ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Οι εκλεγέντες από την ΑΜΘ στην νέα ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας

Μετά τις 10 Γενάρη 2019, θα δώσει ψηφοδέλτια η Νέα Δημοκρατία σε όλη την Ελλάδα, όπως αποκάλυψε ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης στο 12ο Συνέδριο του κόμματος. Έχω απορία να δω αν θάναι μέσα ο Δημήτρης Σαλτούρος αλλά και ποιοι θα είναι οι μειονοτικοί. Τα άλλα ονόματα είναι ήδη γνωστά…
ΑΛΕΚΤΩΡ

*210 είναι τα μέλη της Νέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας που εκλέχθηκαν στο 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα τα εγγεγραμμένα μέλη ήταν 2.797 ωστόσο ψήφισαν 1.855 και βγήκαν 1.834 έγκυρα ψηφοδέλτια.

….

*Ποιοι εκλέχτηκαν; Σχεδόν όλοι όσοι ήταν υποψήφιοι!!! Αφού και με 16 ψήφους εκλέχτηκαν κάποιοι!

Ποιοι εκλέχτηκαν από την περιοχή μας;

Ο Φώτης Πααχαλίδης από τη Χρυσούπολη που ήρθε μάλιστα σε σειρά 48ος , η Έμη Κασιμάτη από τον Έβρο που ήρθε 57η και πήρε 143 ψήφους, ο ημέτερος γαμπρός εκ Βόλου Αντώνης Πασχάλης που πήρε 86 ψήφους και ήρθε 117ος και η Πελαγία Βώβου που επανεκλέχτηκε ήρθε 124η και πήρε 80 ψήφους.

Και με ποιο απλά λόγια! Όποιος έμπαινε στον πειρασμό να κατέβει υποψήφιος εκλέγονταν με…άνεση!

Αναλυτικά οι εκλεγέντες από την ΑΜΘ που ανακάλυψα εγώ στον πίνακα των αποτελεσμάτων:

48        ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 156

57        ΚΑΣΙΜΑΤΗ-ΤΑΣΙΟΥΛΗ ΑΙΜΙΛΙΑ του ΜΑΡΚΟΥ 143

117      ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  86

124      ΒΩΒΟΥ ΠΕΛΑΓΙΑ (ΠΕΛΑ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ       80

….

*Για τους εκλεγέντες από τη Ξάνθη η ΝΟΔΕ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση που αναφέρει τα παρακάτω:

«Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Νομού Ξάνθης, συγχαίρει την κ. Βώβου Πελαγία και τον κ. Πασχάλη Αντώνη για την εκλογή τους, κατά την εκλογική διαδικασία που διεξήχθη στη διάρκεια του 12ου τακτικού συνεδρίου της παράταξης, ως μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της παράταξης. Ευχόμαστε στους εκλεγέντες καλή θητεία και καλή επιτυχία στο έργο τους.

Ο Πρόεδρος   

της ΝΟ.Δ.Ε Ξάνθης

Μιχάλης Πατεράκης»

……..

*Μνημόνιο συνεργασίας του ΔΠΘ με το Δ’ Σώμα  Στρατού υπογράφεται σήμερα στη Ξάνθη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 11:00 στο κτίριο  Διοίκησης του Δ.Π.Θ.

Το Μνημόνιο θα υπογράψουν από πλευράς του Δ.Π.Θ. ο Πρύτανης Καθηγητής Αλέξανδρος Πολυχρονίδης, και από πλευράς του Δ’ΣΣ ο Διοικητής Αντιστράτηγος κ. Γεώργιος Καμπάς.

Παράλληλα θα γίνει υπογραφή επιμέρους Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ του Τμήματος  Πολιτικών Μηχανικών του Δ.Π.θ. και της Διοίκησης Μηχανικού του Δ’ ΣΣ.

…..

*Καλή είδηση. Ο Δήμος Ξάνθης παρέλαβε τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 τρία ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα μετά την ολοκλήρωση του αντίστοιχου διαγωνισμού που προηγήθηκε και εισέρχεται πλέον στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης!

«Πρόκειται ουσιαστικά για οικολογικά οχήματα πόλης που κινούνται αποκλειστικά με ηλεκτρισμό, τα λεγόμενα eco cars, τα οποία τίθενται στο πλαίσιο παροχής υπηρεσιών προς τους πολίτες για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτησή τους», υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, για να προσθέσει «Η εξοικονόμηση πόρων με νέες τεχνολογίες είναι το μεγάλο στοίχημα που έθεσε από την αρχή ως προτεραιότητα η Δημοτική Αρχή και γίνεται πλέον πράξη. Τα νέα οχήματα ενισχύουν το πράσινο περιβαλλοντικό αποτύπωμα του Δήμου μας και επιπλέον εξασφαλίζουν μηδενικό κόστος συντήρησης, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, μηδενικό κόστος καυσίμου, αφού η κατανάλωσή τους περιορίζεται στο 1 € ανά 100 χιλιόμετρα».

…..

*Μάλιστα ο Δήμαρχος Ξάνθης χθες οδήγησε για λίγο το ένα από τα τρία ηλεκτρικά αυτοκίνητα και πόζαρε στο φακό της «Αδέσμευτης», ιδιαίτερα ευχαριστημένος και ικανοποιημένος από την αγορά τους.

……

*Με το Δήμαρχο Παγγαίου Καβάλας Φίλιππο Αναστασιάδη συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο γραφείο του, ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για την αξιοποίηση του γεωθερμικού πεδίου Ακροποτάμου του Δήμου Παγγαίου.  Ειδικότερα, συζητήθηκε το κοινό ενδιαφέρον των δύο πλευρών για επενδύσεις σε συγκεκριμένους τομείς όπως αυτόν της φαρμακευτικής και βιομηχανικής κάνναβης με εκμετάλλευση της γεωθερμίας, όπου διαπιστώνεται σημαντική πρόοδος και αξιόλογη προοπτική, στη βάση υλοποίησης του σχετικού στρατηγικού σχεδιασμού

….

*Παράλληλα, ενόψει της ημερίδας που προγραμματίζει  το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΥΜΕΠΕΡΑΑ (Υποδομές Μεταφορών – Περιβάλλον-Αειφόρος Ανάπτυξη) του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης τις προσεχείς μέρες στην Περιφέρεια ΑΜΘ και, ειδικότερα, στην Κομοτηνή, συζητήθηκε το έργο της «Εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων και δικτύων αποχέτευσης Δήμου Παγγαίου και παραλίας Οφρυνίου (Β’ Φάση)» που χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα και πρόκειται να παρουσιαστεί.

*Καλοπροαίρετο σχόλιο για τον Ξανθιώτη Υφυπουργό. Κανέναν δήμαρχο της Ξάνθης δεν θα συναντήσει; Ή οι Δήμαρχοι του Νομού δεν έχουν…προβλήματα και αιτήματα για επίλυση;

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ