ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Αποκλειστικό. Η εκπληκτική Ματθίλδη Μαγγίρα θα εμφανιστεί στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου. Εννοείτε ότι θα είμαστε όλοι εκεί!

 

*Στην Γερμανία για το Reunion 2018 δημοτικού σχολείου Humboldt ετών 1976-1982, βρέθηκε με την αγαπημένη του Βάνα, ο Τάκης Αλεξούδας του ΚΥΤΤΑΡΟ ελληνάδικο και φυσικά…δεν μπορούσε να μην πάει κάπου για καφέ!…

Στην φωτογραφία μαζί με την Βάνα Ασικίδου στο BogArt Cafe!

*Στον 5ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Ξάνθης συμμετείχε η δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια του Next tv Αλεξάνδρα Κουσίδου, φορώντας μάλιστα ένα εκπληκτικό κολάν, με την ένδειξη ότι πέρασε υπέροχα!

Και του χρόνου…

….

*Πολύ παίζει η Δέσποινα Χατζόπουλου με το «δίδυμο» των d.j. στο ΚΥΤΤΑΡΟ ελληνάδικο, δηλαδή τον Κώστα Σπυριάδη και τον δαιμόνιο Ιορδάνη Καγιά από τη Χρυσούπολη…!

-Τι «παίζει»;

….

*Τι συμβαίνει με την δημοφιλή πρωταγωνίστρια της Θρακικής Σκηνής Χρύσα Τσακίρη και τον Κώστα; Γιατί φήμες την φέρνουν πολύ ερωτευμένη, κάτι που άλλωστε ούτε η ίδια κρύβει πλέον και απόδειξη η φωτογραφία που βλέπετε!

…..

ΚΑΚΙΕΣ

Έγραψε πάλι ο υποψήφιος για τον Δήμο Ξάνθης Αναστάσιος Τσορλίδης με το απόγευμα του Νίκου Καζαντζάκη στο fib: «Μια γυναίκα πρέπει να την αγαπάς τόσο πολύ, που δεν θα της περάσει καν η ιδέα πως κάποιος άλλος θα την αγαπήσει ποτέ περισσότερο».

Φυσικά έγινε χαμός από like, εγώ όμως ως «τσούχτρα» αφού ….εμβάθυνα για να είμαι ειλικρινής πάρα πολύ, έχω διαφορετική άποψη…

Καθότι Αναστάσιε, η γυναίκα είναι κάτι σαν γραμματόσημο..! Όσο την φτύνεις, τόσο περισσότερο κολλάει! Με το συμπάθιο δηλαδή…Μη σου χαλάσω και τους ρομαντισμούς!

….

*Με την αγαπημένη Γεωργία Τζανή θεάθηκε το μεσημέρι της Κυριακής να απολαμβάνει καλούς μεζέδες και…χαλάρωση ο δημοφιλής επιχειρηματίας του Il Posto Χρυσούπολης ο Παναγιώτης…! Και μετά συνέχισαν ρομαντικά για καφέ στο Prestige!

-Λέτε;  Να το…»πάρει»τελικά το κορίτσι;

-Γιατί πολύ τους βλέπω και τους δυο να κυκλοφορούν…εκτός έδρας τον τελευταίο καιρό και πάντα….τρυφερά αγκαλιασμένοι!

ΣΦΗΝΕΣ
Στην Γερμανία για λίγες μέρες βρέθηκε ο Τάκης Αλεξούδας με την αγαπημένη του Βάνα. Ταξίδι εξπρές και επέστρεψε χθες στην Ελλάδα. Γιατί η απουσία του ήταν εμφανής από το Κύτταρο το βράδυ του Σαββάτου κατά γενική ομολογία…αν και η Ελένη Φερεσιάδου τα κατάφερε άριστα για μια ακόμη φορά!

H ΤΣΟύΧΤΡΑ