ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Με τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Γαλανόπουλο συναντήθηκε το Δ.Σ. του συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε. Ξάνθης

Έχει εγκρίνει την άδεια και εγκατάσταση του Λούνα Πάρκ η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης; Έχουν δηλαδή υπογράψει οι υπάλληλοι ή το λούνα πάρκ «στήθηκε» με απλή υπογραφή του Αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ξάνθης Γιάννη Ζερενίδη; Περιμένω μια απάντηση από τον νέο διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών.

*Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ-Θράκης ομόφωνα αποφάσισε όπως αποδεχθεί πρόταση της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. για συμμετοχή στον εορτασμό των 100 χρόνων Ελεύθερης Θράκης.

Η συμβολή του Τμήματος θα είναι η επιμέλεια έκδοσης λευκώματος με τα σημαντικότερα Αρχοντικά της Θράκης.

Την έκδοση θα επιμεληθεί Ομάδα Εργασίας, που θα συσταθεί από το ΤΕΕ-Θράκης, κατόπιν πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Τμήματος www.teethrakis.gr

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας είναι ο θεματοφύλακας της Αρχιτεκτονικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Τόπου.

…..

*Σειρά εθιμοτυπικών επισκέψεων με Αρχές και θεσμικούς φορείς της Ξάνθης πραγματοποίησε την Τετάρτη και Πέμπτη, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ταξίαρχος Πασχάλης Συριτούδης, με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του.

Μάλιστα στο πλαίσιο των επισκέψεων, ο κ. Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, συνοδευόμενος από τον Αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης, Αστυνομικό Διευθυντή Χρήστο Σταμπουλή, συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων και τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Τσέπελη Εμμανουήλ, οι οποίοι τον συνεχάρησαν και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, ενώ συζητήθηκαν ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος.

(σ.σ. Κι εγώ που πίστευα ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης έχει αστυνομικό διευθυντή τον κ. Πασχάλη Γιώτα; Ατύχησα πάλι;)

…..

*Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε. Ξάνθης συναντήθηκε με τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος, Υποδομών και Μεταφορών,  κ. Δημήτρη Γαλανόπουλο, ύστερα από πρόσκλησή, στο γραφείο του.

Στα πλαίσια της συνάντησης συζητήθηκαν προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπάλληλοι και έγινε ιδιαίτερη μνεία για τα μέτρα ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) των υπαλλήλων και την προτεραιότητα  που πρέπει να δώσει η περιφέρεια στο συγκεκριμένο θέμα.

Ο κ. Γαλανόπουλος δεσμεύτηκε να συζητήσει το θέμα με τον  Περιφερειάρχη, ευχαρίστησε το διοικητικό συμβούλιο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά του  και διαβεβαίωσε ότι θα είναι δίπλα στους υπαλλήλους της Π.Ε. Ξάνθης,  στηρίζοντας το έργο του συλλόγου.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΛΥΡΑΤΖΗΣ  ΠΑΣΧΑΛΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

……

*Ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Θωμάς Μίχογλου, θα παραχωρήσει ανοιχτή συνέντευξη τύπου την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11 π.μ. στο ξενοδοχείο FILOXENIA (Τοξότες Ξάνθης), στο πλαίσιο της παρουσίασης της Δομής Στήριξης Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας.

Η οργάνωση και λειτουργία της Δομής συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα INTERREG Ελλάδα – Βουλγαρία, στο πλαίσιο του έργου ACCESS FOR ALL: “Integrated approach for social inclusion in BG – GR region by supporting employability and by developing social entrepreneurship”.

….

*Η Δομή αλλά και το έργο συνολικά εστιάζουν στην ενημέρωση και την ενθάρρυνση δημοτών για την δραστηριοποίηση τους στον τομέα της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, μέσα από την ανάδειξη των αναγκών της τοπικής κοινωνίας και της αξιοποίησης των πλεονεκτημάτων και της φυσιογνωμίας του τόπου.

….

*Η προγραμματισμένη για χθες 20 Φεβρουαρίου 2020 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης, παράσταση “Ρεμπέτικες ιστορίες” για λόγους ανωτέρας βίας, ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ τελικά!

Από το κακό στο χειρότερο κατά γενική ομολογία πλέον το Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2020.

……

*Κυρία Φένια Τσαγκάλα ως πότε άλλα θα λέτε στους δημοσιογράφους και άλλα θα κάνετε από πίσω;

Κι ενώ από μπροστά νίπτετε τας χείρας σας ως…Πόντιος Πιλότος διαφωνώντας με τις μεθόδους και τις πρακτικές του κυρίου Ηλία Ασκαρίδη και του Πάνου Αμβροσιάδου από πίσω τους καλύπτετε σε όλα;

Προς τι διγλωσσία και υποκρισία φίλτατη Φένια;

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Δεν ξέρω τι συνέβη και άλλαξε «ρότα» τον τελευταίο καιρό ο φίλος Σταύρος Βλαχόπουλος της «Φωνής», εδώ και λίγες μέρες όμως τα «χώνει» αρκετά στον κ.Τσέπελη και τους συνεργάτες του, σημειώνοντας μεταξύ άλλων και τα παρακάτω:

«-Άλλες μια- δυο τέτοιες Μ…..ες από συνεργάτες σου Μανώλη Τσέπελη και η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη. Χάθηκαν τα ζαχαροπλαστεία και οι φούρνοι της Ξάνθης για τη βασιλόπιτα του Δημοτικού Ραδιοφώνου;

–Προς Γιάννη Ζερενίδη, Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών ενταύθα: Έχεις αντιληφθεί πως η θέση σου είναι αυτή του Αντιδημάρχου της Καθημερινότητας η θα συνεχίσεις μέχρι τέλους να είσαι κλεισμένος στο γραφείο σου;;;

Όταν τα λέει ο Σταύρος, τι να πω εγώ μια απλή γυναικούλα του λαού;

Η ΚΑΤΙΝΑ