ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Σάββατο 9 Μαρτίου (19:30)  – Βραδινή καρναβαλική παρέλαση
Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτεί ο σύλλογος «Θάμυρις» για την καλύτερη παράσταση και η «Θρακική Θεατρική Σκηνή» για την καλύτερη στολή στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών – Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2018.

*Στη Ξανθίππη βρέθηκε ο Γιάννης Φλωρινιώτης με όλο του το επιτελείο μετά την παράσταση του Πικαντίλι 3 δοκιμάζοντας εκτός από την εκλεκτή κουζίνα του καταστήματος και την υπέροχη θέα της Ξάνθης…

Μάλιστα ο Γιάννης θυμήθηκε την Ξανθίππη και από παλιότερες επισκέψεις του!

Στην παρέα του φυσικά και η Άννα Φλωρινιώτη με το Γουγουλίνη, τον Νίκο Φλωρινιώτη και τον τρομερό μίμο Χρήστο Τσικνιά!

….

*Πολλά είχαν να θυμηθούν στην Ξανθίππη Δημήτρης Πετρόπουλος και Ιπποκράτης Γαλάτης που συναντήθηκαν μετά από 6 χρόνια καλλιτεχνικά στο Πικαντίλι 3.

Το χαμόγελό τους τα λέει όλα…

*Το ταλέντο της πανέμορφης Στελίνας Σπανίδου έλαμψε στο Πικαντίλι 3 όπου είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο…Και έκανε μάλιστα ιδιαίτερα υπερήφανο τον πατέρα της Μιχάλη Σπανίδη.

(σ.σ. Αλήθεια η Ρούλα Βουγιουκλή γιατί απουσίαζε από το τραπέζι…)

*Να τέσσερις από τις πρωταγωνίστριες του Πικαντίλι 3 στο καμαρίνι τους, λίγο πριν βγουν στη Σκηνή. Η δημοφιλής Δέσποινα Χατζοπούλου με την υπέροχη Στελίνα Σπανίδου, και την φίλη τους Σταυρούλα Ελευθεριάδου.

….

ΚΑΚΙΕΣ

Μα είναι δυνατόν κάποιοι να κάνουν κρίσεις για μια παράσταση από το fb βλέποντας βιντεάκια από μια παράσταση; Κι όλα αυτά γιατί διακατέχονται από εμπάθεια κι έχουν σύνδρομα με συγκεκριμένα πρόσωπα; Διότι αυτό συνέβη κυρίες και κύριοι! Μια παράσταση που επί 3 ώρες ξεσήκωνε το χειροκρότημα του κοινού και είχε συνεχώς ορθίους ακόμη και στο…δρόμο, δηλαδή έξω από το Δημοτικό Αμφιθέατρο, «λοιδωρήθηκε» από αυτούς που δεν ήταν καν μέσα στη παράσταση και απλά την είδαν από….διάφορες αναρτήσεις στο fb. Κι όλα αυτά γιατί δεν συμπαθούν τον Πάνο Παπαδόπουλο. Χιλιάδες κόσμος όμως είχε άλλη άποψη…Δυστυχώς γι’ αυτούς!


*Με…παπιγιόν και σμόκιν εμφανίστηκε ο καταπληκτικός ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής  Σταύρος  Μωραϊτης στο γλέντι που ακολούθησε μετά την παράσταση στην Ξανθίππη.

Στη φωτογραφία (στο βάθος), διακρίνονται ο Πάνος Παπαδόπουλος  και η Μαρία Παπαδοπούλου με τον αγαπημένο της Πασχάλη.

…..

*Στη Ξανθίππη και ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού και υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Πασχάλης Λύρατζης με υποψηφίους δημοτικούς του συμβούλους και φυσικά και την υπέροχη «ανεψιά» του που τραγούδησε τα «Φιλαράκια» με τον δικό της απαράμιλλο τρόπο!

ΣΦΗΝΕΣ
Τι συνέβη τελικά και αντικαταστάθηκαν την τελευταία στιγμή οι δυο από τις πρωταγωνίστριες του Πικαντίλι 2; Τι συνέβη και ο γιατρός παθολόγος Δημήτρης Παπαδόπουλος ματαίωσε τελικά την πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο; Τι;

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ