ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Η εκρηκτική Josephine το Σάββατο 22 Ιουνίου στο MY CLUB

Είσοδος 10 ευρώ με ποτό.

*Στη Ξάνθη έκανε τη 4η στάση του το Coca–Cola & Akis Food Tour Festival τη Δευτέρα 10 Ιουνίου στο Πάρκο Πεσόντων από τις 18:00 έως τις 23:00 και πραγματικά έγινε χαμός από μικρούς και μεγάλους φίλους οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα λαχταριστά Burgers δια χειρός Άκη Πετρετζίκη φυσικά με παγωμένη coca-cola.

Η ουρά κυριολεκτικά πολύ μεγάλη και όσοι την υπομονή γεύτηκαν το classic burger του Άκη.

……..

*Εκτός από το φαγητό όσοι παραβρέθηκαν στην πλατεία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο μικρό θερινό κινηματογράφο που στήθηκε την ταινία την  “A Star is Born” ενώ διασκέδασαν παρέα με τον Χρήστο Ανθόπουλο!

…..

*Στην τελευταία στάση του ταξιδιού την Πέμπτη 13 Ιουνίου στην Θεσσαλονίκη, ο Άκης θα επιχειρήσει να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness στήνοντας τα περισσότερα hamburgers στη διάρκεια μίας ώρας

….

ΚΑΚΙΕΣ
Ένα τραγούδι ζήτησαν όλοι από τον δημοφιλή τραγουδιστή  Γιώργο Καρυπίδη στα γενέθλια της Μαρίας Παπαδοπούλου, παρά τις «πιέσεις»  όμως όλων, αυτός δεν…ενέδωσε με ποια δικαιολογία όμως λέτε;
Ότι η κιθάρα την οποία είχε, είχε μια…σπασμένη χορδή και δεν μπορούσε να παίξει, ούτε ένα τραγούδι!
Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Καρυπίδης επικαλείεται κάτι τέτοιο…Δηλαδή μια…σπασμένη χορδή, για να δικαιολογηθεί και να μην τραγουδήσει! Απογοητεύοντας τους θαυμαστές του….για μια ακόμη φορά! Κρίμα….να του πάρω ένα κουτί γεμάτο…χορδές για να μην μπορεί να επικαλεστεί συνεχώς την ίδια αστεία δικαιολογία!

*ΣΥΝΑΥΛΙΑ με τους FURIOUS THREE την Τετάρτη 19 Ιουνίου στις 21.00 στο Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης στην αυλή με τα χαμάμ.

Οι FURIOUS THREE σχηματίστηκαν το 2018 στη Θεσσαλονίκη.

Είναι μια μουσική σύμπραξη αναμετάδοσης κοσμικών μηνυμάτων.

Εμφανίζονται από trio μέχρι quintet, στα βήματα των Chicago Underground.

Κάθε μουσική τους εξόρμηση στοχεύει στην συνειδητοποίηση

της συμπαντικής ενότητας, και την εξάλειψη της ψευδαίσθησης του χωροχρόνου.

Το Trio αποτελείται από:

Μάνος Μπαρκάτσας

Γιάννης Κρητσωτάκης

Σπύρος Μαγουλάς

Αφίσα: Γιάννης Χαντζίδης

Είσοδος 5€ (με κρασί ή Μπύρα) οικονομική ενίσχυση του Μουσείου.

…….

*Ένα όμορφο ακουστικό live, με pop rock & alternative αγαπημένα ακούσματα, θα σας χαρίσουν η Λεονάρντα και ο Καλλικράτης, το Σάββατο 15 Ιουνίου.

Είσοδος ελεύθερη και προσέλευση μετά τις 22.00, στον όροφο του Nostos Live…

Μια υπέροχη Σαββατιάτικη καλοκαιρινή βραδιά σας περιμένει…!!

ΣΦΗΝΕΣ
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος που τον τελευταίο καιρό ισχυρίζεται ότι έχει πολύ…διάβασμα για το μεταπτυχιακό της και δεν προλαβαίνει να βγει ούτε για έναν καφέ με τις κολλητές της…πως προλαβαίνει και είναι συνεχώς μέσα στο…fb;! Έχει δίδυμο…εαυτό;

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ