ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Το μεγαλύτερο πάρτυ της πόλης ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ για έκτη (6)! συνεχή χρονιά ! ! !
Την Παρασκευή 05/10 BigBang στο Κυβερνείο !
– INFO & RSV : 6932 388 390 & 6940 364 165
– Ώρα άφιξης κρατήσεων 23:30

*Πριν αλέκτωρ λαλήσει ο Μιχάλης Σπανίδης έσπευσε να με διαψεύσει για την κόρη του πρωταθλήτρια ποδηλάτου Στελίνα Σπανίδου και τις σχέσεις της με το θέατρο…

-Η Στελίνα δεν έχει εγκαταλείψει ούτε το θέατρο, ούτε τη Θρακική Σκηνή. Όλα στην ώρα τους…Σύντομα τα ίδια τα γεγονότα θα σε διαψεύσουν κακιά…τσούχτρα!

-Ωχ βρήκα πάλι το…μπελά μου!

…..

*Μετά από αυτό να συμπεράνω ότι η Στελίνα Σπανίδη θα είναι τελικά στο Πικαντίλι 3 η ηρωϊδα του έργου που επιστρέφει από το Λονδίνο στην Ελλάδα για το φινάλε της τριλογίας;

-Διότι στο Πικαντίλι 1 έκλεψε στη κυριολεξία την παράσταση στον ρομαντικό και υπέροχο ρόλο της Μαργαρίτας με συμπρωταγωνιστή τον ρομαντικό Δημήτρη Ευστρατίου…

*Ζούμε στην εποχή που όλοι ξέρουν για εσένα χωρίς να ξέρουν εσένα!!! Σχολίασε χθες στο fb η Ρία Γκλαβίνη πίνοντας στο υπέροχο Le Petit Café bar καφέ με την κολλητή της Άννα Λίλου!

….

ΣΦΗΝΕΣ

Τι ήταν αυτό που ανάγκασε τον Σπύρο Παπαδόπουλο και διέκοψε την συνεργασία του με την ταβέρνα «Στροφή» την οποία κατά γενική ομολογία αναβάθμισε με το υπέροχο και πάντα φρέσκο ψάρι και όλα τα ξεχωριστά σπεσιαλιτέ του; Πολύ θα ήθελα να μάθω…κι ας μην είμαι κοτσομπόλα!

……..

*Πως τα κατάφερε; Ειλικρινά του βγάζω το καπέλο…Ούτε ένα, ούτε δυο, ούτε τρία…αλλά 23 κιλά έχασε από αρχές Απριλίου μέχρι χθες που επανεμφανίστηκε στην εκπομπή Ανοιχτή γραμμή του Next tv ο Πάνος Παπαδόπουλος..!

Υποκλίνομαι…Και στις αντοχές του, αλλά και στο….πείσμα του!

…..

*Τα συγχαρητήρια όλων πήρε για μια ακόμη φορά ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Πασχάλης Λύρατζης, αφού τελείως αθόρυβα προσέλαβε μια νέα μαέστρο για την Φιλαρμονική (σ.σ. Την υπέροχη Νίκη Μαζαράκη από την Αλεξανδρούπολη που μένει στη Ξάνθη..) και μάλιστα στις 28 Οκτωβρίου….

Η νέα Φιλαρμονική του  Δήμου Ξάνθης θα κάνει την πρώτη εμφάνισή της!

Ενώ ετοιμάζεται πυρετωδώς και για την πρώτη συναυλία της με ένα ριζικά ανανεωμένο ρεπερτόριο…!

Μπράβο Πασχάλη..

…..

*Κόσμος πάει και…φεύγει όπως μαθαίνω από κεντρικό restaurant της πόλης που άνοιξε με τις καλύτερες προδιαγραφές, ωστόσο όχι μόνο μείωσε το προσωπικό της κατά τα 2/3, αλλά δίνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ρεπό στους εργαζόμενους που προσέλαβε ως πλήρους απασχόλησης αλλά τους…κόβει πλέον μεροκάματα και ώρες! Σύντομα θα επανέρθω και με λεπτομέρειες στο συγκεκριμένο θέμα..

ΚΑΚΙΕΣ
Στις…ρομαντικές βόλτες το έχει ρίξει τον τελευταίο καιρό γνωστή ξανθιά ύπαρξη ….Μιλάμε για βόλτες με το…αυτοκίνητο και ότι αυτό συνεπάγεται, που συνήθως συμβαίνουν στα… «καινούργια» μιας νέας σχέσης….
Το σχόλιο της «τσούχτρας»; Προσοχή μόνο στα άγρια βουνά ή εκεί που πάει, μην μείνει από…βενζίνη ή φούιτ, διότι αυτό προσωπικά δεν θα ήθελα να το ζήσω ούτε στον ύπνο μου και ιδίως…άγρια μεσάνυχτα και κάτι!
(σ.σ Πίσω μου σ’ έχω σατανά με έβαλες και σε κάτι σκέψεις…διότι εκεί στις ερημιές κυκλοφορούν δυστυχώς και πολλοί ματάκηδες…)
Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ