ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Η λαμπερή και sexy ραδιοφωνική παραγωγός ΡΑΝΙΑ ΚΩΣΤΑΚΗ που ξεσηκώνει άντρες και γυναίκες έρχεται στο BAISERcafe-bar. Ώρα 22:30

*Το τραγούδι του γνωστού μουσικοσυνθέτη Δημήτρη Πετρόπουλου «Οδός  Σαραγλί» που έγινε και υπέροχο βίντεο κλίπ παρουσιάστηκε στο 1ο Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων της Θρακικής Σκηνής το βράδυ της Τετάρτης στη Ξανθίππη. Ένα τραγούδι αφιερωμένο στον φοβερό και μοναδικό Στέλιο Αρσενίου

*Μοναδικές στιγμές για τον Ιπποκράτη Γαλάτη και τον Μιχάλη Σπανίδη στην εκδήλωση της Θρακικής Σκηνής. Αφού όχι μόνο θυμήθηκαν τα παλιά, αλλά και ήπιαν κι ένα ποτηράκι κρασί στην υγειά όλων των μελών και στελεχών της Θρακικής Σκηνής. Παλιών και νέων…! Παρόντων και απόντων..

*Σημειώνω ότι την εκδήλωση της Θρακικής Σκηνής τίμησε με την παρουσία του και ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Ξάνθης Νίκος Γρηγοριάδης και τον ευχαριστούμε πολύ που κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τον δικό μας Μιχάλη Σπανίδη.

…..

*Παρών στην εκδήλωση της Θρακικής Σκηνής και ο εκδότης του Αγώνα Κοσμάς Γεωργιάδης με την αγαπημένη του Ιωάννα. Ευδιάθετος αλλά και…σκεπτικός για τον πόλεμο που δέχεται και ο «Αγώνας» από ανθρώπους ποτέ δεν το περίμεναν να είναι τόσο εναντίον τους… (σ.σ. Ονόματα δεν λέω…αλλά)

….


*Το παρόν επίσης στην εκδήλωση της Θρακικής Σκηνής αν και με καθυστέρηση μεγάλη, έδωσαν και οι Γιώργος Ρόϊδος, Στέλιος Μωραϊτης (Πρόεδρος) και Σπύρος Κάλφας. Που στήριξαν με την παρουσία τους την εκδήλωση αφού ειδικά στην προώθηση τοπικών προϊόντων ο Στέλιος Μωραϊτης έχει πάρει σημαντικές πρωτοβουλίες.

*Η είδηση; Και η δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια Γιώτα Χατζηθεοδώρου έδωσε το παρόν στην εκδήλωση της Θρακικής Σκηνής και μάλιστα….ριζικά ανανεωμένη και όμορφη όπως παλιά, ενώ δεν έκρυψε την συγκίνησή της όταν την είδε η πρώην παραγωγός του Life 921 fm Ρούλα  Βουγιουκλή! Και οι δυο έγραψαν την δική τους ιστορία στο ραδιόφωνο..

….

ΚΑΚΙΕΣ
Πολύ…ίντριγκα, έρωτας και…απρόβλεπτα στο σενάριο του Πάνου Παπαδόπουλου στο Πικαντίλι Νο 4 με τίτλο, ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ. Όπου μάλιστα εκτός από τον γκεστ σταρ Τάσο Μπουγά, το story περιλαμβάνει κι έναν έρωτα…μεγάλο με τον πρωταγωνιστή (Γιώργος Καρυπίδης), ανάμεσα σε δυο…γυναίκες! Να τραγουδάει σε πρώτη εκτέλεση και το «Ξανθή Αγαπημένη Παναγιά…»
Η είδηση; Δυο γυναίκες, ένας άνδρας κι ένας… «προδότης» φίλος (;) που πρόδωσε την φιλία τους! (Μπάμπη για ποιόν χτυπάει η καμπάνα;)

ΣΦΗΝΕΣ
Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Πετρόπουλος θα γράψει το τραγούδι ύμνος για τα 50 χρόνια Ξανθίππη όπως λένε οι πληροφορίες. Σε στίχους αλλά και μουσική δικούς του και παράλληλα θα κάνει και το βίντεο κλίπ για το ιστορικό ρέστωραν καφέ.
Περιμένουμε πως και πως…!

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ