ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Περαιτέρω συστάσεις δεν χρειάζονται για τον μεγαλύτερο Έλληνα σούπερσταρ και ένα απ τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας house σκηνής.

Ο  Cj Jeff την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ

*Για μια ακόμη φορά οι ξενοδόχοι της Ξάνθης συναντήθηκαν προκειμένου να ορίσουν τον Πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησής τους.

Ποιος έμεινε και πάλι…εκτός; Μα ο Απόστολος Αγκόρτσας!

Κι όσο για το σχόλιό τους στο fb ;

-Ένας για όλους κ όλοι για έναν !!! Καλή αρχή!

(Μακάρι να το κρατήσουν μέχρι το τέλος…)

*Αυστηρό το σχόλιο του Βασίλη Μπουζούρη χθες προς τον Πασχάλη Λύρατζη για το θέμα των d.j. την ημέρα της παρέλασης και γενικά των εκδηλώσεων. (σ.σ. Τι να κάνουμε Βασίλη, ο Πρόεδρος έχει και τις συμπάθειές του…)

Ιδού και το σχόλιό του στο fb:

Vasilis Bouzouris Πασχαλη Λυρατζή ο θεσμος του Καραβαλιου θελει κινησεις υπεύθυνες , είναι η εικονα της πολης.Εμπαθειες και αντιπάθειες πρεπει να μενουν εκτως. Σε θεσεις κλειδιά όπως των μουσικων παραγωγων που απευθυνωνται σε πολύ κοσμο παιζουν μονο Αριστοι.-

*Και ποια ήταν η απάντηση του Πασχάλη Λύρατζη; Απολαύστε την:

«ΛΥΡΑΤΖΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ Φίλε Βασίλη αυτό έκανα ανέθεσα στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση να παίξει μουσική η ομάδα που δημιουργήσατε, όπως ακριβώς είχα πει από το καλοκαίρι. Τώρα αν εσείς μεταξύ σας δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε είναι ένα άλλο θέμα που δεν με αφορά!!!»

…..

(φώτο Πασχάλης με Καρναβάλι)

*Και ο καπάκι ο αυθόρμητος υποστηριχτής του Πασχάλη:

«Theofilos Kilinkaridis Εγω ακούω συνέχεια να λένε όλοι ότι τα καρναβάλια των τελευταίων χρόνων είναι τα πιο πετυχημένα κ δε καταλαβαίνω το λόγο γιατί κάποιοι ψάχνονται να κατηγορήσουν»

ΚΑΚΙΕΣ
Τελικά κύριε Ιερόπουλε, υπό ποια ιδιότητα κάνει δηλώσεις και δίνει συνεντεύξεις ως…εκπρόσωπος των ξενοδόχων της Ξάνθης ο δημοτικός σύμβουλος Απόστολος Αγκόρτσας, ενώ δεν είναι καν μέλος σας; Και ο σύλλογος που εκπροσωπεί (και εκλέχτηκε άνευ εκλογών…), δεν είναι καν αναγνωρίσιμος από τους ξενοδόχους της Ξάνθης; Μπορείτε να μου εξηγήσετε και μένα διότι ειλικρινά τα έχω μπερδέψει με αυτά που συμβαίνουν στη πόλη μας με τον ξενοδοχειακό κλάδο;
Περιμένω με αγωνία την απάντησή σας…

*Μη το χάσετε για σήμερα Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στα Φαναράκια:

«Παραδοσιακή Βραδιά με τον Θρηίκιο Ήχο

Διοργανωτές: Θρηίκιος Ήχος και Ταβέρνα Φαναράκια»

-Να μη λείψει κανείς…

*Δεν έκρυψε την συγκίνηση και χαρά του ο Παναγιώτης Παπαχρήστου (ψαράς πλέον και ουχί συνεργάτης του Τάκη στο Κύτταρο ελληνάδικο..) για όσους τον θυμήθηκαν στα γενέθλιά του. Διαβάστε τι έγραψε:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους εσάς που με θυμηθήκατε και μου στείλατε τις πολύ πολύ ωραιες ευχές σας και με γεμίσατε χαρά , και ιδιαίτερα στο δικό μου άνθρωπο Emorfili Zaifidou που ήτανε δίπλα μου και έκανε ό,τι μπορούσε για να περάσω όμορφα (Τα καλύτερα γενέθλια μου ever).. Να είμαστε όλοι καλά και να σκάμε από υγεία και χαρά!!!!»

-Να σκάτε από…υγεία Παναγιώτη και να σκάσουν κι οι….εχθροί σας!

ΣΦΗΝΕΣ

Ο «πόλεμος» των τηλεπαρουσιαστριών; Πάντως όπως μαθαίνω, καθόλου μα καθόλου δεν είδαν την εμφάνιση νεαρής τηλεπαρουσιάστριας που από τις πρώτες εμφανίσεις της εντυπωσίασε το τηλεοπτικό κοινό…οι «παλιές»  του καναλιού! (σ.σ. Για να δω πως θα τελειώσει αυτή η ιστορία…)

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ