ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Το νέο “μουσικό αίμα” της πόλης είναι εδώ..!! 5 μουσικές μπάντες , στα πρώτα “ζωντανά” βήματά τους πάνω σε stage, έρχονται να μας δείξουν την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, πως τόσα χρόνια κόπων, μελέτης, και υπομονής, υπό την καθοδήγηση του Μουσικού Εργαστηρίου, μετουσιώνονται σε δεμένα σχήματα, έτοιμα να κατακτήσουν το μέλλον! Σας περιμένουν στο stage του Nostos Live, για να σας καταπλήξουν..!
έναρξη 21.30 | είσοδος ελεύθερη

*Από τους πρώτους που στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μήνα Νοέμβριο, σίγουρα είναι ο γνωστός ασφαλιστής Δημήτρης Δημαρχόπουιλος.

Κι όχι μόνο το στόλισε, αλλά και το έβγαλε και στο fb με τη λεζάντα, «Με το καλό …ευλογημένες μέρες να έχουμε όλοι μας».

….

*Τελικά ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ Πασχάλης Λύρατζης απουσίαζε από το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, λόγω…ασθενείας! Μολονότι είχε υπογράψει την ερώτηση των 4 δημοτικών παρατάξεων για τις απευθείας αναθέσεις..

-Τυχαίο; Δεν νομίζω…

…..

*Ποιος γνωστός επιχειρηματίας με το πρόσχημα ότι θα πάει για δουλειές στην Αθήνα, έχει κόψει εισιτήριο για το…Λονδίνο προκειμένου να πάει με το…παράνομο αμόρε του για…ψώνια, επειδή του το ζήτησε εκείνη; Που σημειωτέων ξέρει πολύ καλά το Λονδίνο και είναι άψογη και στη…γλώσσα!

…..

*Αποκλειστικό. Όπως μαθαίνω λοιπόν ο δημοφιλής Γιώργος Λάππας και η διοίκηση του Ερμή Μάνδρας, διοργάνωσαν μια υπέροχη συνάντηση παλαιμάχων ποδοσφαιριστών στην οποία το παρόν έδωσε και ο Κώστας Νεοχωρίτης αλλά και νέων που αντάλλαξαν απόψεις για το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Στη συνέχεια όλοι μαζί με πρωτοβουλία πάντα του Γιώργου Λάππα, γευμάτισαν σε ταβέρνα της Μάνδρας και ευχήθηκαν να είναι γεροί και να ξανασυναντηθούν και του…χρόνου!

ΚΑΚΙΕΣ
Ποια υπέροχη δημοτική υπάλληλος (σε ποιόν Δήμο εργάζεται δεν θα σας το αποκαλύψω…) ενδέχεται το 2020 να πάρει ακόμη και…διαζύγιο, προκειμένου να κουμαντάρει διαφορετικά την προσωπική της ζωή; Μάλιστα την προσωπική της αυτή επιθυμία την έχει αποκαλύψει και σε κολλητή της που προσπαθεί να την αποτρέψει γιατί θα το μετανιώσει; Αλλά και γιατί γι’ αυτόν που θα χαλάσει το σπίτι της, είναι επίσης…παντρεμένος και δεν φαίνεται διατεθειμένος όσο κι αν είναι καψούρης μαζί της, να κάνει το ίδιο;  Πάντως το συγκεκριμένο θέμα τείνει να γίνει βασανιστικό πλέον για την ωραία κυρία..

……

*Άγριος καυγάς χθες στο Δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης μεταξύ του Μανώλη Φανουράκη και του πρώην Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου, εξ’ αιτίας ενός γύφτου ζητιάνου που μπήκε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο για να ζητιανέψει, έγινε χωρίς λόγο παρεξήγηση με αποτέλεσμα να επακολουθήσει άγριος καυγάς!

Και να αποχωρήσει τελικά από τη συνεδρίαση ο πρώην Δήμαρχος…

….

*Απουσίαζε λόγω του κρυολογήματός του ο Πασχάλης Λύρατζης από τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με αποτέλεσμα να τεθεί επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ η δημοτική σύμβουλος (και ανεψιά του) Σοφία Παππά η οποία και τοποθετήθηκε μάλιστα σε κάποια θέματα, έχοντας δίπλα της τον Κώστα Καφετζή…
Άξια.

ΣΦΗΝΕΣ
Ποιος αυτοδιοικητικός όταν πηγαίνει στην Αθήνα συνεργάζεται με…πρακτορείο συνοδών με αποτέλεσμα να τον δούνε τυχαία κάποιοι δικοί μας στο δρόμο και να συστήνει την κοπέλα που τον συνόδευε ως…ανεψιά του;; Υπέροχες ανεψιές…

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ