ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

GREEK Friday στο MY CLUB

Mια νύχτα αυστηρά μόνο με EΛΛHNIKH MOYΣIKH
Mουσική Eπιμέλεια: Dj F. Itsakos – Dj G. Beretzikis
Kρατήσεις: 25410-73536
ΔΩPEAN το πρώτο ποτό για OΛEΣ τις γυναίκες μέχρι τις 1.30

*Οι δημοτικές εκλογές για την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Ξάνθης της δημοτικής παράταξης ΠΟΛΙΤΕΣ για την Ξάνθη την περασμένη Κυριακή 26 Μαΐου, από την επομένη ωστόσο και πάλι…»χάθηκε» εντελώς από την πιάτσα και τα καφέ, καθώς όπως μαθαίνω, το έριξε στο διάβασμα..

Το οποίο μάλιστα θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Ιουνίου διαρκούν και οι εξετάσεις της. Καλή της επιτυχία…

…..

*Οριστικά δεν θα πάει τελικά φέτος για δουλειά στη Κρήτη η δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια του Next tv Ρένα Καραγιάννη, αφού τελικά δεν έκατσε…

Οπότε αναγκαστικά άρχισε το διάβασμα γιατί το πάθος της που λέγεται θέατρο και θεατρολογία…

…..

*Στο BAIZER έπιναν καφέ χθες το πρωί οι κολλητοί Γιώργος Καρυπίδης, Χαράλαμπος Κυρκούσης και Χρήστος Ζάρρας ζητώντας γιατί άλλο; Μα για τη Θάσο και το πόσο υπέροχα περνάει στο ξενοδοχείο που δουλεύει ο Μπάμπης…

….

*Γενέθλια είχε χθες ο δημοφιλής Πασχάλης Μπακούρας και τα γιόρτασε όπως μαθαίνω με την αγαπημένη του Μαρία Παπαδοπούλου στο ΚΤΗΜΑ με καλή παρέα και…λουλούδια!

Τα χρόνια μου πολλά….!

(Σ.Σ. Για να δούμε πότε θα πάρουμε τελικά το προσκλητήριο γάμου…)

….

*Κι όμως…Μπορεί από αύριο να μπαίνουμε στον Ιούνιο, ωστόσο η γρίπη χτύπησε για τα καλά τον δημοφιλή ρεπόρτερ του Next tv Φώτη Βασιλείου που γι’ αυτό το λόγο, το έριξε και στα αντιβιωτικά…!

-Περαστικά του!

….

ΚΑΚΙΕΣ
Μαθαίνω ότι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος που προσφάτως εξελέγη μάλιστα, αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία την προεκλογική του παρουσία σαρώνοντας σε ψήφους, δεν αποκλείεται να πει το….ναι στην αγαπημένη του και να παντρευτεί! Το θέμα όμως είναι ποιος θα είναι κουμπάρος…Διότι και οι προτάσεις είναι πολλές, αλλά και φίλοι του άφθονοι και δεν θέλει να χαλαστεί με κανέναν..
Λεπτομέρειες σύντομα….

…….

*Με πυρετό όμως «έπεσε» εδώ και δυο μέρες και η δημοφιλής δημοσιογράφος Γιώτα Χατζηθεοδώρου…καθότι κρυολόγησε και αυτή, προφανώς γιατί βγάζει…νυχτερινές ώρες τα σκυλάκια της για βόλτα!

-Να προσέχεις Γιώτα, γιατί οι…καλοκαιρινές νύχτες, είναι πολύ επικίνδυνες κι έχουν πολύ κρύο προς το παρόν…

…..

*Τα πήρε ανάποδα ο Σταύρος Μωραϊτης όπως μαθαίνω, γιατί κάποιοι πήγαν να το διαψεύσουν το πρωτοσέλιδό του στην Αδέσμευτη για τον Λύρατζη. Και τα είπε πραγματικά έξω από τα δόντια…γιατί μάλλον δεν περίμενε από τον Πασχάλη να του φερθεί με αυτόν τον τρόπο….

Ας πρόσεχε! Δεν έχω άλλη κουβέντα…

….

ΣΦΗΝΕΣ
Ποια δημοτική υπάλληλος ονειρεύεται νέες θέσεις και μεγαλεία και περιμένει μάλιστα πως και πως, την αναμέτρηση της Κυριακής…
Από την οποία όπως χαρακτηριστικά λέει δεξιά και αριστερά θα κριθεί και το….μέλλον της σε…προσωπικό επίπεδο!

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ