ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Request Project live στο Κυβερνείο Πέμπτη 20.12
ΤΟ REQUEST PROJECT ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ djset (ΝΙΚΟΣ ΚΟΝΤΟΣ) ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ live saxophone (ΣΟΦΙΑ ΜΩΥΣΙΑΔΟΥ) ΚΑΙ vocals (ΤΖΕΝΗ LUNA)

*Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν διοργανώνει το ξενοδοχείο 1000 COLORS Hotel με εξαιρετικό με τρομερό μπουφέ και τον μοναδικό Δημήτρη Λεβάκη με την ορχήστρα του.

Τιμή 25€/άτομο. Πληροφορίες-κρατήσεις 2541084805

….

*Τι περιλαμβάνει η ορχήστρα του Δημήτρη Λεβάκη εκτός από τα εξαιρετικά φωνητικά. Πιάνο, βιολί και κιθάρα!

….

*Στο Μέγαρο Μουσικής τραγούδησε χθες η Ματθίλδη Μαγγίρα συμμετέχοντας σε ειδική βραδιά με άλλους δημοφιλείς τραγουδιστές, στην οποία ακούστηκαν τραγούδια που αγαπήσαμε από τον Ελληνικό κινηματογράφο.

….

*Περίμενα περισσότερο κόσμο για να είμαι ειλικρινής, στην εξαιρετική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης στο Δημοτικό αμφιθέατρο Ξάνθης, το βράδυ της περασμένης  Δευτέρας…

Κρίμα, γιατί έχασαν οι απόντες.

….

*Σημειώνω ότι την εκδήλωση παρακολούθησαν μεταξύ των άλλων, ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης αλλά και ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Πασχάλης Λύρατζης.

Αντίθετα απουσίαζε ο  Δήμαρχος Ξάνθης που κατά πάσα πιθανότητα…θα έλειπε σε κάποιο ταξιδάκι στην Αθήνα!

…..

ΚΑΚΙΕΣ
Τι έχει συμβεί και έχει χαθεί από προσώπου γης η νεαρή ηθοποιός και παρουσιάστρια Νατάσσα Μπάτζιου που αν θυμάμαι καλά είχε παρουσιάσει και την βραδιά ΟΝΕΙΡΩΝ στις 31 Δεκεμβρίου 2016 στην κεντρική πλατεία που είχε διακοπεί δυο φορές λόγω του…χιονιού; Που έχει εξαφανιστεί και που βρίσκεται; Αφού δεν την βλέπω στις φετινές γιορτές ούτε στο Κυβερνείο; Εκτός αν κυκλοφορεί είτε σε άλλα μαγαζιά, είτε παραμένει στη Θεσσαλονίκη και δεν έχει έρθει ακόμη για τις γιορτές!

….

*Τι μου έκανε εντύπωση; Ότι την συναυλία παρακολούθησαν χειροκροτώντας μάλιστα ιδιαίτερα θερμά τους μαθητές του Μουσικού σχολείου Ξάνθης και ο Γιάννης με την Φένια Τσαγκάλα. Ιδού και η σχετική φωτογραφία.

….

*Χαμός έγινε σε μια ακόμη βραδιά καψούρας με τον Τόρη Παπαδήμα στο ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ όπου βέβαια υπήρχε ιδιαίτερη αφθονία από…γυναίκες, καθότι η καψούρα ανήκει σε όλους και όλες!

Τι έπαιξε περισσότερο ο δημοφιλής d.j.; Μα Νίκο Κουρκούλη, Γονίδη, Μαζωνάκη και όλα τα καινούργια!

(σ.σ. Αληθεύει ότι χώρισε πρώην του και εμφανίστηκε μάλιστα σε μεγάλα κέφια στο ΚΥΤΤΑΡΟ έτοιμη για όλα; Ή είναι ψέματα;)

ΣΦΗΝΕΣ
Από 20-25 ευρώ κυμαίνονται τα περισσότερα φετινά Χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν. Οι τιμές δεν είναι άσχημες βέβαια, αφού τα ρεβεγιόν στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη κυμαίνονται από 35-50 ευρώ κατ’ άτομο, η κίνηση όμως θα ξεκινήσει μετά τις 21 Δεκεμβρίου που καταβάλλονται οι συντάξεις…Προς το παρόν, μέτρια η κίνηση.

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ