστατικό έφτασε στα αυτιά της μητέρας, του πατέρα και της γιαγιάς με τη μητέρα να αποφασίζει να καταγγείλει τον πατέρα της.
Υπό κράτηση γαμπρός και πεθερός για την επίθεση με σφυρί σε 40χρονο
Υπό κράτηση παραμένουν ο 34χρονος και ο 61 ετών πεθερός του, για το επεισόδιο στο Πρόχωμα Θεσσαλονίκης, όταν επιτέθηκαν για ασήμαντη αφορμή σε 40χρονο, προκαλώντας του τραύματα με σφυρί, στο κεφάλι.
Το Αυτόφωρο, όπου παραπέμφθηκαν να δικαστούν, ανέβαλε την υπόθεση για την ερχόμενη Τετάρτη (7/2) και αποφάσισε την κράτησή
Ο 34χρονος κατηγορείται για βαριά σωματική βλάβη και ο συγκατηγορούμενος πεθερός του, για συνέργεια στην πράξη αυτή.
Το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου τα τραύματά του αντιμετωπίστηκαν με συρραφή και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Ρέθυμνο: Νεκρός ο πατέρας της 15χρονης που κακοποιούσαν σεξουαλικά 12 άτομα
Νεκρός βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες ο πατέρας της 15χρονης που έπεσε θύμα μαστροπείας στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου.
Για τον 50χρονο άνδρα είχε εκδοθεί missing alert πριν περίπου πέντε μέρες και, όπως προκύπτει, έβαλε τέλος στη ζωή του, ενώ ερευνάται εάν η αυτοχειρία συνδέεται με τα όσα βίωνε η ανήλικη κόρη του.
Ο άνδρας άφησε πίσω του και σημείωμα αυτοκτονίας και, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, γνώριζε πως βρισκόταν έρευνα σε εξέλιξη.
Η καταγγελία στο «Χαμόγελο του παιδιού»
Με πολύ μεγάλη προσοχή και διακριτικότητα η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου ερευνά τους τελευταίους μήνες μια ανώνυμη καταγγελία που έγινε στο Χαμόγελο του παιδιού και αφορά υπόθεση στην οποία εμπλέκονται περίπου 10 -12 ενήλικοι άντρες από την περιοχή του Μυλοποτάμου, που φέρονται να εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά μια ανήλικη, ηλικίας σήμερα 15 ετών, ερχόμενοι σε σεξουαλικές συνευρέσεις μαζί της.
Αίνιγμα
Σε κανέναν αντιδήμαρχο Ξάνθης δεν έχει «υποσχεθεί» παράταση της θητείας του ο Στράτος Κοντός, περισσότερο από αυτό που ορίζει άλλωστε και η σχετική απόφαση του νέου Δημάρχου Ξάνθης και λήγει αν δεν κάνω λάθος 3 ή 4 Ιανουαρίου 2025. Επομένως όλοι θα κριθούν εκ του… αποτελέσματος και από τη δουλειά τους! Cobra;
Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ για την εισβολή ΜΑΤ
στη Νομική Κομοτηνής και την προσαγωγή φοιτητών
Η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας καταγγέλλει την πρωτοφανή εισβολή των ΜΑΤ και την βίαιη προσαγωγή δεκάδων φοιτητών στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, στην Κομοτηνή, μεταξύ των οποίων αρκετά μέλη της ΚΝΕ, σήμερα, Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου.
Το «έγκλημα» των φοιτητών ήταν ότι υλοποιούσαν τη συλλογική απόφαση του Φοιτητικού τους Συλλόγου για συμμετοχή στις φοιτητικές κινητοποιήσεις, με κλειστή σχολή, ενάντια στο νομοσχέδιο-έκτρωμα για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, που κάνει την αδικία νόμο και διαλύει τα πτυχία και το μέλλον τους.
Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες για αυτή την απαράδεκτη ενέργεια. Οι απειλές, ο αυταρχισμός, η καταστολή της κυβέρνησης, με στόχο να εκφοβίσει και να τρομοκρατήσει τη νέα γενιά, θα πέσει στο κενό! Αντί να υλοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των φοιτητών και να αποσύρει το απαράδεκτο πολυνομοσχέδιο, απαντά με ΜΑΤ, καταστολή και βία.
Είναι βαθιά γελασμένοι αν νομίζουν ότι με την ένταση της καταστολής και του αυταρχισμού μπορούν να φοβίσουν τους φοιτητές, να τους αποτρέψουν από τη συλλογική διεκδίκηση και δράση.
Η μαζική συμμετοχή χιλιάδων φοιτητών στο μεγάλο πανελλαδικό φοιτητικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου στις 12:00 στα Προπύλαια θα είναι η καλύτερη απάντηση! Η πλειοψηφία δε φιμώνεται! Το δίκιο θα νικήσει! Εδώ και τώρα να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι φοιτητές χωρίς να τους απαγγελθεί καμία κατηγορία!
Αθήνα, 5/2/2024
Το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ
Για κακούργημα απολογήθηκε η 33χρονη που βιντεοσκόπησε τον πρώην της
Στον ανακριτή κλήθηκε να απολογηθεί η 33χρονη, η οποία καταγγέλθηκε από τον πρώην σύζυγό της, για παράνομη βιντεοσκόπηση με το κινητό της, μετά από καβγά που ξέσπασε μεταξύ τους.
Το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο (3/2) στη Θεσσαλονίκη, όταν η γυναίκα πήγε το 2 ετών παιδί της, στο σπίτι του πρώην συζύγου και πατέρα του ανήλικου, βάσει δικαστικής απόφασης, που ρυθμίζει τα ζητήματα επικοινωνίας.
Εις βάρος της 33χρονης ασκήθηκε δίωξη για παραβίαση του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας, σε βαθμό κακουργήματος.
Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους, με την κατηγορούμενη – κατά πληροφορίες – να απολογείται ότι η βιντεοσκόπηση ήταν «μέσο άμυνας», επειδή ο 35χρονος επιχείρησε να τη διώξει από το σπίτι, εκδηλώνοντας βίαιη συμπεριφορά απέναντι της.
Για το συμβάν, η ίδια κατήγγειλε τον πρώην σύζυγο για ενδοοικογενειακή απειλή και βία, όπως επίσης και για παραβίαση δικαστικής απόφασης, με συνέπεια να συλληφθεί και εκείνος, ώστε να παραπεμφθεί με την αυτόφωρη διαδικασία στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.
Θεσσαλονίκη: Νεκρός οδηγός IX αυτοκινήτου -Έχασε τον έλεγχο κι έπεσε σε τοίχο
Τη ζωή του έχασε 64χρονος το αυτοκίνητο του οποίου εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε τοίχο, στον δρόμο Κουφάλια-Πρόχωμα, στη Θεσσαλονίκη.
Εξετάζεται το ενδεχόμενο ο 64χρονος να έχασε τη ζωή του από παθολογικά αίτια, πριν από το τροχαίο. Φως στα ακριβή αίτια αναμένεται να δώσει ιατροδικαστική εξέταση
Για τον απεγκλωβισμό του άτυχου άνδρα επιχείρησαν 4 πυροσβέστες με δύο οχήματα.
Σύμφωνα με το thestival, το δυστύχημα έγινε περίπου στις 17:15, με θύμα το 64χρονο, για τον οποίο εξετάζεται το ενδεχόμενο να είχε χάσει τις αισθήσεις του στο τιμόνι.