ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Επίσκεψη Υποψήφιου Περιφερειάρχη Χρ. Τοψίδη στη Χρυσούπολη Δήμου Νέστου

Η αρχή το ήμισυ του παντός έλεγαν οι Αρχαίοι! Έτσι αν λάβει κανείς υπόψη τα πρώτα 20 ονόματα που έδωσε χθες στη δημοσιότητα ο Τσέπελης, πώς να μην δικαιολογείται το «πάρτι» των άλλων υποψηφίων Δημάρχων για την «φτώχια» των υποψηφίων του;
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Οριστικό. Την Ξάνθη θα επισκεφθεί την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης

Βέβαια το πρόγραμμα δεν οριστικοποιήθηκε ακόμη για να σας δώσω λεπτομέρειες, σίγουρα όμως θα υπάρχει κεντρική ομιλία που θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή το βράδυ στο Elisso Hotel, ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και την Ορεινή περιοχή.

Κάνοντας άνοιγμα στη Μειονότητα, με «ΟΔΗΓΟ» τον Αείμνηστο Πατέρα του Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Πολιτικό που αγκάλιασε τη μειονότητα όσο κανείς, μιλώντας για ισοπολιτεία και ισονομία.

……

* H ΔΕΥΑΞ μας ενημερώνει ότι λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης του δικτύου ύδρευσης είναι απαραίτητη η διακοπή υδροδότησης την ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ από 9:00 έως 14:00

Α)        στην οδό 40Εκκλησιών από την οδό Πραξιτέλους έως την οδό Χ# Σταύρου

Β)        στην οδό Ανδριανουπόλεως από την οδό Ανατ. Θράκης έως την οδό 40 Εκκλησιών .

Γ)         στην οδό Αγ. Ελευθερίου από την 40Εκκλησιών έως την οδό Μ.Ρεύματος

……..

*Την πρωτεύουσα του Δήμου Νέστου, Χρυσούπολη επισκέφθηκε την (Τρίτη 19/2/2019), ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης. Ο κ. Τοψίδης επισκέφθηκε την αγορά της πόλης ενώ επιπλέον είχε σειρά συναντήσεων με επιχειρηματίες καθώς και με έναν αριθμό φορέων της περιοχής που δραστηριοποιούνται κυρίως στον αγροτικό τομέα. Στο σύνολο των συναντήσεων συζητήθηκαν τόσο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός και ο αγροτικός κόσμος της περιοχής, όσο και οι προοπτικές που διαγράφονται για το μέλλον. Παράλληλα, ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για τα θέματα υποδομών αλλά και για τις χρηματοδοτικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο αγροτικός και ο εμπορικός κλάδος.

…..

*Ο κ. Τοψίδης συνοδευόμενος από μέλη και υποψηφίους της παράταξης της «Περιφερειακής Σύνθεσης», την οποίας ηγείται, παρουσίασε μέρος των δράσεων που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα με τις προτάσεις και τις δεσμεύσεις για τα εν λόγω θέματα. Προσκάλεσε μάλιστα τους παριστάμενους να καταθέσουν ειδικότερες σκέψεις, οι οποίες θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν στην κατεύθυνση αυτή.

……….

*Μετά το τέλος της επίσκεψης ο επικεφαλής της «Περιφερειακής Σύνθεσης» δήλωσε: «Σήμερα, είχα την ευκαιρία να πραγματοποιήσω μία σύντομη επίσκεψη σε ένα μέρος της αγοράς της Χρυσούπολης και να συναντηθώ, εκ νέου, τόσο με πολίτες και επιχειρηματίες όσο και με εκπροσώπους φορέων, μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Η επίσκεψη αυτή μου δίνει την δυνατότητα αφενός να ενημερωθώ περισσότερο και αφετέρου να παραθέσω στους ανθρώπους τις σκέψεις για τον αναπτυξιακό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει, η Περιφέρεια ξεπερνώντας τις αγκυλώσεις «της έδρας της» ! Ο πιο πρώιμος και παραγωγικός κάμπος όλης της βόρειας Ελλάδας, ο οποίος επιπλέον έχει δύο ακόμη πολύτιμα χαρακτηριστικά, αφενός τις εντατικές καλλιέργειες που παράγουν υψηλής ποιότητας προϊόντα, τα οποία πιστοποιούνται και εξάγονται και αφετέρου τους εξαιρετικούς ανθρώπους, οι οποίοι υπερβάλλουν τον εαυτό τους αναλαμβάνοντας ρίσκα, παρακολουθώντας τις σύγχρονες εξελίξεις, επενδύοντας και παράγοντας, δικαιούται να έχει την φροντίδα και την υποστήριξή της νέας διοίκησης της Περιφέρειάς μας για να πετύχει ακόμη υψηλότερα αποτελέσματα, παρά την κρίση και την οικονομική ασφυξία που μας έχει επιβληθεί. Και αυτήν την φροντίδα δεσμεύομαι ότι θα την έχει.»

…..

*Σημειώνω ότι την εκδήλωση διοργανώνει η Ειδική Γραμματεία ΕΤΠΑ & ΤΣ του Υπουργείου Οικονομίας και θα γίνει την Τετάρτη 20/2, στις 18.30, στο κτίριο του πολιτιστικού συλλόγου ΘΑΜΥΡΙΣ, στην Ξάνθη. Απευθύνεται σε φορείς της επιχειρηματικότητας και ειδικότερα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, συμβούλους επιχειρήσεων, επιχειρηματίες και πολίτες της ευρύτερης περιοχής της ΑΜΘ.

Πρόγραμμα εκδήλωσης:

Κτίριο Πολιτιστικού Σωματείου «ΘΑΜΥΡΙΣ» Βουλγαροκτόνου 35, Ξάνθη

(Πλατεία Μπαλτατζή)

18:15 – 18:30 Προσέλευση

18:30: Χαιρετισμός Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθη Γιαννακίδη

19:00: Δράση «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις». Παρουσίαση & Ερωτήσεις

20:00: Δράση «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας, Εμπόριο – Εστίαση – Εκπαίδευση». Παρουσίαση & Ερωτήσεις

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση των Δράσεων και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους για τις λεπτομέρειες των δράσεων.

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ