ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Μιλάμε για Μάιο βέβαια, αλλά αφού έχουν αναβληθεί όλα για τον Μάρτιο, γιατί να μην φιλοξενήσω στη στήλη ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταυρού Αμυγδαλεώνα που διοργανώνει την Κυριακή, 24 Μαΐου αγώνα δρόμου 22 χλμ. περίπου
Η τοποθεσία είναι μοναδική και πρόκειται για διαδρομή με εναλλαγή θέας της Καβάλας και του κάμπου των Φιλίππων.

*Με τον πατέρα του γνωστού και λίαν δημοφιλή ηθοποιού Γιάννη Στάνκογλου απο τον Έβρο, θεάθηκε στο χωριό Θούριο Ορεστιάδας ο δημοφιλής αθλητικογράφος Δημήτρης Αντωνιάδης.

Ιδού και η φωτογραφία τους.

….

*Για ούζο και τρικούβερτο τσίπουρο είδα τον Πάνο Παπαδόπουλο με τον Σταύρο Μωραϊτη, και την παρέα τους το βράδυ της Παρασκευής στην γνωστή ταβέρνα Biz Bize να το…διασκεδάζουν και να μην τους πτοεί τίποτα!

Μάλιστα ο Σταύρος θεάθηκε να πίνει και στην υγειά του…τελευταίου τσίπουρου, αφού από την επομένη έκλεισαν όλες οι ταβέρνες και τα καφέ μπαρ της πόλης.

……

*Πρόταση γάμου μαθαίνω ότι περιμένει γνωστή αιθέρια ύπαρξη με fun club στη Ξάνθη κατά…περίσταση και εποχή!

Βέβαια ο κορωνοιός της χάλασε τα σχέδια, αλλά τίποτα δεν την πτοεί και για να βγάλει το άχτι της, πήγε και αγόρασε καινούργιο…μπουφάν! Όχι θα κάτσει να σκάσει…

…..

ΚΑΚΙΕΣ
Καλά λένε τελικά οι άνθρωποι ότι η ψυχή του ανθρώπου και ειδικά της γυναίκας είναι…άβυσσος και ιδίως όταν κυριαρχεί μέσα της η κουτοπονηριά…!
Ειλικρινά δεν θα πω ονόματα ούτε και θα ανακαλύψω αυτά που ανακάλυψα, μου έκανε όμως εντύπωση πως μερικές γυναίκες «κρύβουν» μέσα τους τόση πονηριά ώστε να το «παίζουν» δίπορτο αλλά και τρίπορτο, με σκοπό πρώτα να δει που θα «κλείσει» τη δουλειά της και μετά …ανάλογα πως θα συμπεριφερθεί.
Το δικό μου σχόλιο; Μαντάμ ένα πράγμα σου αξίζει! Η…ρόχα ή όπως λέμε το φτύσιμο! Μόνο γι’ αυτό αξίζεις και σχόλιο ουδέν!

*Συμβουλές από τον Αναστάσιο Τσορλίδη για όλους και όλες που έσκασαν μέσα στο σπίτι:

«Βλέπω μερικούς/μερικές στις αναρτήσεις τους να γράφουν σκάσαμε μέσα και σκάσαμε μέσα. Λοιπόν κανένας δεν σας απαγόρεψε το περπάτημα για είκοσι-τριάντα λεπτά ΜΟΝΟ ΣΑΣ/ΜΟΝΗ ΣΑΣ και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα (μασκούλα  + γάντια )

Θα τονώσει τη ψυχολογία σας και θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε ότι έχετε συσσωρεύσει απ’ την “κλεισούρα”

Άλλωστε το προτείνουν και οι λοιμωξιολόγοι.

Φιλικά

Αναστάσιος Τσορλίδης»

-Τελικά και ο κορνοϊός θέλει τον….Τσορλίδη του!

…..

*Τι έγινε παιδιά; Το βρήκε ακόμη το μηχανάκι του ο Ταχυδρόμος; Διότι αν δεν κάνω λάθος πρόκειται για το 5ο μηχανάκι!

Κι αυτήν τη φορά το κλέψαμε μαζί με τις…αλυσίδες!!! Ο άνθρωπος ειλικρινά δεν παίζεται…

ΣΦΗΝΕΣ
Με….μάσκα και γάντια κυκλοφορεί γνωστή αιθέρια ύπαρξη από τη Χρυσούπολη και όταν την είδα χθες να καταφτάνει στη Ξάνθη και να βγαίνει από το αυτοκίνητό της, αναρωτήθηκα πως…αναπνέει! Αλλά και πως…κινείται τόσο άνετα…Λες και έκανε…πασαρέλα μάσκας στην…εξοχή!

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ