ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Και σήμερα ΝΑΔΙΡ στα φοβερά Φαναράκια! Ρεζερβέ 25410/73606

*«Μοντέλο» έγινε ο γνωστός επιχειρηματίας Κώστας Παπαβραμίδης που βρέθηκε μετά καιρό για λίγες μέρες στη Ξάνθη, αφού προετοιμάζει μια ακόμη…έκπληξη που θα συζητηθεί πολύ, αλλά θα σας την πω μόνο όταν…κλείσει η δουλειά! Γιατί μιλάω για «μοντέλο»; Γιατί τον είδα τουλάχιστον κατά 10 κιλά πιο αδύνατο..! (σ.σ. Καλά τι έπεσε εκεί στους κολλητούς; Διαιτήλας;)

……

*Δεν ξέρω τι θα κάνουν οι άλλοι, αυτό που ξέρω όμως είναι ότι ήδη ο εκδότης του «Μ» έκλεισε τραπέζι για να απολαύσει την Ματθίλδη Μαγγίρα την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στο Κυβερνείο!

(Σ.Σ. Το ξέρατε ότι η Ματθίλδη έρχεται στη Ξάνθη Πέμπτη και 13 Δεκεμβρίου για να δώσει το δικό της προσωπικό σώου στο Κυβερνείο;

…..

*Ιδού τι αναφέρει η πρόσκληση που πήρα στα χέρια κι είναι όλο χιούμορ:

Όλα τα παιδιά είναι καλεσμένα στη μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή ΈΠΑΙΞΑ !!! ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ!! Χάρισε ένα παιχνίδι, καινούριο ή μεταχειρισμένο και χάρισε χαμόγελα!

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου από τις 11 στο ξενοδοχείο Le Chalet με θέατρο, διαδραστικά παιχνίδια, face painting, χριστουγεννιάτικες κατασκευές και πολύ παιχνίδι σε μια διοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου ΝΕΟΛΑΙΡΑ!

Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους….

….

ΚΑΚΙΕΣ

Δεν μπορώ να καταλάβω που την έχουν τελικά την «φιλία» ορισμένες κυρίες…Στα γόνατα ή πουθενά αλλού; Και το λέω αυτό, γιατί πέρσι τέτοια εποχή που ήταν ελεύθερες και οι δυο, που τις έχανες τα βράδυ όταν δεν δούλευαν; Μα παρέα να διασκεδάζουν στα ελληνάδικα αλλά και στα καφέ…με μια διαφορά. Κάποια στιγμή το φετινό καλοκαίρι η μια από της δυο ερωτεύτηκε, έκανε σχέση και αποφάσισε να συζήσει με το νέο της αμόρε!

Ε, από εκείνη λοιπόν τη στιγμή, ξέκοψε τελείως με την πρώην κολλητή της και πλέον δεν μιλάνε ούτε στο…κινητό!

Για τέτοια…ισχυρή φιλία μιλάμε!

*Στο Xanthi channel εμφανίστηκε χθες και πάλι η δημοφιλής πρώην τηλεπαρουσιάστρια του σταθμού Γιώτα Χατζηθεοδώρου που τελικά μάλλον θα περάσει τις φετινές γιορτές στη πόλη μας…

Κι ήπιε μάλιστα καφέ με την επίσης πρώην τηλεπαρουσιάστρια του σταθμού και ηθοποιό Ρένα Καραγιάννη.

-Λέτε εκτός από τη μικρή οθόνη στο τέλος να τις δούμε (και τις δυο μαζί) και στο Πικαντίλι της Θρακικής Σκηνής; Και τα πλέον αναπάντεχα είναι πλέον…ανοιχτά στη ζωή ανά πάσα στιγμή!

…..

*Αλήθεια. Τον προσκάλεσε τον πρώην της (δημοφιλή d.j και παραγωγό) στο γάμο της… η πρώην του; Του έστειλε δηλαδή πρόσκληση; Ή τον έσβησε εντελώς από τα κατάστιχα όπως ακούγεται;

ΣΦΗΝΕΣ

Κάθε Τετάρτη οι γιατροί της πόλης έχουν συνάντηση στο Elisso Hotel και συζητάνε τα…επαγγελματικά και επιστημονικά τους; Ή κάτι άλλο συμβαίνει; Γιατί τυχαία ήμουν στο Elisso hotel και είδα τον γνωστό παθολόγο γιατρό (και ηθοποιό) της Θρακικής Σκηνής Ξάνθης Δημήτρη Παπαδόπουλο με πολλούς συναδέλφους του.

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ