ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Οι βραδιές ανοικτού μικροφώνου επιστρέφουν για 4 φορά! 13 νέοι και παλιότεροι κωμικοί, ψάρακλες και παλαίουρες, βετεράνοι και αρχάριοι, γράψανε τα νέα τους κείμενα και ανεβαίνουν μπροστά σας με τρακ, άγχος και ελπίδα να σας εντυπωσιάσουν! Οι βραδιές stand-up comedy με την περισσότερη αδρεναλίνη, επιστρέφουν σε Χριστουγενιάτικο κλίμα και σας περιμένουν!
Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στο Nostos Live

*Με μια πολύ καλή είδηση ξεκινάω σήμερα τη στήλη μου. Παντρεύεται λοιπόν την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου στις 13.00 στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Ξάνθης, ο πρωταγωνιστής της Θρακικής Σκηνής και δάσκαλος στο χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Μικρασιατών Ν. Ξάνθης Δημήτρης Χατζηευστρατίου την αγαπημένη του Ελισάβετ Τσάτσικου.

Ένα εξαιρετικό πράγματι παιδί και το βασικότερο….ικανότατο, γιατί ότι το κάνει, το κάνει σωστά και τέλεια! Και ως αστυνομικός, αλλά και ως καλλιτέχνης.

(σ.σ. Η φωτογραφία από το Πικαντίλι)

….

*Τι αναφέρει η πρόσκληση:

Σας προσκαλούμε στον γάμο μας, την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου στις 13.00 στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Ξάνθης.

Δημήτρης-Ελισάβετ.

Οικογένειες

Κυριάκου και Ζωής Χατζηευστρατίου

Νικολάου & Κυριακής Κάτσικου

Κουμπάρα θα είναι η εξαιρετική Γιαχανού Κωνσταντίνα.

Θα ακολουθήσει δεξίωση στο κέντρο «Διογένης».

-Οι ώρες οι καλές.  Αφού όπως μαθαίνω, το ζευγάρι περιμένει και το πρώτο του παιδί!

….

*Στη Δράμα και συγκεκριμένα στο υπέροχο Mantòn Café θεάθηκε η δημοφιλής ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής Χρύσα Τσακίρη ανανεωμένη και ερωτευμένη με τον αγαπημένο της Κώστα Σολαξ .

*Πολύ κολλητοί έγιναν τον τελευταίο καιρό όπως μαθαίνω, Βασίλης Ρούφος (ο δραστήριος αντιπρόεδρος της ΕΑΣ Ξάνθης) και Γιώργος Μαυρίδης (Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αβδηρων)

-Και στα τσίπουρα, και στο καφενείο αλλά και στα…ελληνάδικα μαζί! Άπαιχτοι…

….

ΚΑΚΙΕΣ
Απίστευτος είναι πράγματι γνωστός ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής και σεφ που όπως έμαθα, «πούλησε» τον κολλητό του που τον περίμενε στο Κυβερνείο στη βραδιά με την Ματθίλδη Μαγγίρα, για να κάνει κοινωνική επίσκεψη σε δημοφιλή τραγουδιστή….που είναι κουμπάρος του κολλητού του! Η είδηση ωστόσο με ξάφνιασε διπλά, αφού από την επίσκεψη απουσίαζε η…κουμπάρα με την οποία όπως φημολογείται, ο εν λόγω ηθοποιός, είναι άγρια…καψούρης, έστω κι αν το κρύβει και κρατάει το μυστικό βαθιά στην…καρδιά του!

*Μεγάλος χορηγός της ομάδας ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ Ξάνθης είναι πλέον η γνωστή αλυσίδα Caffeine. Μάλιστα στο νικηφόρο παιχνίδι της Κυριακής με την Ακαδημία  Μπάσκετ ΔΕΚΑ, η ομάδα εμφανίστηκε στο γήπεδο σαν… Λεύκιππο Caffeine!

-Πάντα νίκες!

…..

*Η Ματθίλδη Μαγγίρα είναι και πάλι ερωτευμένη, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life. Η Ξανθιώτισσα show woman είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Αθανασίου που έχει καταγωγή από την Αλόνησο όπου διατηρεί τυροκομείο και κτηνοτροφική μονάδα.

Οι δυο τους περνάνε πολύ χρόνο μαζί καθώς η Ματθίλδη πηγαίνει πολύ συχνά στην Αλόνησο, ειδικά όταν της το επιτρέπουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Άτομα του στενού της περιβάλλοντος αναφέρουν πως η ηθοποιός περνάει μια πολύ όμορφη φάση στη ζωή της.

ΣΦΗΝΕΣ
Μια αγάπη δεν τελειώνει με έναν χωρισμό; Δεν νομίζω, ωστόσο με εντυπωσίασε έντονα η παρουσία στη Ξάνθη μετά από πολλά χρόνια, πρώην ξανθιάς αιθέριας ύπαρξης που τώρα έγινε…μελαχρινή και μένει στη Θεσσαλονίκη. Τι άλλο θα δουν τα ….μάτια μου;

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ