ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Συγχαρητήρια επιστολή της Ένωσης Στρατιωτικών Π. Ε. Ξάνθης στον νέο Α/ΓΕΣ Αντγο Γεώργιο Καμπά

*Ευχαριστήρια – Συγχαρητήρια επιστολή της Ένωσής ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ.) στον νέο Α/ΓΕΣ Αντγο Γεώργιο Καμπά. Αναλυτικά τι αναφέρει:

Με την παρούσα επιστολή, επιτρέψτε μας να εκφράσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας στο πρόσωπό σας, τις θερμές μας ευχαριστίες, διότι κατά τη 2ετή θητεία σας στο Δ΄ ΣΣ, ως Διοικητής αυτού, επιδείξατε διαρκή και ειλικρινή ανησυχία για την καθημερινότητα των συναδέλφων μας και των οικογενειών τους σε κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπιζαν, μεριμνώντας αμέσως, εμπράκτως, υπό το πνεύμα της σύγχρονης διοίκησης που χαρακτηρίζεται από τον ανθρωπισμό και την αλληλεγγύη, ξεπερνώντας τα όποια γραφειοκρατικά ή υπηρεσιακά εμπόδια μπορούσαν να προκύψουν, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής τους.

Επιτρέψτε μας να σας συγχαρούμε για την τοποθέτησή σας στη θέση του κ. Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού και να σας ευχηθούμε καλή δύναμη στα νέα σας καθήκοντα.

*Προβάδισμα 14 μονάδων της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει έρευνα της Ευρωβουλής.

Η έρευνα, που έγινε αξιοποιώντας τις δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει σε κάθε χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης, δίνει στο κόμμα  της αξιωματικής αντιπολίτευσης ποσοστό 39,2% και στον ΣΥΡΙΖΑ 25% και αφορά βασικά τις ευρωεκλογές.

Από εκεί και πέρα, τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή με 7% ενώ ακολουθούν ΚΙΝ.ΑΛ και ΚΚΕ με 6,8% και 6,4% αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της έρευνας του Ευρωκοινοβουλίου:

Ν.Δ. 39.2%

ΣΥΡΙΖΑ 25.0%

Χρυσή Αυγή 7.0%

ΚΙΝ.ΑΛ 6.8%

ΚΚΕ 6.4%

ΛΑΕ 2.6%

Ένωση Κεντρώων 2.3%

ΑΝΕΛ 1.3%

Άλλο 9.2%

……….

*Ανοικτό το ενδεχόμενο για αλλαγή του κανονισμού της Βουλής ώστε να αποτραπεί η προοπτική διάλυσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κ. Τζανακόπουλος σημείωσε: «Σύμφωνα με την πολιτική θέση της κυβέρνησης, δεν είναι ούτε ηθικά ούτε πολιτικά ορθό να διαλύονται κοινοβουλευτικές ομάδες κομμάτων τα οποία, μέσα από τη διαδικασία των εκλογών, εξασφάλισαν την είσοδό τους στη Βουλή».

Επεσήμανε μάλιστα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σκοπεύει «να ανοίξει αυτή τη συζήτηση» διευκρινίζοντας ότι η δήλωσή του δεν αφορά μόνο τους ΑΝΕΛ, αλλά όλα τα κόμματα

….

*Πέντε ώρες κράτησε η συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας της Τουρκίας, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ υπό την προεδρία του προέδρου της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και επανεπιβεβαίωσε ότι η χώρα θα διατηρήσει τη στάση της σε ότι αφορά την Συρία.

…..

*Σύμφωνα με το πρακτορείο Ανατουλού, το Συμβούλιο Ασφαλείας (ΣΕΑ) επαναλαμβάνει «με έντονο τρόπο» ότι λαμβάνει όλα τα μέτρα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και συμφερόντων της Τουρκίας.

«Υπογραμμίστηκε με έντονο τρόπο ότι οι εξελίξεις στην Κύπρο, την Ανατολική Μεσόγειο, το Αιγαίο και τον Εύξεινο Πόντο παρακολουθούνται στενά και θα συνεχιστούν να λαμβάνονται όλα τα μέτρα για την προστασία των δικαιωμάτων και συμφερόντων μας, που απορρέουν από διεθνείς συμφωνίες», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Παράλληλα, στέλνει μήνυμα στις χώρες όπου έχουν βρει καταφύγιο «μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων».

«Τονίστηκε ότι είναι απαράδεκτο ορισμένες χώρες να μην εκδίδουν μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων που έχουν διαφύγει σε αυτές. Το αίτημα για την έκδοσή τους βασίζεται στο διεθνές δίκαιο και τις υπογραφείσες συμφωνίες», προστίθεται στην ανακοίνωση κάνοντας έμμεση αναφορά στους οκτώ στρατιωτικούς που κατέφυγαν στην Ελλάδα.

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Ειλικρινά διάβασα και το σχόλιο του κυρίου Θανάση Ξυνίδη ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ ισχυρίζεται ότι στηρίζει τον Σάββα Μελισσόπουλο γιατί τον…»κατηγορεί (;) ο…Πάνος Παπαδόπουλος του «Μαχητή» κι όχι γιατί είναι η επιλογή του ΚΙΝΑΛ και των κυρίων Φανουράκη, Σταυρακάρα, Δ. Ζώτου, Αμοιρά κλπ και μπερδεύτηκα.

Όχι μόνο γιατί η κριτική του Πάνου Παπαδόπουλου είναι πολύ πιο σκληρή για τους Δημαρχόπουλο-Τσέπελη αλλά και γιατί μάλλον με τον τρόπο αυτό (όπως και επί Πούλιου…), τους φέρνει από το «πουθενά»…απέναντι!

Αυτό όμως για ποιόν είναι καλό; Για τον κύριο Μελισσόπουλο, τον κύριο Φανουράκη και τον κύριο Σταυρακάρα;

Γιατί να κατάλαβα καλά, μόνο για τον Μελισσόπουλο…δεν «ιδρώνει» ο εκδότης του «Μ»!

Η ΚΑΤΙΝΑ