ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Από Δευτέρα 10 Ιουνίου και για τρεις ημέρες διακοπή λειτουργίας εργαστηρίων του ιατρικού συλλόγου Ξάνθης

*Με μια σημαντική ανακοίνωση του Ιατρικού συλλόγου Ξάνθης, ξεκινάω σήμερα την στήλη μου. Διαβάστε την:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι Εργαστηριακοί Ιατροί-Βιοπαθόλογοι του ΙΣΞ αποφάσισαν, μετά από συνάντηση με το προεδρείο του Συλλόγου, να προχωρήσουν στη διακοπή λειτουργίας των εργαστηρίων τους, για τρεις ημέρες, από Δευτέρα 10 Ιουν 2019, εναρμονιζόμενοι με την πανελλαδική κινητοποίηση. Ο Ι.Σ. Ξάνθης βρίσκετε σε συνεχή επικοινωνία με τους Συλλόγους της ΑΜ&Θ, οι οποίοι στηρίζουν την απόφαση των εργαστηριακών ιατρών. Η συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας των εργαστηρίων, συνεπάγεται ποιοτικές υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στους πολίτες.

Για τον ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Ξάνθης

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΡΑΔΕΔΟΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

………

*Αληθεύει; Ότι υποψήφιος Δήμαρχος στέλνει δεξιά και αριστερά μηνύματα  σε διάφορους πρώην φίλους του απειλώντας τους γιατί δεν τον στήριξαν στις δημοτικές εκλογές; Και αντί να κάνει αυτοκριτική, ξεσπάει σε ανθρώπους που δεν του φταίνε σε τίποτα;

……

*Η ανακοίνωση για το θερινό ωράριο των καταστημάτων της Ξάνθης:

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Ξάνθης προτείνει, για το διάστημα από 15η Ιουνίου έως 31η Αυγούστου 2019 το ακόλουθο ωράριο:

ΔΕΥΤΕΡΑ 8.30 – 14.30

ΤΡΙΤΗ 8.30 – 14.00 18.00 – 21,00

ΤΕΤΑΡΤΗ 8.30 – 14.30

ΠΕΜΠΤΗ 8.30 – 14.00 18.00 – 21,00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8.30 – 14.30

ΣΑΒΒΑΤΟ 8.30-15.00»

….

*Ευχές για τους μαθητές και μαθήτριες που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις, εξέδωσε ο Δήμαρχος Ξάνθης Θωμάς Μίχογλου.

Ιδού τι αναφέρει:

Με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων, ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, εύχεται σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, καλή επιτυχία. Σε αυτή την πρώτη και δύσκολη δοκιμασία της ζωής τους, να καταφέρουν να αντεπεξέλθουν με υπομονή και ψυχραιμία, έχοντας ως κύριο στόχο την εκπλήρωση των ονείρων τους.

Θωμάς Μίχογλου

Δήμαρχος Τοπείρου

……..

*Το  Χαμόγελο του Παιδιού  βράβευσε με τιμητικό έπαινο  τους μαθητές του 5ου Γυμνασίου Ξάνθης για την πολύπλευρη  εθελοντική τους δράση.

Αναλυτικότερα, oι μαθητές τιμήθηκαν με ξεχωριστό βραβείο  για τη συμμετοχή τους στα 3α Βραβεία  YouSmile , που διοργανώνει το Χαμόγελο του Παιδιού και έχει ως στόχο να αναδείξει πρωτοβουλίες και πράξεις , οι οποίες σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο , είχαν θετικό αντίκτυπο στον κοινωνικό περίγυρο και ενέπνευσαν άλλα παιδιά ή ενήλικες .

….

*Οι μαθητές του 5ου Γυμνασίου Ξάνθης αναδείχθηκαν  για την ουσιαστική και πολυεπίπεδη εθελοντική τους δράση κατά τη φετινή σχολική χρονιά. Πιο συγκεκριμένα διοργάνωσαν τα Χριστούγεννα φιλανθρωπικό bazaar , με χριστουγεννιάτικα στολίδια κατασκευασμένα από τα ίδια τα παιδιά ,  και διέθεσαν τα  χρήματα μαζί με τρόφιμα  στην Κιβωτό του Κόσμου.

…..

*Στη συνέχεια μαθήτριες του σχολείου έκοψαν τα μαλλιά τους και ενίσχυσαν τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού « Άλμα Ζωής».  Το Πάσχα ,τέλος,  δημιούργησαν υπέροχες πασχαλινές λαμπάδες , τα έσοδα των οποίων διατέθηκαν στο Χαμόγελο του Παιδιού , ενώ αντιπροσωπεία του δεκαπενταμελούς επισκέφτηκε το Γηροκομείο Ξάνθης.  Όλες οι παραπάνω εθελοντικές   παρεμβάσεις , που υποστηρίζονται θερμά από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου ,   ενισχύουν το αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης  των μαθητών  και  συμβάλλουν στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου βασισμένου στον αλτρουισμό και στις ανθρωπιστικές αξίες. Έπεται συνέχεια.

*Την Παρασκευή 07 Ιουνίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς παρέστη στην τελετή παραλαβής τεσσάρων σκαφών τύπου Zodiac, δωρεά της εταιρίας HARBOR AND TRADING SA, στη νήσο Χίο.

….

*Στην τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ (ΠΖ) ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΤΟΥΝΤΑ», παρεβρέθησαν επίσης εκπρόσωποι των τοπικών και πολιτικών αρχών του νησιού, καθώς και αντιπροσωπεία στελεχών του Στρατού Ξηράς.

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Ευγενής και άψογη πράγματι η δημοσιογραφική γραφή τοπικού εκδότη ότι «ο Τσέπελης δεν θα…καθίσει» σε αντίπαλό του εκδότη, όπως του «κάθισε» ο…Δημαρχόπουλος, αλλά δεν κατάλαβα το νόημα της συγκεκριμένης γραφής…

Έχει δηλαδή ο εν λόγω εκδότης κάποια έγκυρη πληροφορία γι’ αυτόν που κατηγορεί ότι ζήτησε από τον νέο Δήμαρχο να του… «καθίσει»; Και αυτό το…«κάθισμα» πως ακριβώς το υπονοεί; Ας μας το επεξηγήσει με πιο καθαρές έννοιες για να το καταλάβουμε κι εμείς οι απλές Κατίνες του λαού που μπορούμε να αντιληφθούμε αυτόν τον…εκδοτικό κώδικα επικοινωνίας!

Όπως επίσης θα πρέπει να μας διευκρινίσει ο εν λόγω κύριος και πως επακριβώς… «κάθισε» ο σημερινός Δήμαρχος στον εκδότη για τον οποίο βγάζει τόσα εσώψυχα; Ζητάμε πολλά;

Η ΚΑΤΙΝΑ