ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Θέμα χρόνου είναι πλέον η ανεξαρτητοποίηση του Ματθαίου Σαββίδη από την παράταξη Δημαρχόπουλου

Κάτι δεν πρέπει να πηγαίνει καλά με την τήρηση της νομιμότητας και της αστυνομίας. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί όπως μου είπε αναγνώστριά μου χθες, ενώ έκανε συγκεκριμένη καταγγελία το πρωί του Σαββάτου για το παράνομο στήσιμο της εξέδρας στη πλατεία η αστυνομία Ξάνθης δεν παρενέβη ούτε για τα…μάτια του κόσμου. Τι συμβαίνει κύριε αστυνομικέ διευθυντά;
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Θέμα χρόνου είναι πλέον η ανεξαρτητοποίηση του Προέδρου του Λεύκιππου Ξάνθης Ματθαίου Σαββίδη από την παράταξη Δημαρχόπουλου, μολονότι προεκλογικά ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε συγχαρεί τον πρώην Δήμαρχο Ξάνθης στις συνεντεύξεις του γιατί είχε «τελειώσει» τα….βαρίδια από το Δήμο Ξάνθης!!! Δηλώσεις με ήχο και εικόνα μάλιστα…

Στην πολιτική όμως τα πάντα αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη και ιδίως όταν κάποιοι γίνονται εξουσία..

Οι τελευταίες λοιπόν πληροφορίες αναφέρουν ότι ο  Ματθαίος Σαββίδης είναι θέμα χρόνου πλέον να ανεξαρτητοποιηθεί και να ορκιστεί παράλληλα αντιδήμαρχος άνευ αποδοχών, με τις τελευταίες τροποποιήσεις του υπουργού Εσωτερικών κ.Θεοδωρικάκου.

…….

*Σημειώνω ότι ο πρώτος που στην ουσία αποκάλυψε την… «συμφωνία» του γιατρού Ματθαίου Σαββίδη με τον Δήμαρχο Ξάνθης κ.Τσέπελη, ήταν ο αντ’ αυτού Αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης!!! Που αθόρυβα όπως πάντα και σε συνεργασία με τον Νίκο Νικολόπουλο που το παιδί του αγωνίζεται με το ΛΕΥΚΙΠΠΟ Ξάνθης, «έκλεισαν» την συμφωνία!!!

*Ακολούθησε επίσημο δελτίο τύπου από την ομάδα ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ Ξάνθης που σημείωνε τα παρακάτω:

«Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου στο εστιατόριο “Ξανθίππη”, διαχρονικό χορηγό και υποστηρικτή του συλλόγου με επιτυχία, η κοπή βασιλόπιτας της ανδρικής ομάδας του Λεύκιππου Ορόσημο Ξάνθης, λίγο μετά το νικηφόρο παιχνίδι επί του Κένταυρου Καλλικράτειας για την 16η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής Ανδρών.

Διοίκηση, προπονητικό επιτελείο και αθλητές είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν μετά το τέλος μιας ακόμη επίπονης εβδομάδας και πριν το δευτεριάτικο ρεπό, καθώς και να ανταλλάξουν ευχές για μια χρονιά με υγεία και εκπλήρωση των στόχων στο τέλος του πρωταθλήματος!»

*Μάλιστα το ευχαριστήριο της ομάδας ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ Ξάνθης, τελείωσε ως εξής:

«Ευχαριστούμε για την παρουσία τους στην χθεσινή βραδιά, τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Τσέπελη, τον Αντιδήμαρχο κ. Φανουράκη και τον Πρόεδρο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ κ. Νικολόπουλο!» Αναφέρει η διοίκηση στο δελτίο τύπου που εξέδωσε για την κοπή της βασιλόπιτας

….

*Η είδηση; Στην κοπή της βασιλόπιτας δεν προσκλήθηκε το μέλος της διοίκησης και υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Πασχάλης Λύρατζης, χωρίς να έχει συμβεί κάτι προηγουμένως.

Τι σημαίνει αυτό;

-Ότι κατά πάσα πιθανότητα σύντομα ο Πασχάλης Λύρατζης ή θα παραιτηθεί μόνος του και θα αποχωρήσει από τη Διοίκηση ή θα του ζητήσουν την παραίτησή του οι Ματθαίος Σαββίδης και Πέτρος Τσίλογλου!

Κι όλα βέβαια όταν προεκλογικά ο Ματθαίος Σαββίδης είχε μπει στο στόχαστρο της παράταξης Τσέπελη γιατί κατέβηκε υποψήφιος με τον Δημαρχόπουλο.

Πως αλλάζουν τελικά οι καιροί…και πως αλλάζει τους ανθρώπους η πολιτική.

….

*Για να είμαι ωστόσο ειλικρινής, εγώ θα περίμενα από τον κύριο Ματθαίο Σαββίδη όπως έπραξε επί Πούλιου να παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος, γιατί σε πρόσφατες δηλώσεις του και μάλιστα τηλεοπτικές έλεγε με έμφαση, «εγώ εκλέχτηκα με την παράταξη Δημαρχόπουλου….»

Τώρα τι συνέβη και τι άλλαξε, ειλικρινά μόνο ο ίδιος ενδεχομένως το γνωρίζει..

….

*Από την άλλη είναι εμφανές ότι ο Μανώλης Τσέπελης που αντιμετωπίζει και κάποιες εσωτερικές τριβές και στη δική του παράταξη, ενισχύοντας με τέτοιες μεταγραφές τον συνδυασμό του, στέλνει μήνυμα και σε όλους όσους τον αμφισβητούν και δημόσια μάλιστα εκεί που μέχρι πρότινος τον υμνούσαν, καταφέρονται ανοιχτά πλέον εναντίον του!

Αναμείνατε λοιπόν εξελίξεις στις παρατάξεις του Δήμου Ξάνθης και ιδίως μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τον Συμπαραστάτη του Δημότη.

….

*Και για να σας ανεβάσω και λίγο τη διάθεση κλείνοντας τη στήλη μου, διαβάστε την ανάρτηση που έκανε στο fb ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Αναστάσιος Τσορλίδης:

«Μήνυμα προς τους πολύ προσωπικούς μου φίλους

Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου που είναι η μέρα των γενεθλίων μου, θα ήταν μεγάλη χαρά για μένα, τα χρήματα που θα διαθέσετε για να μου πάρετε κάποιο δώρο, θα προτιμούσα να τα στείλετε ως ενίσχυση με απλή ταχυδρομική επιταγή στην…:

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΟΣΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ

Τ.Θ. 3603 – Τ.Κ. 10210

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Σας ευχαριστώ πολύ

ΥΓ. Αυτό θα ήταν και το μεγαλύτερο δώρο για μένα…»

-Αλληλούια!

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ