ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Την ταινία “Τα παράπονα στο Δήμαρχο” θα προλογίσει ο Θανάσης Ξυνίδης ,στο Κοινωνικό Κέντρο “ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ”

*Το Σάββατο 13-10 -2018 στις 6:30 μ.μ. ,το Κοινωνικό Κέντρο “ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ” (σ.σ. Πρόεδρος ο Γιώργος Παραστατίδης), διοργανώνει βραδιά κινηματογράφου με την προβολή της ταινίας “Τα παράπονα στο Δήμαρχο”. Την ταινία θα προλογίσει ο κος Αθανάσιος Ξυνίδης , δικηγόρος με μακροχρόνια προσφορά στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

-Σε λίγο δηλαδή –αν κατάλαβα καλά-και Λέσχη Κινηματογράφου θα ιδρύσει ο Γιώργος Παραστατίδης..!

……..

*Οι σειρήνες συναγερμού Πολιτικής Άμυνας θα ηχήσουν σε όλη την ελληνική επικράτεια σήμερα Τρίτη, 9 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της άσκησης «Παρμενίων 2018».

Η ενεργοποίηση θα έχει καθαρά δοκιμαστικό σκοπό και επομένως δεν υπάρχει λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας.

Συγκεκριμένα, στις 11.00 το πρωί θα σημάνει συναγερμός αεροπορικής επίθεσης, χρονικής διάρκεια 60 δευτερολέπτων, με διακοπτόμενο ήχο διαφορετικής έντασης.

Στις 11.05 θα υπάρξει σήμανση λήξης του συναγερμού, για χρονική διάρκεια επίσης 60 δευτερολέπτων, με συνεχή ήχο σταθερής έντασης.

Η ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, έχει καθαρά δοκιμαστικό χαρακτήρα και δεν συντρέχει κανένας λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας

……..

*Δυστυχώς ακόμη ένας κυνηγός προστέθηκε στη λίστα με τους αδικοχαμένους συναδέλφους μας. Ένας 48χρονος από το νομό Καβάλας, πατέρας δυο παιδιών, σκοτώθηκε σε κυνήγι αγριόχοιρου στην περιοχή του Καλίκαρπου (κοντά στο Σιδηρόνερο) του νομού Δράμας.

Ο άτυχος κυνηγός το μεσημέρι του Σαββάτου, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην προσπάθεια του να πιάσει τον σκύλο πριν βγει έξω από την παγάνα το όπλο του εκπυρσοκρότησε και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Η αστυνομία έφτασε στο τόπο του συμβάντος και διεξάγει έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος.

*Τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες των τριών ατόμων που συνελήφθησαν την 1η Οκτωβρίου από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών. Πρόκειται για τον 60χρονο καθηγητή των ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και δύο ιδιώτες, 59χρονο και 50χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, κατά περίπτωση για δωροληψία υπαλλήλου και άμεση συνέργεια σε αυτή, στο πλαίσιο εγκληματικής ομάδας.

….

*Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι τρεις συλληφθέντες είχαν ενταχθεί, με διακριτούς ρόλους, σε εγκληματική ομάδα και εφαρμόζοντας συγκεκριμένη μεθοδολογία, αποσπούσαν ανταλλάγματα από φοιτητές, τους οποίους ο καθηγητής έκρινε ως αποτυχόντες σε εξεταστέα μαθήματα.

Τα ανταλλάγματα για την επιτυχία στις εξετάσεις αφορούσαν, είτε στην παροχή πρακτικής εργασίας σε επαγγελματικό γραφείο, είτε στην συγκαλυμμένη καταβολή χρηματικών ποσών, ως αντίτιμο για την παρακολούθηση δήθεν μαθημάτων, σε επιχείρηση των δύο ιδιωτών συλληφθέντων.

Πρόκειται για τους:

Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη.

Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών.

Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών.

….

*Παράνομη χαρακτηρίζει την δημοσιοποίηση από ΜΜΕ των στοιχείων του καθηγητή «Φακελάκη» χωρίς να έχει καταδικαστεί αμετακλήτως, ο Αλέξης Κούγιας, που ανέλαβε την υπεράσπισή του.

Κάνει λόγο για δυσφήμηση και κατευξετελισμό του καθηγητή, ενώ σύμφωνα με τον κ. Κούγια πίσω από την υπόθεση αυτή, «βρίσκονται δύο πρόσωπα του περιβάλλοντος της Σχολής των Σερρών, τη συμπεριφορά των οποίων θα αναδείξουμε κατά τη διάρκεια της διερευνήσεως της υποθέσεως».

Ο κ. Κούγιας περιγράφει την προσωπικότητα, την μόρφωση και την οικογενειακή ζωή του καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών και προαναγγέλλει ότι «τις επόμενες ημέρες το δικηγορικό μας γραφείο θα ζητήσει από την κυρία Ανακρίτρια Σερρών να εξετάσει ως μάρτυρες τουλάχιστον είκοσι καθηγητές πανεπιστημίου και είμαστε σίγουροι ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε βοηθήσει τη Δικαιοσύνη για να εκδώσει για τον κύριο καθηγητή μία δίκαιη απόφαση».

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Με δηλώσεις του χθες στην ΕΡΤ στο ημίχρονο του αγώνα Ξάνθης-Λάρισα, ο Πρόεδρος ΠΑΕ Ξάνθης Άρης Πιαλόγλου, ευχαρίστησε την ΕΡΤ για τι ανέλαβε την τηλεοπτική κάλυψη των 7 ομάδων που είχαν μείνει χωρίς τηλεοπτική στέγη, ενώ έστειλε κι ένα μήνυμα σε όλα τα…παπαγαλάκια που λένε διάφορα για τις ομάδες αυτές, εξυπηρετώντας φυσικά τα συμφέροντα άλλων κύκλων…

Ο Άρης Πιαλόγλου όπως πάντα δεν «κόλλησ廨στις δηλώσεις του και τα είπε έξω από τα δόντια, απαντώντας στις κακοήθειες που γράφτηκαν σε συγκεκριμένα ΜΜΕ…

Το δικό μου σχόλιο; Μα φυσικά μπράβο στην ΕΡΤ διότι έσπασε με τον τρόπο αυτό και το κατεστημένο της ΝΟVA, Επιτέλους…ΤΕΛΟΣ!

Η ΚΑΤΙΝΑ