ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Διεκόπη η δίκη του εκδότη του «Μ» Πάνου Παπαδόπουλου με μηνυτή τον Ζεϊμπέκ Χουσεϊν για την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου

Διεκόπη η δίκη του εκδότη του «Μ» Πάνου Παπαδόπουλου με μηνυτή τον Ζεϊμπέκ Χουσεϊν για την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στις 9! Ωστόσο κατέθεσαν μέσα σε τρομερές εντάσεις και ντοκουμέντα κατά τη διαδικασία ο ίδιος ο Χουσείν Ζεϊμπέκ και ο πρώην Στρατηγός!

*Απών από τη χθεσινή δίκη του ΜΑΧΗΤΗ με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσειν Ζεϊμπέκ ο πρώην Μουφτής Ξάνθης κ.Σινίκογλου που εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο, ζητώντας να αναγνωστεί η κατάθεσή του κατά το στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης…!

Γεγονός που προκάλεσε ωστόσο επί πλέον εντάσεις από την πλευρά του Πάνου Παπαδόπουλου, αφού συμπωματικά απουσίαζε και ο κάτοικος της Γλάυκης Φαρζλή Νουρή που η κατάθεσή του δικαίωνε τον κατηγορούμενο εκδότη του «Μ»!

……

*Η δίκη ξεκίνησε στις 1 το μεσημέρι με τον εκδότη του «Μ» να επιμένει ευθύς εξ’ αρχής στο καυτό ερώτημα, ποιος έδωσε εντολές στον Ταξίαρχο διοικητή της 21ης ΤΑΞΥΠ να συζητήσει το τελετουργικό με τον…ΨΕΥΤΟΙΜΑΜΗ Γλαύκης του ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗ Ξάνθης κ.Μετέ κι όχι το Νόμιμο Μουφτή Ξάνθης κ.Σινίκογλου!

-Ερώτημα στο οποίο δεν μπόρεσε να απαντήσει ούτε ο πρώην Σωματάρχης του Δ’ Σώματος Στρατού, λέγοντας ότι…δεν γνώριζε!!!

Με τον Πάνο Παπαδόπουλο να υπονοεί τον «πανίσχυρο» βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εκείνη την εποχή Χουσείν Ζεϊμπέκ!

Η συνέχεια την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στις 9 το πρωί!!

…….

*Καυστική ανακοίνωση και της δημοτικής παράταξης του Σάββα Μελισσόπουλου για τις ΑΚΥΡΩΤΙΚΕΣ αποφάσεις της Αποκεντρωμένης για τις σχολικές επιτροπές. Ιδού τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

H παρωδία των αποφάσεων της Δημοτικής Αρχής Τσέπελη δεν έχει σταματημό.

Ύστερα από την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης για την παράτυπη απ’ ευθείας ανάθεση έργου από τον Αντιδήμαρχο κ. Φανουράκη, σειρά παίρνουν σήμερα οι δύο αποφάσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, οι οποίες ακυρώνουν τη συγκρότηση των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Από την αρχή έχουμε επισημάνει στον Δήμαρχο Ξάνθης πως η αλλαζονική και αδιάλακτη στάση του ίδιου και των συνεργατών του απέναντι στην πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου προσφέρει κακές υπηρεσίες στον τόπο μας.

Αναμένουμε να δούμε ποιος θα αναλάβει εκ νέου την πολιτική ευθύνη για το νέο φιάσκο του Δήμου Ξάνθης, ο οποίος δύο μήνες μετά την ανάληψη της διοίκησης του δήμου από τον κ.Τσέπελη μοιάζει να είναι ακυβέρνητο καράβι.

Ξάνθη 14 Νοεμβρίου 2019

 Δημοτική Παράταξη

 “ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ”

………

*Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ: 36 χρόνια κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου από την Τουρκία στην Κύπρο

«Η συμπλήρωση των 36 χρόνων από την ανακήρυξη του ψευδοκράτους στα κατεχόμενα από την Τουρκία εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας, αναδεικνύει τη συνεχιζόμενη κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου από την Τουρκία η οποία έχει καταδικαστεί επανειλημμένως με αποφάσεις του ΟΗΕ», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Υπογραμμίζει επίσης «την ανάγκη να σταθεί η διεθνής κοινότητα και ειδικά η ΕΕ απέναντι στις παράνομες τουρκικές ενέργειες που επιχειρούν να παγιώσουν τα αποτελέσματα της εισβολής και κατοχής».

Επιπλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως η συμπλήρωση των 36 χρόνων, υπενθυμίζει και την ανάγκη να σταθούμε όλοι απέναντι στον εθνικισμό που αιματοκύλησε την Κύπρο και να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού στη βάση των Αποφάσεων του ΟΗΕ, προς όφελος του συνόλου του Κυπριακού λαού, Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων.

………..

*Δεν ξέρω πως την έχουν δει στη Ξάνθη οι «Τουρκόφωνες», αλλά …οικογένειες στην γείτονα χώρα, αυτοκτονούν με κυάνιο στην Τουρκία λόγω χρεών!!!

Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν πλέον οι αυτοκτονίες στην Τουρκία λόγων χρεωμένων νοικοκυριών, οδηγώντας το υπουργείο Εσωτερικών σε λήψη μέτρων για την απάλειψη του φαινομένου.

Μετά τη μαζική αυτοκτονία άλλης μία οικογένειας χθες στην Κωνσταντινούπολη, ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού, ανακοίνωσε ότι την Τρίτη 19 Νοεμβρίου θα συνέλθουν οι αρμόδιοι φορείς, ώστε να εκτιμήσουν την κατάσταση και να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα.

Από τις αρχές του μήνα 3 οικογένειες, προκειμένου να απαλλαγούν από τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα, έχουν βάλει τέλος στη ζωή των μελών τους με κυάνιο, που έχουν αγοράσει από το ίντερνετ. Μάλιστα το τελευταίο 24ωρο η δημοφιλέστερη αναζήτηση στο τουρκικό google είναι η φράση «από που αγοράζει κανείς κυάνιο» και στο twitter το hashtag «κυάνιο».

Χθες τα ξημερώματα μία τριμελής οικογένεια, ανάμεσά τους και το 6χρονο παιδί τους, βρέθηκαν νεκροί στο διαμέρισμά τους στη συνοικία Μακρυχώρι. Όπως έγινε γνωστό από τις ανακριτικές αρχές, η οικογένεια είχε πολλά χρέη και το κυάνιο χορήγησε ο πατέρας της οικογένειας πρώτα στη γυναίκα και το παιδί τους και έπειτα αυτοκτόνησε και ο ίδιος.

Το πρώτο περιστατικό αυτοκτονίας με κυάνιο είχε καταγραφεί πάλι στην Κωνσταντινούπολη και το δεύτερο στην Αττάλεια.

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

«Πάνοπλος» κι έχοντας δίπλα του μια κουστωδία όχι μόνο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης αλλά γνωστών Τουρκόφρονων, εμφανίστηκε χθες στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ. Γνωστά και επώνυμα στελέχη που κατά καιρούς έχουν απασχολήσει μάλιστα τα ΜΜΕ της Θράκης, όπως ο αντιπρόεδρος του Τουρκικού κόμματος DEB έδωσαν το παρόν και κατά τα διαλλείματα λειτούργησαν σαν ομάδα στο προαύλιο του δικαστηρίου, ενώ πολλοί απλοί πολίτες πήγαν στο δικαστήριο για να δουν την δίκη, αγκαλιάζοντας στα διαλείμματα τον εκδότη του «Μ» Πάνο Παπαδόπουλο που ήταν πολύ ενημερωμένος και διαβασμένος βέβαια για την υπόθεση και κατά τον γνωστό του τρόπο, έφερε σε δύσκολη θέση με τα ντοκουμέντα του τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ. Μια δίκη που διεκόπη για τις 25 Νοεμβρίου στις 9 το πρωϊ!

Η ΚΑΤΙΝΑ