ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στις 9:00 μ.μ. στην Kookoovaya Urban Gastronomy θα εμφανιστούν οι αγαπημένες Asmik Beglaryan και Νίνα Μαζάνη με ένα πρόγραμμα γεμάτο απο έντεχνες, pop, rock, latin επιτυχίες και οχι μόνο!
Δύο εκπληκτικές φωνές που έχουν ξεχωρίσει για την χημεία και την ενέργεια τους σε μια  μουσική παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε!

*Ο Σύλλογος Ποντίων Νομού Ξάνθης, σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων ”ΑΠΟΛΛΩΝ” που βρίσκεται στο 5ο χιλ.Ξάνθης-Λάγους…

  • Τραγούδι: Κώστας Θεοδοσιάδης – Γιώργος Ιωαννίδης
  • Λύρα: Δημήτρης Ξενιτόπουλος
  • Λύρα-Κλαρίνο: Μπάμπης Κεμανετζίδης
  • Τύμπανα: Γιώργος Πετρίδης
  • Πλήκτρα: Δημήτρης Θωϊδης

Τιμή πρόσκλησης:15€(Κανονικό), 10€ (Παιδικό)

Περιλαμβάνει πλήρες μενού & άφθονο ποτό

Πληροφορίες-Κρατήσεις: ☎ 2541078811

Θα εμφανιστούν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου.

  • Ώρα προσέλευσης 20:00 μ.μ.
  • Έναρξη προγράμματος 21:30 μ.μ.
  • Οι κρατήσεις ισχύουν μέχρι την έναρξη του προγράμματος.

………

*Στο Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2020, είναι αφιερωμένη η εκπομπή «ΑΛΗΘΕΙEΣ με τη Ζήνα» του Star channel σήμερα στις 12 το μεσημέρι.

Η έκπληξη στην εκπομπή θα είναι μια …τεράστια καριόκα 5 κιλών του Ζαχαροπλαστείου ΤΖΟΥΚΑ που επιμελήθηκε ο Βασίλης Τζούκας!

……..

*Ο βασιλιάς του καρναβαλιού Παναγιώτης Γεωργίου που θα βρίσκεται ζωντανά στο στούντιο έγραψε:

«Θα φάει η Καριόκα σίδερο κι ο Παστουρμάς ατσάλι….την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 12 π.μ. στις Αλήθειες με τη Ζήνα για το αφιέρωμα στο ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ – CARNIVAL IN XANTHI ,καλό ταξίδι και καλή επιτυχία να έχουμε !!! Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης ….LIVE στο Star Channel και ζωντανή σύνδεση με Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης και τον πρόεδρο του ΚΠΔΞ Ηλιας Ασκαριδης στο χώρο της κατασκευής των αρμάτων !!!»

……

*Άπαιχτη γνωστή τηλεπαρουσιάστρια αφού επί μέρες έλεγε σε όσους την ρωτούσαν, «με τίποτα δεν θα τα ξαναβρώ με τον δικό μου, διότι τα βάλαμε κάτω και είδαμε ότι δεν ταιριάζαμε…»
Όχι μόνο διαπίστωσε ότι …ταίριαζαν αλλά δείτε μετά την επανασύνδεση και την φωτογραφία που έβαλε στον τοίχο της.

….

*Ανακοίνωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κατασκηνωτές:

Καλησπέρα campers!

Λόγω αρνητικής απόφασης του Δ.Σ της Εμπορικής Λέσχης Ξάνθης,να φιλοξενηθεί για ακόμα μια χρονιά το πολυαναμενόμενο και καθιερωμένο πλέον back2music στο συγκεκριμένο χώρο για λόγους οι οποίοι δεν έχουν σημασία, οι υπεύθυνοι του συλλόγου των Κατασκηνωτών για την εκδήλωση αυτή,αναγκάστηκαν να αναζητήσουν άλλο χώρο,ο οποίος και εννοείται ότι ανευρέθη!

Περισσότερες πληροφορίες σε (πολύ) λίγες μέρες!

Το back2music έρχεται…

ΣΦΗΝΕΣ
«Ξεσκίστηκε» να διαβάζει γνωστή αιθέρια ύπαρξη εδώ και 2-3 βδομάδες προκειμένου να γράψει καλά στις εξετάσεις της το Σαββατοκύριακο, ωστόσο τελικά δεν…έγραψε και τόσο καλά! Δεν πειράζει…θα κερδίσεις στην…αγάπη αστέρι μου!

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ