ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

«Γράμμα σε ένα παιδί» βασισμένο στο βιβλίο της Οριάνας Φαλάτσι με τη Ζέτα Δούκα στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης στις 8 Νοεμβρίου

* Άδεια είχε αυτές τις μέρες η δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια του Next tv  Δέσποινα Χατζοπούλου και πέρα από τις βόλτες το έριξε και στη μαγειρική ή μάλλον στην ζαχαροπλαστική!

Όπως δημοσίευσε η ίδια στο fb χθες «Τελευταία μέρα άδεια είπα να το ευχαριστηθώ! Βασίλισσα….»

Με το ένα ανακατεύει την σοκολάτα και με το άλλο βγάζει selfie! Θεά η Δέσποινα! Με μια διαφορά…

-Ότι αυτά κάνει και…αυξάνονται τα κιλά της, με αποτέλεσμα κάποιες στην Ολλανδία να…χαίρονται!

….

*Καλλιτεχνικό. Οι ΜΠΛΕ ταξιδεύουν στην Ξάνθη !

Με τον δικό τους ιδιαίτερο ήχο και τις εκρηκτικές συναυλίες συνεχίζουν ακάθεκτοι την πορεία τους.

Επτά albums και ένα διπλό best off, με πολλά από τα τραγούδια τους να είναι πλέον διαχρονικά, τους έχουν καθιερώσει ως ένα από τα μακροβιότερα και πιο αγαπημένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

*Σε αυτό το ξεχωριστό ακουστικό Live στο Κυβερνείο, η Τζώρτζια με τον δικό της μοναδικό τρόπο θα ερμηνεύσει αγαπημένα κομμάτια όπως τα:

« Φοβάμαι, Νιώθω Ενοχές, Πιάνω Φωτιά, Τον Ίδιο Τον Θεό, Δεν Θέλω, Μια Φορά κι Έναν Καιρό, Κόκκινο Φιλί, Εσύ Δεν Ζεις Πουθενά, κ.α.

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου, οι Μπλε live στο Κυβερνείο.

Κάθε Πέμπτη «eats & beats» στο Κυβερνείο.

Κάθε εβδομάδα μία καινούργια πρόταση.

Αλλοτε μουσική, άλλοτε γαστρονομική…

Start 21:30

info/rsv 6934607201

Είσοδος Ελεύθερη

ΚΑΚΙΕΣ
Κι όμως το τσέκαρα κι είναι πλήρως διασταυρωμένο πλέον. Όντως λοιπόν όπως μου αποκάλυψε χθες ο Ιπποκράτης Γαλάτης, παντρεύτηκε ο παλιός μας συνεργάτης Κώστας  Γαλάτης με την αγαπημένη του Μιμή…
Μάλιστα το γλέντι έγινε στο Βίων και ήταν τρικούβερτο, αφού κράτησε μέχρι πρωϊας…!
Μετά από αυτό λοιπόν και επίσημα πλέον να συγχαρώ τον πρώην στενό μας συνεργάτη στην «Α» και την αγαπημένη του, βίον ανθόσπαρτο και σύντομα και με απογόνους…κι ας μη μας κάλεσε !
Εμείς και τον αγαπάμε και δεν ξεχνάμε τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε όλοι μαζί στα όμορφα χρόνια της «συγκατοίκησής» μας με την Εγνατία τηλεόραση!

……

*Το Tower Restaurant στηρίζει τους ΦΟΙΤΗΤΕΣ και προσφέρει εκπτωτικές τιμές, σε όλους τις φοιτητές που αγαπάνε το καλό φαγητό…!!!
Ελληνικές & Ανατολίτικες γεύσεις της Ξάνθης..!!!

…….

*Σήμερα ή αύριο αναχωρεί και πάλι για την Θεσσαλονίκη ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Καρυπίδης, καθώς εκεί ετοιμάζει και μια νέα καλλιτεχνική δουλειά…! Να δω ο φίλος του ο Μπάμπης Κυρκούσης τι θα απογίνει και πάλι…μόνος του και με ποιον θα πηγαίνει στην Κομοτηνή για καφέ ή ποτό!

ΣΦΗΝΕΣ
Μαθαίνω ότι άφησε την πόλη και ζει πλέον στον Πετεινό σε όμορφο εξοχικό σπίτι, υποψήφιος  Δήμαρχος Αβδήρων και δημοτικός σύμβουλος…Μάλιστα εκεί σκοπεύει εκτός των άλλων, να μεταφέρει λίαν συντόμως και τις…κότες του από τη Φελώνη! Αρχιτέκτονας και μηχανικός βέβαια…αλλά παράλληλα και…αγρότης!

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ