ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Το ετήσιο γλέντι του Συλλόγου Κρητών Φοιτητών Ξάνθης στις 3 Νοεμβρίου πλησιάζει και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ξεκινάμε να γλεντάμε με το πάρτι υποδοχής πρωτοετών. Ραντεβού την Παρασκευή 12/10 στο Baiser.
Τηλέφωνα Κρατήσεων:
6985687963 (Κωστής), 6984098129 (Μιχάλης)

 

*Μόνος του παρακολούθησε το χθεσινό παιχνίδι της Ξάνθης με τη Λάρισα ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης..! Κάποτε είχε μαζί του ολόκληρη «ομάδα» όπως ο Αντώνης Πασχάλης, ο πρώην θεματικός αντιπεριφερειάρχης Αγροτικού Νίκος Ευφραιμίδης…χθες παντελώς μόνος του.

…..

*Αντίθετα ο Μανώλης Φανουράκης είχε την καλύτερα παρέα μαζί του, παρακολουθώντας το χθεσινό παιχνίδι της Ξάνθης με την ΑΕΛ.

Τον υπέροχο γιο του…Αυτή μάλιστα. Είναι η καλύτερη στιγμή!

….

*Ποιόν άλλον είδα στο χθεσινό παιχνίδι ανανεωμένο και μες την καλή χαρά; Μα τον Παναγιώτη Σαρχόση που πάει…κι έρχεται Ξάνθη-Αθήνα!

(σ.σ. Μήπως κάτι ετοιμάζει στο ΡΟΜΕΟ; Μήπως;)

….

*2ήμερο αποφάσισαν Γιώργος Δράκος και Τόλης (Πυράκι) να  λειτουργεί πλέον το Αδιέξοδο και συγκεκριμένα Παρασκευές και  Σάββατο, καθότι δύσκολες έγιναν πλέον οι νύχτες…

Η διασκέδαση ήταν δυστυχώς η πρώτη που χτυπήθηκε στην Ελλάδα των Μνημονίων! Πικρή η αλήθεια…αλλά μη ξεχνάτε ότι κάποτε στη πόλη μας δούλευαν 2-3 μπουζουκσίδικα και δύο club και τώρα όλα είναι κλειστά!

…..

ΚΑΚΙΕΣ
Μαθαίνω ότι δημοφιλής πρώην τηλεπαρουσιάστρια και κάποτε σταρ όχι μόνο της τηλεόρασης αλλά και του ραδιόφωνου, οριστικά μετανάστευση στην…Ολλανδία όπου δουλεύει…λαντζέρισσα σε ξενοδοχείο φίλης της.
Και βέβαια η δουλειά δεν είναι ντροπή, αλλά ρε παιδιά…
Να αφήσεις την Ελλάδα, τη δουλειά σου, τις μουσικές σου σπουδές, τα πτυχία σου –και δεν έπαιρνε και λίγα λεφτά εδώ- τους φίλους σου, τις κολλητές σου και να φύγεις…Ολλανδία για να πλένεις πιάτα και σκεύη! Λίγο μπανάλ δεν είναι; Άντε κορίτσι μου, καλό κουράγιο…

….

*Αν δεν τον γνώριζα τόσο καλά, θάλεγα ότι θέλει να γίνει….καλόγερος στο Άγιον όρος. Πάντως για μια ακόμη φορά ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής

Dimitris Petropoulos μας ενημέρωσε ότι στις 6 Οκτωβρίου 2018, βρίσκονταν

στο Ι.Μ. Σίμωνος Πέτρας.

«Ήρθαμε και φέτος για προσκύνημα…», σχολίασε ο ίδιος στο fb

Προσκυνώ άρχοντα…

………..

*Όπως μαθαίνω, διήμερο στην Θεσσαλονίκη έκανε ο δημοφιλής ηθοποιός και σεφ Χαράλαμπος Κυρκούσης φιλοξενούμενος του κολλητού του Γιώργου Καρυπίδη. Και πέρασαν αυτοί καλά κι κάποιες ψυχές στο…tower αναστέναζαν!

ΣΦΗΝΕΣ
Για ποια δημοφιλή ύπαρξη και αυτοδιοικητική ακούγεται ότι έχει κυριολεκτικά «τρελάνει» αντιδήμαρχο άλλου Δήμου ο οποίος είναι φουλ ερωτευμένος μαζί της, σε σημείο που την έχει τρελάνει στα μηνύματα; Ονόματα δεν λέμε….έτσι όμως εξηγείται και η ριζική ανανέωσή της.

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ