ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Η #ΕΝΤΑΤΙΚΗ το αγαπημένο event της Θράκης και όχι μόνο, με πρωταγωνιστική παρουσία σε όλη την Ελλάδα σας αυτή την Κυριακή στο Κυβερνείο!

Πλήρως ανανεωμένη, έτοιμη για να γράψει την πιο ισtορική χειμερινή σεζόν…και να σας φτιάξει τις απόλυτες νύχτες καψούρας!

Δεν υπόσχεται, απλά πραγματοποιεί…τις καλύτερες ελληνικές βραδιές όλης της Ελλάδας!

 

*Αποθεώθηκε η κυριολεκτικά η Ματθίλδη Μαγγίρα το βράδυ της Πέμπτης στο κατάμεστο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ. Ήταν…αχτύπητη στη κυριολεξία παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό με τίτλο, «Κατά Ματθίλδη Ευαγγέλιο…»

Μάλιστα χθες συνέχισε τις εμφανίσεις της σε γνωστό μαγαζί των  Σερρών ενώ το Σαββατοκύριακο θα κάνει εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη και την Τρίτη στο Μέγαρο Μουσικής.

….

*Στα αποκλειστικά της στήλης. Ο εκδότης του «Μ» Πάνος Παπαδόπουλος μαζί με την κόρη Μαρία, τον σύντροφό της Πασχάλη Μπακούρα και τον δημοφιλή τραγουδιστή Γιώργο Καρυπίδη, τίμησαν την εκπληκτική Ματθίλδη Μαγγίρα στο τρομερό σώου που έδωσε το βράδυ της Πέμπτης στο Κυβερνείο.

….

*Επίσης τη βραδιά της Ματθίλδης τίμησαν με την παρουσία τους ο Μανώλης Φανουράκης, ο Νίκος με τη Γιάννα Πετράκου, η γνωστή δικηγόρος Σταυρούλα Ταρπίδου, η δημοφιλής τραγουδίστρια Χρύσα Μωραϊτη, ο χρηματιστής Δημοσθένης Παυλίδης και άλλοι πολλοί.

……

*Άψογη η φιλοξενία του Κυβερνείου και όπως πάντα, καταπληκτικός ο σεφ Βασίλης Τσαντίδης και στα κρύα πιάτα αλλά και στις πίτσες…και φυσικά πώς να μην πω δυο λέξεις και για τον τρομερό Ντορόζ και ειδικά για το…Ισπανικό πουκάμισό του!

….

*Αποκλειστικό. Η Αλίκη Αλεξάνδρα Χριστοδούλου έπινε χθες εβριτικα κελλαρια με τις κολλητές Xrysa Tsakiri και Andreana-Despoina Mpalaktsi στην τοποθεσία Ta Pefka – Τα Πεύκα.

Όμορφη Παρασκευή!

Το τελικό σχόλιό τους!

….

ΚΑΚΙΕΣ
Ειλικρινά περίμενα περισσότερα παλιά στελέχη της Θρακικής Σκηνής να τιμήσουν την εμφάνιση της Ματθίλδης  Μαγγίρα την Πέμπτη το βράδυ στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ και περισσότερο περίμενα φυσικά να δω εκεί τις…πρώην αρχηγούς και υπαρχηγούς των ιστορικών μαζορετών. Ατύχησα όμως, αφού ήταν λίγοι αυτοί που θυμήθηκαν την προσφορά της Ματθίλδη  Μαγγίρα, ενώ έλαμψαν για μια ακόμη φορά δια της…απουσίας τους, τόσο  η Φιφή Χατζηστόικου, όσο και η Σοφία Μπασματζή.
Η πρώτη βέβαια ούτως ή άλλως δεν τα πήγαινε την περίοδο των μαζορετών καλά μαζί της, η Σόφη όμως ήταν κολλητή της! Πως αλλάζουν έτσι οι καιροί…Ειλικρινά σας λέω…

*Στη Ξάνθη βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Καρυπίδης, κάνοντας πρόβες για την μεγάλη υποδοχή του νέου χρόνου από την Κεντρική πλατεία της πόλης μαζί με τους συνεργάτες του. Μια εμφάνιση που θα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή και σε εφέ αλλά και θέαμα….την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου από τις 23.30 και μετά…μέχρι να μπει ο νέος χρόνος 2019.

Λεπτομέρειες σύντομα…

ΣΦΗΝΕΣ
Γιατί όταν  τον ρωτάει κανείς τον Δημήτρη Γεωργιάδη, δημοφιλή παραγωγό του ραδιόφωνου και με πολλές επιτυχίες στις γυναίκες, αν θα παντρευτεί το 2019, η απάντησή του είναι να …φτύνει στο κόρφο του; Τόσο κατά του…γάμου μας προέκυψε, ή απλά δεν έτυχε;

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ