ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ με πρωτοβουλία και πιέσεις Π. Καμμένου όλος ο χώρος γύρω από το γήπεδο.

*Δυστυχώς συνεχίζουν κάποια ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ να πετάνε φόλες στους δρόμους και δυστυχώς δεν έχουν συλλάβει έναν από αυτούς τους «δολοφόνους»…

Χαρακτηριστική η χθεσινή ανακοίνωση του Κυνηγητικού συλλόγου Ξάνθης:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι δυστυχώς και πάλι έχουμε κρούσματα δηλητηριασμένων δολωμάτων (φόλες) στην περιοχή μας.
Συγκεκριμένα στην περιοχή της Βιομηχανικής περιοχής από το κτίριο της Πυροσβεστικής έως την Μορσύνη βρέθηκαν δηλητηριασμένα κομμάτια νωπού κρέατος.
Εφιστούμε την προσοχή σας και σας υπενθυμίζουμε να έχετε πάντα μαζί σας, τα κατάλληλα φαρμακευτικά μέσα για την αντιμετώπιση παρόμοιων περιστατικών.
ΤΟ Δ/Σ

….

*ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ με πρωτοβουλία και πιέσεις Π. Καμμένου όλος ο χώρος γύρω από το γήπεδο.

Αναλυτικά, με ασφαλείς και εξακριβωμένες πληροφορίες του news.makedonias.gr, ολόκληρος ο περιβάλλοντας χώρος του γηπέδου της Τούμπας παραχωρείται, στο άμεσο χρονικό διάστημα, ολόκληρος στον ΠΑΟΚ, μετά από παρέμβαση του Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου!

Πρόκειται για μια εξέλιξη εξαιρετικά σημαντική για τη Θεσσαλονίκη, καθώς με την παραχώρηση προχωρούν τα σχέδια του Συλλόγου για μια «Νέα Τούμπα», και θα αξιοποιηθούν και ανοικοδομηθούν περιοχές που έμεναν ως τώρα ανεκμετάλλευτες και το γήπεδο του ΠΑΟΚ θα αποτελέσει νέο επίκεντρο για την πόλη.

Η αξιοποίηση και ανάδειξη της περιοχής της Τούμπας είναι ιδιαίτερα σημαντική για ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη, που θα έχει πολλαπλά οφέλη από την παραχώρηση αυτή.

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ο Υπουργός Πάνος Καμμένος παίζουν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην συγκεκριμένη εξέλιξη των γεγονότων, καθώς πίεσαν για το θέμα, που σχετίζεται με διάφορους τρόπους με το Υπουργείο Άμυνας και το Υπουργείο Περιβάλλοντος.

….

*Αυτό κι αν είναι. Όπως λοιπόν γράψαμε και χθες, το δήμο Νέστου του νομού Καβάλας επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να συζητήσει για θέματα που αφορούν το Δήμο σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο Τύπου.

Αυτό που δεν περιλαμβάνεται όμως στην ανακοίνωση του περιφερειάρχη είναι η παρουσία του συμβούλου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μακάριου Λαζαρίδη, πλάι στον χρυσαυγίτη περιφερειακό σύμβουλο, Αναστάσιο Ναθαναήλ.

….

*«Η κοινή παρουσία του συμβούλου επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μακάριου Λαζαρίδη και του περιφερειακού συμβούλου της Χρυσής Αυγής, Αναστάσιου Ναθαναηλίδη, επισημοποιεί τον αρραβώνα των δύο κομμάτων, τουλάχιστον σε επίπεδο περιφέρειας» επισημαίνει στο documentonews.gr ο βουλευτής Καβάλας με το ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μορφίδης, τονίζοντας πως ο κ. Λαζαρίδης είναι στενός συνεργάτης και άνθρωπος του προέδρου της ΝΔ.

Στην ερώτηση μάλιστα της εφημερίδας αν ο κ. Μέτιος κάλεσε λοιπά μέλη του περιφερειακού συμβουλίου που πρόσκεινται σε άλλες παρατάξει, ο κ. Μορφίδης μας απάντησε πως εξ όσων γνωρίζει δεν προσεκλήθη κανένας άλλων πριν των παρόντων, ασχέτως αν «υπάρχει περιφερειακός σύμβουλος από το δήμο Νέστου που ανήκει στην παράταξη που πρόσκειται στο ΚΙΝΑΛ».

«Εδώ δεν καλέστηκαν οι περιφερειάρχες από την Καβάλα…» συμπληρώνει δηκτικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας και κάνει λόγο για επικίνδυνες πολιτικές πρακτικές από πλευράς Νέας Δημοκρατίας προς άγραν ψήφων στα θολά «νερά» της ακροδεξιάς.

…..

*Και συνεχίζει το ρεπορτάζ του documento: «Συγκεκριμένα, ρωτήσαμε τον πρώην αρθρογράφο της Ελεύθερης Ώρας αν γνώριζε πως κατά τη συνάντηση στο δήμο Νέστου, καθόταν δίπλα του ένας περιφερειακός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής. «Εγώ, δεν κάλεσα κανέναν. Πήγα απλά σε μία επίσκεψη…» απάντησε και όταν επανήλθαμε ρωτώντας τον αν τον κάλεσε στη συνάντηση ο κ. Μέτιος άρχισε να χάνει τη ψυχραιμία του.

«Δεν θα σας δώσω αναφορά» και «δεν σας φοβάται», ήταν τα λόγια του. Στις προσπάθειά μας να του εξηγήσουμε ότι δεν έχουμε σκοπό να τον φοβίσουμε και πως το μόνο που κάνουμε είναι να του παραθέτουμε δημοσιογραφικά ερωτήματα, απάντησε πριν μας κλείσει το τηλέφωνο: «Δεν με ενδιαφέρει η φυλλάδα που δουλεύετε…».

-Ερώτημα κρίσεως…Δηλαδή ο σύμβουλος και πολιτευτής Καβάλας κύριος Μακάριος Λαζαρίδης σταδιοδρόμησε και ήταν αρθογράφος της…Ελεύθερης Ώρας;!!!

-Ε, τότε να κάνω κι εγώ μεταγραφή στην…Espresso μπας και με πάρουν έμμισθο υπάλληλο στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας!

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ
Μπορεί να φαίνεται ότι τα στέκια των συλλόγων έχουν κόσμο στις φετινές Γιορτές Π. Πόλης, ωστόσο άλλο η εικόνα κι άλλο τα…ταμεία των συλλόγων!
Αφού λοιπόν συζήτησα με πολλούς εκπροσώπους συλλόγων, έχω να σας μεταφέρω τα παρακάτω:
1.Λίγοι σύλλογοι κι αυτοί όταν φέρνανε «φίρμες», γέμιζαν στα στέκια τους σε καθημερινή βάση.
2.Ο κόσμος παραγγέλλει αλλά…λίγα πράγματα με αποτέλεσμα οι εισπράξεις να είναι πολύ χαμηλότερες από πέρσι και ακόμη πιο χαμηλές από τις παλιές καλές χρονιές.
3.Κάποιοι σύλλογοι βέβαια που πουλάνε μόνο ποτά και παραβιάζουν συστηματικά τα ωράρια…πάνε οικονομικά καλύτερα από τους υπόλοιπους.
ΚΑΙ του χρόνου, με…νέο Πρόεδρο φαντάζομαι στο Κέντρο Πολιτισμού.
Η ΚΑΤΙΝA