«ΑΔΕΙΑΣΕ» ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ Και χθες το καλάθι του τύπου στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης (Στογιαννίδη 1), «άδειασε» από νωρίς, δίνοντας δωρεάν «Μαχητές» και «Αδέσμευτες» στους πολίτες που σκέφτονται ελεύθερα.
……
Αποκλειστικό. 4ήμερες εκδρομές για το Καρναβάλι της Βενετίας, το κορυφαίο της Ευρώπης, διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα και υπό σκέψη βρίσκεται πλέον ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Ξάνθης Τάσος Ταρενίδης (σ.σ. Από τους πλέον δημοφιλής νέους αντιδημάρχους….), προκειμένου να βρεθεί στη λήξη του (κορυφαίο) γεγονός 9-12 Φεβρουαρίου 2024 και να έχει επαφές με τους Ιταλούς ανθρώπους του εκεί Δήμου αλλά και να πάρει “ιδέες” για το στήσιμο του Καρναβαλιού με την 700ετή ιστορία!! Άλλωστε ξέρει άριστα Ιταλικά και θα αποκτήσει με τον τρόπο αυτό και μεγάλη εμπειρία σε τι πρότυπα οργανώνεται το καλύτερο καρναβάλι της Ευρώπης!
(σ.σ. Εις αναζήτηση εισιτηρίου λοιπόν ….που αν δεν κάνω λάθος στοιχίζουν 400-450 ευρώ για το Ευρώ από με τα αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Μιλάνο -Βενετία και τα ξενοδοχεία)
……
*Ο δημοφιλής κουρέας και κομμωτής ο Γκαλήπ (Χρυσή Κτένα), μαθαίνω ότι κέρδισε το φλουρί στην βασιλόπιτα των Κομμωτών Ξάνθης.
Ο Γκαλήπ που για ένα φεγγάρι πήγε στη Γερμανία, ανακαίνισε το κουρείο του επί της οδού Στογιαννίδη 3 το έκανε… «κουκλίστικο» και ιδού που κέρδισε και το φλουρί!
Άρα το 2024 είναι η… χρονιά του !
……
*ΤΖΟΥΚΑΣ και σήμερα… καθώς μετράει το όνομα! Κεράσματα λαχταριστά τυλιχτά με εξαιρετικά υλικά, ιδανικά για κάθε περίσταση και σε μεγάλη ποικιλία θα τα βρείτε στο ζαχαροπλαστείο “ΤΖΟΥΚΑΣ” στην Ξάνθη. Τυλιχτά γλυκά με διάφορους συνδυασμούς γεύσεων που θα αγγίξουν το πιο ευαίσθητο σημείο του ουρανίσκου σας.
……
*Από την άλλη, σταθερή επιλογή τα πάνω από 40 είδη παστών που δημιουργούνται καθημερινά στα εργαστήρια του ζαχαροπλαστείου “ΤΖΟΥΚΑΣ “, ώστε να καλύψουνε όλες τις ορέξεις! Εκτός από τις κλασικές γεύσεις, δημιουργούν συνεχώς καινούριες προτάσεις με βάση τη σοκολάτα, την κρέμα και τα εκάστοτε φρούτα εποχής.
-Και το καλύτερο απ’ όλα. Μπορείτε να επισκεφθείτε το ζαχαροπλαστείο “ΤΖΟΥΚΑΣ “στην Αν. Δημητρίου 25 και να επιλέξετε το γλυκό της αρεσκείας σας ή να τηλεφωνήσετε στο 2541028181 και μα κάνετε την παραγγελία σας ! Με ένα τηλέφωνο, ο Τζούκας στο χώρο σας!
…….
*Ο ημέτερος Ιορδάνης Χασαπόπουλος, βγαίνοντας από τα στούντιο του Mega χθες ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την παράταση της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega», η οποία έχει ως συνέπεια η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη να ξεκινάει κάθε μέρα όλο και πιο αργά.
Όταν οι ρεπόρτερ των τηλεοπτικών εκπομπών ρώτησαν τον δημοσιογράφο αν άλλαξε ώρα η ενημερωτική εκπομπή του Mega εκείνος απάντησε: «Γιατί το λέτε αυτό; Όχι δεν τραβάει παραπάνω. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Το κανάλι τι έχει πει; Εσείς γιατί ασχολείστε; Δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά».
…….
*Στη συνέχεια φανερά εκνευρισμένος πρόσθεσε: «Γιατί δεν ρωτάτε το κανάλι; Εσείς γιατί ασχολείστε με την ώρα του Mega; Δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά. Αυτά είναι του προγράμματος, τι να σας πούμε εμείς; Κάθεστε εδώ τώρα; Με όλο το σεβασμό και από μένα, θα κάτσουμε εδώ όλο το βράδυ; Δεν ξέρω τι να σας απαντήσω. Όταν μου λένε να κλείσω τότε, κλείνω τότε».
-Συμβουλή της στήλης Ιορδάνη πάρε την ξανθιά Θεά κι έλα στον Μάκη να πιούμε καμιά μπύρα… γιατί τελικά οι δημοσιογράφοι θα θέλουν να καθορίσουν και ποιοι θα μπαίνουν και ποιοι θα φεύγουν από τα κανάλια!
…….
*Σε ηλικία 73 ετών έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Τρίτης, 6 Φεβρουαρίου, ο Βαγγέλης Ρωχάμης, εμβληματική μορφή των δεκαετιών του 1970 και του 1980. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ της Εύβοιας, τις τελευταίες ημέρες της ζωής του ο Έλληνας «Πεταλούδας» νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.
……
*Ποιος ήταν ο Βαγγέλης Ρωχάμης.
Ο Βαγγέλης Ρωχάμης γεννήθηκε το 1951 στην Εύβοια. Μέλος πολυμελούς οικογένειας, σε ηλικία 16 ετών ξεκίνησε να εργάζεται με σκοπό τη συντήρησή της.
Στη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας του στη Σύρο (1971) και επειδή δεν του χορηγήθηκε άδεια προκειμένου να επισκεφθεί τη νεογέννητη κόρη του, απέδρασε από το στρατόπεδο. Κατηγορήθηκε επίσης για κλοπή μοτοποδηλάτου και ήρθε σε προστριβή με ανωτέρους του στον στρατό, οπότε και έλαβε προσωρινή αναβολή ως Ι-5.
……
*Το 1980 συνελήφθη για απόπειρα πώλησης κλεμμένων τηλεοράσεων και φυλακίστηκε στον Κορυδαλλό. Τον Δεκέμβριο του 1981 πρωταγωνίστησε στην πρώτη στάση κρατουμένων στις φυλακές, αναπτύσσοντας πολιτικό και διεκδικητικό ρόλο. Για τη δράση του στη στάση δικάστηκε το 1986 και καταδικάστηκε σε 27 μήνες φυλακή.
Καταδικάστηκε για ληστείες, κλοπές, φθορές ξένης ιδιοκτησίας, οπλοφορίες και οπλοχρησίες. «Εμβληματική» μορφή που κάποτε είχε γίνει πρωτοσέλιδο. Καλό του ταξίδι!
……
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας προσκαλούμε, στο Ξενοδοχείο “Νέστος”, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 5:30 μ.μ., να τιμήσετε με την παρουσία σας, μαζί με τους φίλους του αυτοκινήτου, της μοτοσυκλέτας και τους αθλητές μας, την κοπή της Βασιλόπιτας της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Ξάνθης για το 2024.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα σας ενημερώσουμε για τις δραστηριότητες του σωματείου θα τιμήσετε μαζί μας τους αθλητές μας, που πρόβαλαν το σύλλογο, αλλά και όλους όσους μας στήριξαν και μας στηρίζουν.
Το Διοικητικό Συμβούλιο
…..
Κακίες
Ακόμη δεν ξεκίνησε ο δημοφιλής Τόρης Παπαδήμας γιατί το δείγμα σήμερα αναμένεται στη Ξάνθη και η φετινή στολή της Θρακικής Σκηνής με τίτλο, «Ο χορός των Απάτσι» ήδη γίνεται… ανάρπαστη!
Με την μεν Γεωργία Μισκάκη (σ.σ. Πρώην Σταρ Θράκης και τηλεπαρουσιάστρια του Xanthi Channel) να ετοιμάζει στην βιοτεχνία την φετινή στολή και τα τηλέφωνα από τώρα να χτυπάνε για την τελική τιμή. Η οποία θα είναι στα καλύτερα δυνατά οικονομικά πλαίσια.
Για να φορεθούν όχι μια φορά τον χρόνο… αλλά σε κάθε καρναβαλική εκδήλωση.
Σφήνες
Και ο Μπάμπης Δαραγνάκης βρέθηκε χθες με την ΟΕΒΕ Ξάνθης στο γραφείο του νέου Δήμαρχου Ξάνθης Στράτου Κοντού μαζί με τα άλλα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου για να ανταλλάξουν απόψεις για την αγορά αλλά και να συζητήσουν θέμα των μαγαζιών της Ξάνθης.
Η Τσούχτρα!