ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης στηρίζει την 48ωρη απεργία του Σωματείου Καθαριστριών Ξάνθης και Περιφέρειας

Χαμπάρι δεν πήρε κανείς ότι την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στις 3 το μεσημέρι συνεδρίασε η ΔΕΥΑΞ με Πρόεδρο τον Ιπποκράτη Καμαρίδη, αφού ούτε ως…ανακοίνωση απλή στην ιστοσελίδα της εταιρείας δεν μπήκε η πρόσκληση! Επί Σδρέβανου ο γιατρός κάθε  τόσο φώναζε για διαφάνεια. Και τώρα ούτε στο site της ΔΕΥΑΞ δεν μπαίνουν τα θέματα ημερήσιας διάταξης!
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο γνωστός δημοσιογράφος Στάθης Παπαδόπουλος κατά της ΕΡΤ μιλώντας για ερπετά δημοσιογραφίας, χωρίς όμως να αναφέρει ονόματα.

«Αυτά τα ερπετά της δημοσιογραφίας τα πληρώνουμε όλοι οι Έλληνες και μεταξύ αυτών και εμείς οι Θρακομακεδόνες, για να μας βρίζουν από την δημόσια τηλεόραση με χαρακτηρισμούς που ούτε ο “Δημητράς” θα χρησιμοποιούσε…!!! Λένε στην ΕΡΤ ότι το “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ” που έγραψαν άγνωστοι στον τοίχο του 3ου ΓΕΛ Ξανθης, είναι ρατσιστικό σύνθημα μίσους και τρομοκρατίας…. Να πάτε να σας κοιτάξει ψυχίατρος…μην πω τίποτα πιο βαρύ…άιντε με τις δημοσιογραφικές πατσαβουρες… Να πάτε σε ιδιωτικό κανάλι να τα λέτε αυτά. Όχι στο Κρατικό που σας πληρώνει ο ελληνικός λαός για να κάνετε ανθελληνική προπαγάνδα. Μα που ζούμε επιτέλους; Πόσο πιο κάτω να κατρακυλησουμε… Αυτοί οι πολιτικοί αρχηγοι που λένε κατά καιρούς ότι έχουν ισχυρό πατριωτικό φρόνημα που σκ@τ@ βρίσκονται;;; Γιατί δεν καταθέτουν μηνύσεις;;; Να γίνει και έρευνα πως προσελήφθησαν στην Κρατική τηλεόραση… Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να μάθει ο ελληνικός λαός ποιος πότε και με ποια κριτήρια τους προσέλαβε…!!!»

-Πολλά ζητάς Στάθη μου και κυρίως από τη Νέα  Δημοκρατία, όταν οι περισσότεροι από αυτούς που αναφέρει, προσλήφθηκαν επί Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ!

Να λες τα πράγματα με το όνομά τους!

…..

*Συναγερμός έχει σημάνει στην Ξάνθη για τον ηλικιωμένο Οσμάν, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί.

Ο ηλικιωμένος άνδρας, 77 ετών, χάθηκε το πρωί της Πέμπτης με αποτέλεσμα οι συγγενείς και φίλοι του να τον αναζητούν.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ανοιχτόχρωμο σακάκι και παντελόνι. Οι οικείοι του ζητούν την βοήθεια των κατοίκων της περιοχής για τον εντοπισμό του άτυχου άνδρα.

Εάν κάποιος τον έχει δει ή ξέρει που είναι μπορεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία.

…..

*Το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης στηρίζει και καλύπτει την  48ωρη απεργία του Σωματείου Καθαριστριών Ξάνθης και Περιφέρειας την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή και ιδού η ανακοίνωση:

Το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης στηρίζει και καλύπτει την  48ωρη απεργία που θα πραγματοποιήσει η πρωτοβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση με την επωνυμία « Σωματείο Καθαριστριών Ξάνθης και Περιφέρειας  στις 6 και 7 Φεβρουαρίου 2020 .

Τους ενημερώνουμε ότι θα βρισκόμαστε συνέχεια στο πλευρό τους όπως και σε κάθε εργαζόμενο που αντιμετωπίζει προβλήματα στον χώρο εργασίας του .

Θεωρούμε ότι η διεκδίκηση θα πρέπει να είναι και επίλυση .

……….

*Μπορεί να σας ενδιαφέρει.

Το 5* ξενοδοχείο Thassos Grand Resort αναζητά προσωπικό για την καλοκαιρινή σεζόν. Στους εργαζόμενους προσφέρεται διαμονή, διατροφή, ασφάλιση και  μισθός αναλόγως την προϋπηρεσία. Αποστολή βιογραφικού με πρόσφατη φωτογραφία στο gm@thassosgrandresort.com με θέμα του email την θέση για την οποία ενδιαφέρεστε.

….

*Αλλάζω θέμα. Τα εθνικά θέματα και τα τελευταία γεγονότα στον χώρο του ποδοσφαίρου κυριάρχησαν στην κεντρική ομιλία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, κατά την κοπή της καθιερωμένης πίτας της τοπικής ΝΟΔΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Μάλιστα το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν και μέλη της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης.

Σημειώνω ότι την βασιλόπιτα επρόκειτο να κόψει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Σπανίδης  ο οποίος ωστόσο μετά την άσχημη υποδοχή που του επιφύλαξαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής καμιά 30αριά ΠΑΟΚσήδες στη Βέροια, ματαίωσε και την επίσκεψή του στη Καβάλα.

….

*Η εκδήλωση της ΝΟΔΕ Καβάλας ξεκίνησε με το μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος ευχαρίστησε όλα τα μέλη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας για τη στήριξή τους, ενώ παράλληλα κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να συνεχίσουν να δίνουν τον αγώνα τους για το καλό της χώρας.

……

*Ο κ. Παναγιωτόπουλος απευθυνόμενος σ’ ένα πολυπληθές ακροατήριο και σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν στον χώρο του ποδοσφαίρου, όλες τις προηγούμενες μέρες, τόνισε μεταξύ άλλων με νόημα «σέβομαι την αγάπη του οπαδού για την ομάδα, ακόμη και την αρρωστημένη αγάπη, γιατί κι αυτή μια μορφή αγάπης είναι, κι όλοι έχουμε στοιχεία αρρωστημένης αγάπης για την ομάδα μας, αλλά δεν θα διαλυθεί η χώρα εξαιτίας αυτής της αγάπης. Και είναι κακό να βγαίνουν προς τα έξω δηλώσεις περί διχασμού της χώρας στα δύο».

«Το νομικό πλαίσιο για το ποδόσφαιρο», συμπλήρωσε ο κ. Παναγιωτόπουλος, «είναι αυτό που είναι, είναι σκληρό, και η κατάσταση στο ποδόσφαιρο είναι αυτή που είναι και δεν έγινε έτσι επί ημερών του Κυριάκου Μητσοτάκη. Θεωρώ ότι ο χειρισμός που έγινε δεν ήταν ο καλύτερος, αλλά μακάρι να είναι αυτός ο μόνος, όχι καλός, χειρισμός της κυβέρνησης. Μακάρι, γιατί υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα.»

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ