ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Αντισηπτικά μοίρασε στους εργαζόμενους της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, ο Σύλλογος τους

Αναγνώστης της Ανοιχτής γραμμής με ενημέρωσε χθες ότι Δροσερίτες έκλεψαν από τις εγκαταστάσεις του Δημόσιου Κτηνιατρείου Ξάνθης στην οδό Πετρελαιοαποθηκών μάσκες, αντισηπτικά και πολλά είδη κτηνιατρείου ύψους πάνω από 10.000 ευρώ. Και ερωτώ τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδη. Με αυτά που συμβαίνουν, δεν θα έπρεπε να περιμένουν κάτι τέτοιο οι αρμόδιοι;
ΑΛΕΚΤΩΡ


*Αν δεν φοράς…μάσκα, απαγορεύεται να επισκεφθείς την Αντιπεριφέρεια Ξάνθης, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αντιπεριφρειάρχη Ξάνθης Νίκου Ευφραιμίδη.

-Υπό αυτές τις συνθήκες, το ίδιο όμως δεν θα πρέπει να γίνει και με σας κύριε Ευφραιμίδη; Ώστε να μην κινδυνεύουν οι επισκέπτες που έρχονται σε εσάς;

……

*Ο «Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης» (ΣΥΠΕΞΑ) πήρε μια σημαντική πρωτοβουλία για την προστασία των υπαλλήλων που εργάζονται στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης. Ομόφωνα αποφάσισε και προμηθεύτηκε ποσότητα από  αντισηπτικά, την οποία διένειμε την Δευτέρα στους εργαζόμενους  για την προστασία τους από τον Κορωναϊό COVID-19.

Μάλιστα μιλώντας χθες στην «Ανοιχτή γραμμή» του Next tv o Πασχάλης Λύρατζης τόνισε ότι «στην επιστολή μας σε Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο και Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκο Ευφραιμίδη, διατυπώσαμε πολλά αιτήματα πλην όμως ακόμη δεν υπήρξε ανάλογη ανταπόκριση»

….

*Ήταν που ήταν έρημη πόλη η Ξάνθη από το περασμένο Σάββατο, θα κλείσουν αύριο και όλα τα μαγαζιά εκτός από τα σούπερ μάρκετ, τους φούρνους, τα φαρμακεία και τα πρατήρια βενζίνης.

….

*Συγκεκριμένα η κυβέρνηση επεκτείνει από την Τετάρτη το μέτρο αναστολής λειτουργίας και σε άλλα τμήματα του πρωτογενούς τομέα – στις επιχειρήσεις λιανεμπορίου που έχουν συναλλαγές με το κοινό. Εξαιρούνται τα φαρμακεία, τα σουπερμάρκετ, ό,τι συνδέεται με την αλυσίδα τροφοδοσίας, τα πρατήρια καυσίμων, καθώς και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και λοιπές υπηρεσίες. Το ηλεκτρονικό εμπόριο συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά.

……

*Σημειώνω ότι το συγκεκριμένο αίτημα είχε διατυπώσει γραπτώς και ο Εμπορικός σύλλογος Ξάνθης δια του Προέδρου του Ευθύμη Μίλκογλου που μίλησε μάλιστα και στην Ανοιχτή γραμμή του Next tv χθες το μεσημέρι, μιλώντας για νέκρα στην αγορά!

Δεν πατάει κανείς με αυτά που έχουν γίνει στα μαγαζιά μας, τόνισε χαρακτηριστικά…

…..

*Στο τεστ για τον κορωνοϊό υποβλήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως έκανε γνωστό η Αριστοτελία Πελώνη τη Δευτέρα (16/3).

Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, αποκάλυψε ότι τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Στο τεστ υποβλήθηκαν και όλα τα μέλη της οικογένειάς του και επίσης δεν έχουν προσβληθεί από τον ιό.

….

*Επίσης ενημέρωσε ότι, με δεδομένο ότι η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, βρέθηκε θετική στον ιό, όλοι οι εργαζόμενοι στο Μέγαρο Μαξίμου υποβλήθηκαν στο τεστ, με τα αποτελέσματα να είναι όλα αρνητικά.

«Ο πρωθυπουργός έχοντας έρθει σε επαφή με πάρα πολύ κόσμο έχει εξεταστεί για το τεστ του κορωνοϊού και είναι αρνητικός και είναι καλά στην υγεία του, αρνητικοί είναι και η οικογένειά του. Έχουν εξεταστεί και άλλα στελέχη στο Μέγαρο Μαξίμου, επίσης είναι αρνητικά στον κορωνοϊό», δήλωσε.

………

*ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τον Κορονοϊό έβγαλε ο Σύλλογος Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης.

Ιδού τι αναφέρει σε αυτήν:

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ COVID – 19

Παρακαλούνται τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» καθώς και οι ωφελούμενοι-οικογένειες της φιλανθρωπικής επιτροπής «Γυναίκες της Αγάπης», καθώς και οι συνεργάτες τους, να μην προσέρχονται στις εγκαταστάσεις των γραφείων μας στη Δημοτική Αγορά Ξάνθης.

Οποιοδήποτε αίτημα-πληροφορίες θα γίνεται και θα δίνονται τηλεφωνικά στο 25410 22256 ή ηλεκτρονικά στο seagapi@otenet.gr

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Ιωάννης Παπαχρόνης

-Κύριε Παπαχρόνη, μπορούν τουλάχιστον να σε επισκέπτονται στο Γηροκομείο Ξάνθης όπως ο Βασιλιάς του Καρναβαλιού με τον κύριο Ηλία Ασκαρίδη;

…………

*ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ από το Δικηγορικό Γραφείο του Μουζαφέρ ΚΑΠΖΑ:

Λόγω της ραγδαίας πλέον εξάπλωσης της μεταδοτικής ασθένειας του ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ σε παγκόσμιο επίπεδο, το Δικηγορικό Γραφείο Μουζαφέρ ΚΑΠΖΑ και συνεργατών με αίσθημα ευθύνης και υποχρέωσης αποφασίζουμε ότι θα παραμείνει κλειστό τουλάχιστον κατά το χρονικό διάστημα από 16 Μαρτίου 2020 έως 28 Μαρτίου 2020 στα πλαίσια των εξαλθέντων μέτρων της Κυβέρνησης.

Η συνεργασία με τους εντολείς μας θα γίνεται αποκλειστικά:

Α) μέσω των τηλεφώνων: 6932440305, 6947023091 και 6936863184.

Β) μέσω των e-mail: kabzamouz@gmail.com, kiatipi.christina@gmail.com και skoularik84@gmail.com και

Γ) Σε επείγουσες περιπτώσεις κατόπιν ραντεβού.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

#ΜΕΝΟΥΜΕΣΠΙΤΙ# – ΑΞΙΖΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!!

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ