ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Τα fake news του Παυλικιάνου για Στέλιο Μωραίτη και Τοψίδη

Εγώ το αποκλείω ένας υποψήφιος Δήμαρχος όπως ο κύριος Μανώλης Τσέπελης με μια…προφορική εντολή να έδινε επί Δημαρχίας Στυλιανίδη «εργάκια» της τάξεως των 11.000 ευρώ σε ημετέρους εργολάβους. Ο ίδιος το…αποκλείει;
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Τον Γενάρη 2019 θα ανακοινώσει την οριστική απόφασή του ο Πασχάλης Λύρατζης για το αν θα κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης ή θα πορευτεί εκ νέου με το ψηφοδέλτιο του νυν Δημάρχου Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλου.

Προσωπικά πάντως ξέρω κάποια πράγματα περισσότερο και αυτό που σας ανακοινώνω…

-Αν ο Πασχάλης Λύρατζης κατέβει τελικά υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης, τότε ο πρώην Δήμαρχος Σταυρούπολης Γιώργος Καρασακαλίδης το πιο πιθανό να κατέβει μαζί του!!!!

Αυτό λένε οι δικές μου πληροφορίες.

…..

 

*Χθεσινή αποκάλυψη του φίλου μου και πρώην συνεργάτη στην Εγνατία τηλεόραση Αλέξανδρου Παυλικιάνου.

Γράφει λοιπόν ο Αλέξανδρος: «….μαθαίνουμε προς παράταξη   Παπαχρόνη ετοιμάζονται να πλεύσουν δύο ηχηρά ονόματα πρωτοκλασάτων στελεχών της διοίκησης Στυλιανίδη, ο ένας μάλιστα διετέλεσε αντιδήμαρχος επί δημαρχίας Λάκη Στυλιανίδη.

Δεσμευθήκαμε να μην κοινοποιήσουμε ονόματα και δεν θα το κάνουμε»

-Μ΄ αρέσουν οι…δεσμεύσεις σου Αλέξανδρε! Ο κόσμος τόχει τούμπανο κι εσύ κι ο….Γιάννης Παπαχρόνης, κρυφό καμάρι!

*Δηλαδή Αλέξανδρε αυτός που υποτίθεται «πολεμάει» το…χτες (σ.σ. ο Γιάννης Παπαχρόνης δηλαδή), θα κατεβάσει υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους πρωτοκλασάτους του…πρώην Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη;

-Τον…Δημήτρη Μπένη δηλαδή, τον Απόστολο Αγκόρτσα ή τον Γιάννη Τσεγγελίδη; Διότι σαν πρωτοκλασάτους εγώ αυτούς θυμάμαι μόνο…

-Δευτεροκλασάτους να μου έλεγες, θα πήγαινε σε πολλούς ο νούς μου! Περιμένω άμεσα να μου το σφυρίξεις στο αυτί…

*Επίσης μετά τον Τένη Καμαρίδη και ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος συμπτωματικά (;) αποκαλύπτει τα παρακάτω:

«Μαθαίνουμε ότι τελικά ο Στέλιος Μωραίτης, πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης, δεν θα κατέβει υποψήφιος ούτε με Τοψίδη ο οποίος ομολογουμένως, όπως τουλάχιστον  λένε οι πληροφορίες μας, δεν έχει έρεισμα πέραν των επιμελητηρίων της Περιφέρειας στην κοινωνία, αλλά δεν θα κατέβει ούτε στον Τόπειρο γιατί εκεί δεν … τον θέλουν. Άλλωστε στις τελευταίες εκλογές, το αποτέλεσμα δεν ήταν και τόσο καλό για τον Μωραίτη…»

-Κι εγώ που νόμισα ότι στις τελευταίες εκλογές….αυτές δηλαδή του Επιμελητηρίου, ΣΑΡΩΣΕ ο Στέλιος Μωραϊτης!

Μήπως εννοείς Αλέξανδρε τις…προπολεμικές εκλογές του 2014;

*Το δικό μου συμπέρασμα; Για να γράφουν από κοινού Τένης και  Παυλικικάνος για τον Στέλιο Μωραϊτη τα ίδια ακριβώς πράγματα, νομίζοντας βέβαια ότι με τον τρόπο αυτό υποστηρίζουν καλύτερα τον νυν Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο!

-Ε…Είναι…100% σίγουρο ότι ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης κατεβαίνει υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με τον Χριστόδουλο Τοψίδη!!!! Και απορώ πως ειδικά ο  Αλέξανδρος δεν του το ρώτησε ευθέως στη Γενισέα!

………

*Στα δημοτικά πάντα. Και ο επί χρόνια Έφορος Προσκόπων Ξάνθης Επαμεινώνδας (Νώντας) Τσότσος κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Παπαχρόνης.

Ιδού και η επιστολή του:

Αγαπητοί μου Συνδημότες.

Πιστεύοντας ακράδαντα

ότι ήρθε η ώρα να αποτινάξουμε από την Πόλη

τις ταμπέλες της στέρησης

και την συνθηματολογία της απραγίας,

δηλώνω ότι θέλω να βοηθήσω και εγώ

σε αυτήν την τιτάνια προσπάθεια του Γιάννη Παπαχρόνη

για άμεση δουλειά και υπευθυνότητα,

στην πορεία της Πόλης μας για ένα καλύτερο αύριο προς

όλους μας.

Είμαι εδώ. Είμαστε εδώ.

Επαμεινώνδας Τσότσος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

με τον Συνδυασμό «ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗΣ ΜΑΣ»

του Υποψήφιου Δημάρχου Ιωάννη Παπαχρόνη

……

*Υπογράφηκε χθες, με στόχο την αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας, η σύμβαση για το έργο αποκατάστασης οδοστρωμάτων οδικού δικτύου Δήμου Ξάνθης, που αφορά εργασίες για τη βελτίωση της οριζόντιας σήμανσης στο τμήμα του οδικού δικτύου από τη διασταύρωση της εθνικής οδού Δράμας – Ξάνθης μέχρι το δασικό χωριό «Ερύμανθος».

«Η διαγράμμιση από τη διασταύρωση μέχρι το Καρυόφυτο, τον Λειβαδίτη έως και το Δασικό Χωριό, σε μια ιδιαίτερη διαδρομή που προσελκύει πολλούς επισκέπτες, αλλά εξυπηρετεί και τους κατοίκους της περιοχής, ήταν επιβεβλημένη, απαραίτητη και δίκαιο αίτημα πολλών δημοτών», σημειώνει ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος.

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ