ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ «OURSUNDAYS» ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΥΣ ΤΡΑΠΕΡ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ, Ο TOQUEL. ΟΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΕΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 21:00 ΤΟ PARTY ΞΕΚΙΝΑ!
Info / rsv: 6986616960

*Με τιμή περίπου 2.500-3.000 ευρώ «υπέγραψε» όπως μαθαίνω  ο «Βασιλιάς του Καρναβαλιού» την φετινή νέα του συνεργασία με το «Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2020». Μάλιστα μετά την υπογραφή, ο ίδιος δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα παρακάτω στο fb:

«Αφού «έπεσαν» οι υπογραφές θελω επισήμως να ευχαριστήσω το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, τον πρόεδρο του ΚΠΔΞ κ. Ηλια Ασκαριδη, και φυσικά τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μανώλη Τσέπελη για την «ιδιαίτερη τιμή» να με συμπεριλάβουν για τρίτη συνεχόμενη χρόνια στο «άρμα» του ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ , εύχομαι να σας δικαιώσω για την επιλογή σας και να κάνω υπερήφανους όλους τους ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ …σας Ευχαριστώ και καλή αντάμωση !!!»

*Και το δικό μου σχόλιο. Καλό το ευχαριστώ του «Βασιλιά» αλλά αν ο Λύρατζης δεν προχωρούσε στην εκλογή της Βασίλισσας στο Καρναβάλι του 2016, ο Παναγιώτης Γεωργίου θα αγνοούνταν παντελώς σήμερα…!

Κι όμως οι Τσέπελης και Ηλίας Ασκαρίδης, ήταν αυτοί κύριε Γεωργίου που ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ το θεσμό!

…….

*Αλλάζω θέμα…Παρουσία πολύ κόσμου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής η κοπή της βασιλόπιτας του il posto στη Χρυσούπολη. Κόσμος πολύς φυσικά τίμησε την εκδήλωση με τον  Παναγιώτη Μπαϊραμισλή να την κόβει με ξεχωριστή χαρά και ικανοποίηση….

….

ΚΑΚΙΕΣ
Τον τελευταίο καιρό πολύ προχωρημένη έχει γίνει η πόλη μας αφού όπως μαθαίνω, αρκετοί γνωστοί τύποι που το «παίζουν» ….εραστές και ωραίοι, παράλληλα φλερτάρουν και με το…ανδρικό φύλλο ανταλλάσοντας ακόμη και καυτά…ερωτικά μηνύματα!
Μάλιστα φίλος μου, μου ανέφερε συγκεκριμένο περιστατικό, όταν ένα τέτοιο μήνυμα δέχτηκε γνωστός του, που άφησε σύξυλη την «δικιά» του…λέγοντάς της ορθά κοφτά ότι έχει επαγγελματικό σημαντικό ραντεβού και εξαφανίστηκε!
Σας είπα…πολύ «προοδευτική» πόλη γίναμε σε σημείο που αρχίζουμε να αμφιβάλουμε  για πολλούς…
Λες κι έπεσε…επιδημία!
(σ.σ. Για καλό και για κακό πάντως προτείνω να κάνετε κι ένα τσεκάρισμα στον «δικό» σας)

*Ποδοσφαιρικό. Το σχόλιο του Teo Kokalas

«ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ..

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ..ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΚΛΟΝΙΣΤΕΙ ΟΛΗ ΕΥΡΩΠΗ…ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΗ..

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΡΙΤΗ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ..»

-Μήπως ο Θόδωρος είναι ολίγον….αντΙΒΑΝ ή μου φαίνεται;

….

*Στις 26-1-20 στην ταβέρνα Παλαιά Πόλις ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Πυροσβεστών Ν. Ξάνθης έκοψε τη βασιλόπιτα του.

«Ευχόμαστε το 2020 να είναι δημιουργικό και πλούσιο σε δράσεις όπως και το 2019, με κύριο στόχο την ανιδιοτελή προσφορά σε άτομα και κοινωνικές ομάδες που το έχουν ανάγκη άλλα και πολλές πολιτιστικές δράσεις που θα έχουν σκοπό την ανάδειξη της πλούσιας τοπικής και γενικότερα εθνικής μας κληρονομιάς. Καλή χρονιά με υγεία.»

-Και του χρόνου…

ΣΦΗΝΕΣ
Ποια γνωστή δημοσιογράφος έκανε δοκιμαστικό να πει και ειδήσεις σε τοπικό κανάλι και μάλιστα τα πήγε…περίφημα; Οπότε και το σκέφτεται πολύ; Για να είμαι ωστόσο ειλικρινής και φωτογένεια έχει το κορίτσι αλλά και σωστή άρθρωση…Οπότε περιμένουμε πως και πως το δοκιμαστικό να γίνει επίσημο!

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ