ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Μήνυμα του Δημάρχου Αβδήρων σχετικά με την  επανεκλογή του Συνδυασμού ”ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ” ως Δημοτική Αρχή

Ο Πασχάλης Λύρατζης πλησίασε τον Φερτούν, ο Γιάννης Ζερενίδης τον Τάσο Θεοδωρίδη, κάποιοι άλλοι κάποιους άλλους κι όλοι μαζί ξεκίνησαν από  τώρα για το πώς θα «διεμβολίσουν» τους «10» του Δημαρχόπουλου. Ο καθένας με τον «πόνο» του!
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Μα καλά ρε παιδιά… Τέτοια αγωνία, τέτοια λαχτάρα και τέτοια προσμονή να αναλάβει επιτέλους Δήμαρχος ο Τσέπελης για να (σας)… «καθίσει» και να μην «καθίσει» στον κολλητό σας;

-Τους ρωτήσατε και τους δυο;

Στον ένα αν θέλει να… «καθίσει» στον οποιονδήποτε και στον άλλον αν θέλει να του «καθίσει» ο Τσέπελης;

(σ.σ. Κι ακόμη δεν μπήκε ο Σεπτέμβρης…)

…….

*Μήνυμα του Δημάρχου Αβδήρων σχετικά με την  επανεκλογή του Συνδυασμού ”ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ” ως Δημοτική Αρχή:

Ο  Συνδυασμός ”ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ” του Δημάρχου Αβδήρων Τσιτιρίδη Γεωργίου  κέρδισε εκ νέου την εμπιστοσύνη των δημοτών του Δήμου Αβδήρων, τόσο την πρώτη Κυριακή των Δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου, όσο και στις επαναληπτικές εκλογές της 2ας Ιουνίου και επανεκλέχτηκε Δημοτική Αρχή με ποσοστό 54,5%.

Ευχαριστώ όλους τους Δημότες του Δήμου Αβδήρων, τους συνεργάτες και τους υποψήφιους του Συνδυασμού μας για την αγάπη και την εκτίμηση που έδειξαν  σε εμένα  και στο Συνδυασμό μας. Μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε τα σημαντικά έργα υποδομών που ξεκινήσαμε το 2014, ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων όλων των οικισμών του Δήμου μας.

Ο Δήμος Αβδήρων τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι ο κινητήριος μοχλός ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας όλου του Νομού Ξάνθης.

Τσιτιρίδης Γεώργιος

Δήμαρχος Αβδήρων

…..

*Συνεχίζει το κλάμα και τους αφορισμούς ο Πασχάλης Λύρατζης για όλους όσους τον…πρόδωσαν με μπηχτές στο fb που όπως τελικά αποδείχτηκε εκ του αποτελέσματος…

Μόνο καλό δεν του έκανε!

-Αφού τα βιντεάκια και τα like δεν φέρνουν ψήφους….! Και το χειρότερο είναι πως ακόμη συνεχίζει και δεν το καταλαβαίνει!!!!

….

*Μα καλά βρε Πασχάλη μου δεν το έβλεπες ότι ενώ στην αρχή το ξεκίνησες τόσο καλά, όσο πλησίαζε η ημερομηνία των εκλογών, τόσο περισσότερο δυστυχώς έδειχνες ότι η ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ δεν ήταν τίποτα από άλλο παρά μια…συνιστώσα του Τσέπελη για να αποδυναμωθεί από την πρώτη Κυριακή ο Δημαρχόπουλος; Ο άνθρωπος που δηλαδή σε ευεργέτησε και σε είχε επί 5 συνεχή χρόνια Πρόεδρο στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης!

Σας τα είπε κι ο Παπαδόπουλος στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ όταν έβλεπε πως είχατε εξελιχθεί, ανέθεσες ακόμη και το επικοινωνιακό σου στον Σταύρο Καρυπίδη που παράλληλα είχε και το επικοινωνιακό του Τσέπελη και ζητάς και τα ρέστα από κάτω;

Λίγη αυτοκριτική τουλάχιστον…!

*Αλλάζω θέμα. Η πανθομολογούμενη ως ευρεία νίκη της Ν.Δ. στις επικείμενες εθνικές εκλογές του Ιουλίου, ύστερα από την άνετη επικράτηση στις ευρωεκλογές, δημιουργεί νέες καταστάσεις στην οδό Πειραιώς, αφού πάρα πολλά στελέχη ζητούν πλέον να συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια του κόμματος. Και ιδίως στην περιοχή μας…

….

*Πάμε ωστόσο και στην είδηση. Για την ανατολική Μακεδονία και Θράκη σύμφωνα με άρθρο του “Ελεύθερου Τύπου”, τα ονόματα που ακούγεται ότι θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια της έχουν ως εξής:

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ

Στην Καβάλα, η Ν.Δ. κατέχει μία από τις τέσσερις έδρες και στοχεύει να τις τριπλασιάσει. Εκτός από τον νυν βουλευτή Νίκο Παναγιωτόπουλο, στο ψηφοδέλτιο θα βρίσκονται ο πρ. διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. Μακάριος Λαζαρίδης και ο Γιώργος Καλαντζής.

Στη Δράμα η Ν.Δ. έχει μία από τις τρεις έδρες. Εκτός από τον νυν βουλευτή Δημήτρη Κυριαζίδη, θέση στο ψηφοδέλτιο αναμένεται να λάβουν οι: Κώστας Μπλούχος και Κώστας Κόντος.

……..

*Στην Ξάνθη, η Ν.Δ. δεν έχει βουλευτή, καθώς και οι τρεις έδρες πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Τον Ιούλιο αναμένεται να εκλέξει τουλάχιστον δύο. Θέση στο ψηφοδέλτιο διεκδικούν οι: Αλέξανδρος Κοντός, Μαίρη Τσιακίρογλου και Μαρίνα Παυλίδου, καθώς και εκπρόσωποι της μειονότητας.

(σ.σ. Ερώτημα παραμένει αν τελικά είναι ή δεν είναι ο Δημήτρης Σαλτούρος;)

….

*Στην τριεδρική Ροδόπη, η Ν.Δ. δεν έχει βουλευτή. Στο ψηφοδέλτιο αναμένεται να είναι οι: Ευριπίδης Στυλιανίδης, Κώστας Ιατρίδης, Βούλα Ελευθεριάδου, καθώς και εκπρόσωποι της μειονότητας.

….

*Στον ακριτικό Εβρο, η Ν.Δ. έχει σήμερα μία από τις τέσσερις έδρες. Ομως, στις επερχόμενες εκλογές σκοπεύει να κερδίσει τρεις. Εκτός από τον νυν βουλευτή Τάσο Δημοσχάκη, θέση στο ψηφοδέλτιο αναμένεται να έχουν οι: Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, Σταύρος Κελέτσης, Ελενα Σώκου, Χρύσα Μπαχαρίδου και ενδεχομένως ο Ακης Γεροντόπουλος.

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ