ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ! Και ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Πετρόπουλος με το ψηφοδέλτιο Γ. Παπαχρόνη!

ΕΝΤΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ! Τα είπε με…ένα τραγούδι σε Δημαρχόπουλο και Λύρατζη και….την έκανε!

Έντιμα και …καθαρά! Πρώτα τους τα είπε με ένα…τραγούδι και μια δήλωση και μετά….(σήμερα για την ακρίβεια), παραιτείται και από τις «θέσεις» που κατείχε ως απλό μέλος στις διοικήσεις του Δημοτικού ραδιόφωνου και του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης όπου πρόσφερε δωρεάν τις υπηρεσίες του!

Ο λόγος για τον επί χρόνια ηλεκτρολόγο μηχανολόγο του Δήμου Ξάνθης και δημοφιλή μουσικοσυνθέτη Δημήτρη Πετρόπουλο που επίσημα χθες ανακοίνωσε την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «ΑΓΑΠΗ για την Ξάνθη Μας» με επικεφαλής τον  Γιάννη Παπαχρόνη!

«Είμαι ένας πολίτης που δεν χαρίζει ούτε ένα χρώμα από την πόλη με τα 1000 χρώματα! Το οφίτσια ποτέ δεν με ενδιέφεραν! Με ενδιαφέρει να πάει ο Δήμος μας μπροστά…», τόνισε χαρακτηριστικά στην Ανοιχτή γραμμή του Next tv ο Δημήτρης Πετρόπουλος ανακοινώνοντας την απόφασή του στον Πάνο Παπαδόπουλο.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Στην επιστολή του στα ΜΜΕ ο γνωστός ηλεκτρολόγος μηχανικός και μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Πετρόπουλος αναφέρει επί λέξη τα παρακάτω:

Εκτιμώντας βαθύτατα τον Γιάννη Παπαχρόνη, τόσο σαν άνθρωπο όσο και σαν εργάτη του εθελοντισμού, “άλλωστε τα έργα του μιλούν από μόνα τους”, θεώρησα καθήκον και χρέος μου να συμμετάσχω κι εγώ μαζί του στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης με τον συνδυασμό “ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΑΣ”.

Ένα σύντομο βιογραφικό για όσους δεν με γνωρίζουν

Είμαι ο Δημήτρης Πετρόπουλος του Κωνσταντίνου και της Μαρίας.

Πολίτης της πόλης με τα 1000 χρώματα.

-Μηχανολόγος Μηχανικός και γνώστης της Αγγλικής γλώσσας.

-Εργάστηκα στην “ΣΕΠΕΚ ΑΕ” (160 άτομα προσωπικό) για έξι χρόνια, ως Τεχνικός Διευθυντής, υπεύθυνος Μηχανολόγος Μηχανικός του εργοστασίου Παραγωγής και Εμπορίας Κρέατος.

-Εργάστηκα στην εταιρία “Μαρία Δ. Μπεζερμελή AE” (200 άτομα προσωπικό) για δύο χρόνια, ως διευθυντής του εργοστασίου, παραγωγής και εμπορίας ρούχων.

-Εργάστηκα στην εταιρία “FANCO AE” (1.300 άτομα προσωπικό) για τέσσερα χρόνια, ως Τεχνικός Διευθυντής και υπεύθυνος Μηχανολόγος Μηχανικός του εργοστασίου παραγωγής ετοίμων αθλητικών ενδυμάτων και ως Διευθυντής Προγραμματισμού Παραγωγής.

-Εργάστηκα στο Δήμο Ξάνθης, ως Προϊστάμενος Η/Μ και Κίνησης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών για 22 χρόνια

  1. Οργάνωσα και έθεσα σε λειτουργιά την Ελεγχόμενη στάθμευση και την Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Ξάνθης, της οποίας διετέλεσα και Προϊστάμενος με παράλληλα καθήκοντα μέχρι την ολοκλήρωσή της, έχοντας λάβει “ΕΦΗΜΟ ΜΝΗΑ” ως επιβράβευση, από τον Δήμαρχο Ξάνθης και το Υπηρεσιακό Συμβούλιο ΠΟΤΑ.
  2. Ήμουν ένας εκ των τριών συναδέλφων μηχανικών, που οργανώσαμε και θέσαμε σε λειτουργία την Πολεοδομία του Δήμου Ξάνθης, και με παράλληλα καθήκοντα είχα τον έλεγχο και την υπογραφή των οικοδομικών αδειών στον τομέα των Η/Μ εγκαταστάσεων.
  3. Εκπόνησα πληθώρα μελετών και επιβλέψεων έργων στο Δήμο Ξάνθης καθώς επίσης και στο Δήμο Αβδήρων λόγω έλλειψης Μηχανολόγου Μηχανικού έπειτα από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης.

-Διετέλεσα επί τρεις θητείες, στο Υπηρεσιακό – Πειθαρχικό Συμβούλιο ΠΟΤΑ

-Διετέλεσα επί τέσσερις θητείες στο Δ.Σ. της ΕΕΤΕΜ, Περιφερειακό Τμήμα Ξάνθης, της οποίας ήμουν και πρόεδρος για δύο θητείες.

-Υποψήφιος Διοικητής του Νοσοκομείου Ξάνθης το 2014

-Έλαβα μέρος σε πολλές μουσικοθεατρικές παραστάσεις, ως μέλος της Θρακικής Θεατρικής Σκηνής Ξάνθης.

-Ήμουν Τηλεπαρουσιαστής στην Τηλεόραση, ΘΡΑΚΗ TV, και ΧΑΝΤΗΙ CHANEL, για 12 χρόνια.

-Παρουσίασα διάφορες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, όπως καλλιστεία Θράκης, εκδηλώσεις καρναβαλιού Ξάνθης, καθώς επίσης και πολλές θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες.

-Συμμετείχα σε πολλές συναυλίες, με διάφορα μουσικά σχήματα, καθώς επίσης και ως μουσικοσυνθέτης.

Αποφάσισα λοιπόν να αναγγείλω την υποψηφιότητά μου με ένα δικό μου τραγούδι, γραμμένο για την Ξάνθη των 1000 χρωμάτων. Οι στίχοι είναι της Χρύσας Καραβασίλη. Ερμηνεύει η Έλσα Καριώτη. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

Είμαστε εδώ. Είμαι εδώ. Ξάνθη. “Στην πόλη με τα χρώματα” Απολαύστε το.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Απλά ένας πολίτης που δεν χαρίζει

ούτε ένα χρώμα από την πόλη με τα 1000 χρώματα.