ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – «ΑΡΧΗΓΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ» (;) ΜΕΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΜΕ ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ ΤΟΝ ΤΕΝΗ ΚΑΜΑΡΙΔΗ

*Δεν ξέρω τι άποψη έχουν οι υπόλοιποι, μια λεζάντα όμως ταιριάζει στην παραπάνω φωτογραφία…

«Αρχηγική εμφάνιση» (;) Μέτιου στην ομιλία του Άδωνι την Τετάρτη το βράδυ στο Επιμελητήριο Ξάνθης, έχοντας εκ δεξιών τον Τένη Καμαρίδη!

-Τέτοια φωτογραφία Χρήστο μου ο Τένης ούτε μ’ εμένα στις καλές εποχές έβγαλε! Οπότε μπροστά και δυνατά κι άσε Αμοιρίδη και σία να λένε τα δικά τους!

….

* Ξεκινάει σήμερα Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018 η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους 2.286 δικαιούχους στην Ξάνθη. Η πίστωση των αντίστοιχων ποσών στους τραπεζικούς λογαριασμούς αφορά το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου 2018 και πραγματοποιείται μέσω των Διατραπεζικών Συστημάτων (ΔΙΑΣ) Α.Ε.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης ενεργοποίησαν όλες τις διαδικασίες προκειμένου να καταβληθούν άμεσα τα προνοιακά επιδόματα στους δικαιούχους.

……

*Ο Μανώλης Τσέπελης ισχυρίστηκε δεξιά και αριστερά ότι «τα βρήκε με τον Αλέξανδρο Κοντό, είχαν μάλιστα μια πολύ καλή και θερμή συνάντηση και ο τελευταίος του είπε με νόημα ότι δεν πρόκειται να αναμιχθεί στις επόμενες δημοτικές εκλογές, αφού εξ’ αιτίας τους, δεν εκλέχτηκε ο ίδιος βουλευτής.

-Αυτά βέβαια λέει δεξιά κι αριστερά ο  Τσέπελης, ισχυριζόμενος μάλιστα ότι «μετά την συνάντηση που είχε με τον πρώην Υπουργό, ανέβηκαν οι μετοχές του και είναι αποφασισμένος όσο ποτέ, να κατέβει ο ίδιος υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης και να μην πάει με κανέναν άλλον! …

….

*Βέβαια από τη μια εκφράζω και πάλι την έκπληξή μου για το μεγάλο «πάθος» του Τσέπελη άσχετα αν διετέλεσε 28 χρόνια δημοτικός σύμβουλος, με τίποτα να μην αφήσει τον Δήμο Ξάνθης, προσδοκώντας σε μια νέα θέση μετά τις εκλογές του 2019.

Ενώ από την άλλη, περιμένω να έρθει στη Ξάνθη ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Ξάνθης, για να τον ρωτήσω αν έχει δίκαιο ή άδικο ο Τσέπελης και πανηγυρίζει έτσι!

-Αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση, περισσότερο θα πρέπει να αγωνιά ο κύριος Δημαρχόπουλος και κανείς άλλος…

Κι ο νοών νοείτω.! Άλλωστε ήδη έχει χάσει κι άλλους πρώην φανατικούς υποστηριχτές…

…….

*Λόγω εργασιών αντικατάστασης δικτύου στην οδό Λευκίππου- Λεοναρδοπούλου στα πλαίσια του έργου: «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης σε τμήματα της πόλης Ξάνθης» είναι απαραίτητη η διακοπή υδροδότησης.

Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου  2018 από 8:00 έως 15:00

1.Στην οδό Λεοναρδοπούλου από την οδό Αλικαρνασσού έως την οδό Θ. Δούκα.

2.Στην οδό Λευκίππου από την οδό Θ.Δούκα έως την πλάστιγγα ‘ΣΓΟΥΡΑΚΗ’

Ευχαριστούμε  για  την  κατανόηση, σημειώνει η ΔΕΥΑΞ σε ανακοίνωσή της.

….

*Θερμή επιστολή στον Επικ. Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, πρώην Υπουργό και τ. Βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη απέστειλε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως κ.κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος παρέλαβε το πρώτο ανάτυπο του νέου του βιβλίου του με τίτλο “Thrace: The Greek Model of an Open Democratic Society” των εκδόσεων Μίνωας.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης, με τον οποίο ο Ευριπίδης Στυλιανίδης συνεργάστηκε με επιτυχία στο παρελθόν ως Υπουργός, εξάρει στην επιστολή του την πρωτοβουλία και τη σημασία της συγγραφής της συγκεκριμένης μελέτης για τη Θράκη στα αγγλικά και διαβεβαιώνει το συγγραφέα ότι, αφού και ο ίδιος τη μελέτησε, αποφάσισε να τη συμπεριλάβει στην Πατριαρχική Βιβλιοθήκη.

Συγκεκριμένα ο Οικουμενικός Πατριάρχης τόνισε «Ούτως εκτιμώντες την παρουσίαν και αξίαν του βιβλίου, ως πολύτιμον συνεισφοράν εις το οικουμενικόν πνευματικόν θησαυροφυλάκιον, συγχαίρομεν υμίν δια την συγγραφήν και έκδοσιν του υμετέρου πονήματος, υπό τον τίτλον “Thrace: The Greek Model of an Open Democratic Society” και ευχαριστούμεν θερμώς από του σεπτού κέντρου της Ορθοδοξίας δια την αποστολήν αυτού, όπερ διεξελθόντες, παρά τας πολυμερείς ημών ευθύνας και τα καθήκοντα, απεθησαυρίσαμεν εν τη ημετέρα Πατριαρχική Βιβλιοθήκη, εν τη βεβαιότητι ότι τούτο θέλει καταστή επωφελές τοις εντευξομένοις εις τας σελίδας αυτού».

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ
Τουλάχιστον δυο ενδιαφερόμενοι να κατέβουν υποψήφιοι Δήμαρχοι στις επόμενες δημοτικές εκλογές, πλησίασαν τον Αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Άδωνι Γεωργιάδη προσπαθώντας να τον πείσουν ότι η Ν.Δ δεν πρέπει να δώσει χρίσμα στο Δήμο Ξάνθης και πόσο μάλλον στον νυν Δήμαρχο Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλο. Ποια ήταν η απάντηση του Άδωνι;
Αυτά τα χειρίζεται κατευθείαν το γραφείο του Προέδρου και δεν ξέρω, ούτε μπορώ να σας πω κάτι..
Οπότε έφυγαν μάλλον απογοητευμένοι…
Από την άλλη οι πληροφορίες λένε ότι «όσο ο Δημαρχόπουλος έχει δίπλα του τον Πατούλη, δεν φοβάται κανέναν…»!
Ούτε τον…εαυτό του;
Η ΚΑΤΙΝΑ