ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Ανακοίνωση για το Χατζιδάκειο από τον Μιχάλη Πουσπουρίκα στο fb:
«Αναστολή Λειτουργίας Πολυχώρου Τέχνης και Σκέψης.

Η Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης και η Επιτροπή Διαχείρισης σας ανακοινώνουν την αναστολή λειτουργίας του Πολυχώρου Τέχνης και Σκέψης – Οικία Μάνου Χατζιδάκι, από 14 έως και 29 Μαρτίου 2020. Θα τα ξαναπούμε πολυ σύντομα»

*Αποκλειστικό. Όπως μαθαίνω λοιπόν από πρώτο χέρι, ο δημοφιλής επιχειρηματίας του IL POSTO Παναγιώτης Μπαραϊμισλής σκοπεύει και επισήμως πλέον να ζητήσει την…χείρα της πανέμορφης νέας τους αγαπημένης της  Άντζελας από την Αλεξανδρούπολη προκειμένου…

Η τελευταία να μετακομίσει στη Χρυσούπολη και να συζήσουνε με σκοπό τον γάμο και κουμπάρο μάλιστα τον Δήμαρχο Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη.

-Η ώρα η καλή!

……

*Περνάει βρε παιδιά Σαββατοκύριακο χωρίς…ΚΥΤΤΑΡΟ; Είναι δυνατόν να κλείνει το γνωστό ελληνάδικο; Και μάλιστα χωρίς καμιά προειδοποίηση;

Χάθηκε ο κόσμος να το κλείσετε το μαγαζί ημέρα Δευτέρα;

….

*Απτόητη η δημοφιλής πρώην παραγωγός του ραδιοφώνου Ελένη Καπώνη μου αποκάλυψε χθες ότι «τέλη Αυγούστου εφόσον βέβαια εκλείψει το πρόβλημα με τον Κορωνοιό, έχει ήδη κλείσει εισιτήρια και να την περιμένουμε!

-Μη το γρουσουζεύεις μόνο Ελένη γιατί και πέρσι τα ίδια μας έλεγες!

….

*Να προσέχει γνωστός πολιτικός της Ξάνθης όταν πηγαίνει στα μπαράκια της Αθήνας και…σουρώνει, διότι εκτός από τα… «σάλια» του, δεν ξέρει τι λέει και οι… «διπλανοί» που έχουν μάθει περί τίνος πρόκειται, απειλούν με…αποκαλύψεις με αυτά που ζουν κάθε φορά που πηγαίνει στην… «φωλίτσα» του με  τις συνοδούς του!

….

ΚΑΚΙΕΣ
Μαθαίνω ότι σε γνωστό μαγαζί της πόλης (κάτι μεταξύ καφέ και μπαρ), σκοτώθηκε ο εις εκ των επιχειρηματιών με γνωστό σερβιτόρο, όταν πληροφορήθηκε από σερβιτόρα ότι όχι μόνο τα «έριξε» στη δικιά του –με την οποία διατηρεί παράνομη κρυφή σχέση…- αλλά και…κοιμήθηκαν μαζί όταν έκλεισε το μαγαζί και έφυγαν ναι μεν χωριστά….αλλά συναντήθηκαν στην οικία του τελευταίου.
Μάλιστα έπεσαν και μερικές….ψιλές μέχρι να καταλαγιάσει τελικά ο θόρυβος όταν κάποιοι ψύχραιμοι τους συμβούλευσαν να ηρεμήσουν γιατί αν συνεχίζονταν το πατιρτντί….θα το «διέλυαν» το μαγαζί!
Και τελικά…απολύθηκε η σερβιτόρα, ενώ αφεντικό και σερβιτόρος έγιναν ακόμη πιο…κολλητοί!

*Στο Γρηγόρη η υγεία και η ασφάλεια των πελατών μας αλλά και του προσωπικού μας αποτελούν την πρώτη μας προτεραιότητα, επισημαίνει η αλυσίδα σε σχετική ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο αυτό στα καταστήματα Γρηγόρης δε θα λειτουργούν πλέον από το Σάββατο 14/3 τα εσωτερικά καθιστικά καθώς και όποια καθιστικά εξωτερικού χώρου δεν είναι τελείως ανοιχτά.

Αυτό το μέτρο έρχεται να προστεθεί στα μέτρα πρόληψης που ήδη έχουμε λάβει σε όλα τα καταστήματά μας, με σκοπό να εξυπηρετούμε με τον ασφαλέστερο και καλύτερο δυνατό τρόπο τους πελάτες μας για take away & delivery, αναφέρει.

ΣΦΗΝΕΣ
Τι γίνεται με δημοφιλή ξανθιά ύπαρξη που ενώ διέλυσε το fun club των αθλητικογράφων που διατηρούσε επί…έτη διότι επρόκετο να έρθει το πολυπόθητο….μονόπετρο, τελικά λόγω του…κορωνοϊού κινδυνεύει να τα χάσει όλα;
(σ.σ. Μήπως το έξυπνο πουλί τελικά από τη μύτη πιάνεται;)

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ