ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Μια από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες στον χώρο της παγκόσμιας αφρό house σκηνής. Ο γεννημένος στις Κανάριες νήσους ισπανός θρύλος Pablo fierro έρχεται για πρώτη φορά στην Ξάνθη, και συγκεκριμένα στο Κυβερνείο για να μοιραστεί τo dancefloor μαζί σας.
Πληροφορίες/reservations 6989397473

*Υποκλίνομαι στον Μιχάλη Χατζηκλεάρχους του De Novo για την αχτύπητη φράση που έβγαλε στο fb με τίτλο, «De Novo, the right place for unforgettable memories!» , δηλαδή De Novo, το κατάλληλο μέρος για αξέχαστες αναμνήσεις!

Αλλά περισσότερο υποκλίνομαι στα…αστέρια του DE NOVO που βλέπετε στη φωτογραφία. Τελεία και παύλα.

….

*Τοι ίδιο όμως αχτύπητο ήταν κι αυτό που έγραψε στο fb ο κορυφαίος των κορυφαίων μπουζουκσής Στέλιος Στφανίδης και μου άρεσε πάρα πολύ.

«Για να σε ζηλεύουν, κάτι έχεις κάνει καλά..»

-Ή γεννήθηκα Στέλιο νικητής, δεν έχω μιζέρια κι αυτός είναι ένας πλέον λόγος…

*Μικρή αγγελία. Γιάννης Παπαδόπουλος και Γιώργος Μακέδης πουλάνε το εξαιρετικό μπρίκι τους και ιδού τι λένε:

Πωλείται η επιχείρηση ΣΤΟ ΜΠΡΙΚΙ (Λυκούργου Θρακός 9 Νέστου στη Ξάνθη) λόγω διορισμού στο δημόσιο….παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις. Τιμή συζητήσιμη. Αν ενδιαφέρεστε τηλέφωνο 2541021700

….

ΚΑΚΙΕΣ

Τι συνέβη και το ΟΞΥΓΟΝΟ στη Διομήδεια έκλεισε τόσο ξαφνικά και τόσο αναπάντεχα ενώ με τόσο ενθουσιασμό το άνοιξαν οι δυο επιχειρηματίες του πετυχημένου Μπρίκι, Γιάννης Παπαδόπουλος και Γιώργος Μακέδος;

Τι έφταιγε και τι δεν «κόλλησε» καλά στο νέο….μπρίκι του ΟΞΥΓΟΝΟΥ με αποτέλεσμα μέσα σε έναν μήνα και αφού έκανε ένα πολύ πετυχημένο αποχαιρετιστήριο πάρτι το Σάββατο 27 Οκτωβρίου, τελικά να κλείσει και να αποχαιρετήσει σαιζόν;

Δεν πειράζει….Κάθε εμπόδιο σε καλό. Δυστυχώς στις μέρες μας η νύχτα γενικά έχει γίνει πολύ δύσκολη…

….

*Άλλη φάση η τρομερή Kookoovaya Urban Gastronomy του Μιχάλη Ζαμπάρα αφού εκτός των άλλων και εκεί το αστέρι που λάμπει έχει μόνο ένα όνομα…Ειρήνη Χαριτωνίδου.

-Κουκουβάγια που ήδη γνωρίζει την αποθέωση από τους πιστούς της. Μάλιστα την περασμένη Κυριακή που πήγα δεν βρήκα τραπέζι κι έφυγα…!

Προκειμένου όμως να γίνω κι εγώ… Kookoovaya (δεν κοιμάμαι δηλαδή ποτέ τη νύχτα), πήγα στη Quernica Pub του Λάκη Κοτόρνου κι έφυγα…ξημερώματα! Όχι θα κάτσω να σκάσω…

*Νέο αμόρε για τον εκδότη μας Σταύρο Μωραϊτη. Πάντως ένα από τα τελευταία βράδια τον συνέλαβα επ’ αυτοφόρω με πανέμορφη κυρία ετών άνω των 40 και κάτω των 50 αλλά πολύ ελκυστική!

Άριστα.

….

*Μια ξανθιά κούκλα είναι η υπέροχη κόρη της Δέσποινας Παπαδοπούλου και του Γιώργου Δερέ που έκλεψε καρδιές –όπως όλες οι καρδιές- το βράδυ της περασμένης Κυριακής με την υπέροχη μαμά της!

Μάλιστα μην το αποκλείεται γρήγορα να την δούμε και επί…σκηνής! Να παίζει δηλαδή πρωταγωνίστρια με τη Θρακική Σκηνή..

ΣΦΗΝΕΣ
Τι γίνεται τελικά με δημοφιλή ξανθιά ύπαρξη που συνεχίζει δυστυχώς να κάνει τα ίδια…λάθη; Και αφού άφησε ένα σωρό καψούρες στον…αθλητικό χώρο κι όλοι λέγαμε ότι το 2019 είναι η χρονιά της, αυτή το ανέβαλε το…μονόπετρο για το 2020; Όποιος το βρει, κερδίζει…γαρίδες!

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ