ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Συνεχίζει Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης ο Αναστάσιος Καραδέδος

*Συνεχίζει Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης ο Αναστάσιος Καραδέδος, με απλό μέλος την πρώτη σε σταυρούς Σταμπουλή Ελένη.

Αναλυτικότερα:

Μετά την επικύρωση των αποτελεσμάτων των αρχαιρεσιών του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης, και κατόπιν της συνεδρίασης της 4 Δεκ 2018συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο σε σώμα, όπως παρακάτω:

Πρόεδρος: Καραδέδος Αναστάσιος

Αντιπρόεδρος: Γεωργίου Γεώργιος

Γραμματέας: Σπανόπουλος Ιωάννης

Ταμίας: Γκουτζουβελίδης Άγγελος

Μέλος: Γκαγκαλίδης Κωνσταντίνος

Μέλος: Μεταξά Ελένη

Μέλος: Μυδιούρα Τριανταφυλλιά

Μέλος: Νικηφορίδης Δημήτριος

Μέλος: Σουλιώτης Απόστολος

Μέλος: Σταμπουλή Δέσποινα

Μέλος: Φελεκίδης Αναστάσιος

……..

*Ένας 17χρονος μαθητής λυκείου αλβανικής καταγωγής, μόνιμος κάτοικος Καβάλας, είναι ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας του 18χρονου, επίσης μαθητής της γ’ τάξης λυκείου αλβανικής καταγωγής και κατοίκου Καβάλας, που βρήκε τραγικό θάνατο την Τρίτη το βράδυ μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε στο θώρακα.

Ο 17χρονος ομολόγησε την πράξη του κατά την προσαγωγή και την ανάκριση στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας. Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, ο δράστης ισχυρίστηκε ότι λογομάχησε με τον 18χρονο, με τον οποίο ήταν φίλοι αλλά είχαν οικονομικές διαφορές, και στην προσπάθειά του να τον εκφοβίσει, το όπλο εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

….

*Ο 17χρονος δεν ήταν νόμιμος κάτοχος του όπλου, κάλυκας του οποίου βρέθηκε το ίδιο βράδυ στο σημείο της δολοφονίας. Οι δυο νεαροί άντρες νωρίτερα διασκέδαζαν μαζί σε νυχτερινό κατάστημα της πόλης.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας της αστυνομικής διεύθυνσης Καβάλας, από το βράδυ της Τρίτης είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ από την πρώτη στιγμή όλες οι προσπάθειες επικεντρώθηκαν στο φιλικό περιβάλλον του θύματος, η κηδεία του οποίου θα γίνει το πρωί της Παρασκευής.

…….

*Πήρα στη στήλη και δημοσιεύω την παρακάτω πρόσκληση του συλλόγου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΞΑΝΘΗΣ»:

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την απογευματινή εκδήλωση CAFE, επευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας ατόμων με αναπηρία, που διοργανώνει o Σύλλογος «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΞΑΝΘΗΣ», στην Κοσμική Ταβέρνα «Ξανθίππη» την Τετάρτη 12/12/2017, ώρα 18:00μ.μ.

……

*Και μια ακόμη ανακοίνωση: Η Διοικούσα Επιτροπή της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Θράκης θέλει να ευχαριστήσει τα μέλη της από την Ξάνθη, την Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη για την συμμετοχή τους στην κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 2 Δεκεμβρίου ενόψει της 3ης Δεκεμβρίου, Παγκόσμιας και Εθνικής ημέρας των Ατόμων με αναπηρία.

Μετά την ομιλία του Προέδρου της Ε.Σ.Α. με Α. Ιωάννη Βαρδακαστάνη στην Πλατεία Αριστοτέλους πραγματοποιήθηκε πορεία μέχρι το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης όπου και έγινε κατάθεση ψηφίσματος για τα αιτήματα των αναπήρων.

……

*Ποδηλατική είδηση: Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ξάνθης Ο ΠΗΓΑΣΟΣ,

Επίσημο Μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας,

ενημερώνει ότι την Κυριακή 9 του Δεκέμβρη 2018  και ώρα 6:00 το απόγευμα στα γραφεία του Συλλόγου  στην οδό Κλεμανσώ 10Α, θα γίνει ο ετήσιος απολογισμός της αγωνιστικής χρονιάς  που πέρασε και θα ανακοινωθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί για το 2019.

Παρακαλούνται όλα τα τμήματα των εν ενεργεία αθλητών, καθώς και οι νέοι αθλητές, αλλά και οι γονείς των παιδικών τμημάτων να προσέλθουν προς ενημέρωση.

Με εκτίμηση

Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

……

*Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος στον Δήμαρχο Παγγαίου κ. Φίλιππο Αναστασιάδη με αφορμή τη ανακήρυξη του Δήμου Παγγαίου ως «Ευρωπαϊκής Πόλης Αθλητισμού» για το 2019 από την Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Πρωτευουσών και Πόλεων Αθλητισμού, σε ειδική εκδήλωση στo Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες την περασμένη Τρίτη.

Στην επιστολή του ο κ. Μέτιος εκφράζει τα συγχαρητήριά του για τη διάκριση του Δήμου Παγγαίου και αναφέρει πως η Περιφέρεια ΑΜΘ θα στηρίξει τις αθλητικές δράσεις που θα διοργανώσει ο Δήμος για την προαγωγή της υγείας, της ενσωμάτωσης, της εκπαίδευσης και του σεβασμού.

Από το Γραφείο Ενημέρωσης Περιφερειάρχη
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Λεφτά λέει ζητάνε κάποιοι εκδότες από τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης Γιάννη Παπαχρόνη, επειδή τους έστειλε 2-3 δελτία τύπου ολίγων σειρών!

Δικαίωμά τους βέβαια να μην τα βάλουν στα έντυπά τους, θα ήθελα όμως να μάθω το εξής..

Όταν τους βομβαρδίζουν ο Περιφερειάρχης και οι Δήμαρχοι σε καθημερινή βάση με δεκάδες δελτία τύπου, του ζητάνε λεφτά ή τα βάζουνε…τζάμπα; Δεν υποστηρίζω τον κύριο Γιάννη Παπαχρόνη, αλλά προτιμότερο είναι να μην βάζεις καθόλου τα δελτία τύπου του συνδυασμού του και να πετάς στο καλάθι των αχρήστων, παρά να του ζητάς εν ψυχρώ χρήματα…

Είναι και πιο ευγενές, αλλά και πιο δημοφιλές για σένα τον ίδιο. Ως εκδότη…και ως άνθρωπο!

Η ΚΑΤΙΝΑ