100 ΤΟΝΟΙ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΚΕ Σε άπορες οικογένειες των Δήμων Μύκης & Σταυρούπολης! Τι δήλωσε ο Π. Ταρενίδης!

100 τόνους καυσόξυλα ξεκίνησε και μοιράζει από χθες η ΣΕΚΕ σε άπορες οικογένειες του Δήμου Μύκης και του Δήμου Σταυρούπολης Ξάνθης σε συνεργασία με τις υπηρεσίες τους.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά χθες στην «Ανοιχτή γραμμή» του Next tv ο Πρόεδρος της ΣΕΚΕ Παναγιώτης Ταρενίδης πρόκειται για πρωτοβουλία της διοίκησης και του γενικού διευθυντή της Αλέξανδρου Κοντού να στηρίξουν άπορες οικογένειες σε περιοχές που οι θερμοκρασίες είναι πολικές. Τα καυσόξυλα ήδη από χθες φτάνουν στις οικογένειες που υπέδειξαν οι Δήμου Σταυρούπολης-Ξάνθης και Μύκης.

Παράλληλα με πρωτοβουλία της η ΣΕΚΕ χορήγησε για μια ακόμη φορά πετρέλαιο θέρμανσης στην Ιερά Μονή Αγίας Ειρήνης

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΣΕΚΕ αναφέρει τα παρακάτω:

Η Σ.Ε.Κ.Ε.  Α.Ε., ως μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες της Θράκης και πιστή στις αρχές της κοινωνικής οικονομίας στην οποία ανήκει ως συνεταιριστική επιχείρηση, ανταποκρίνεται με ευαισθησία και υπευθυνότητα στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας όπου δραστηριοποιείται και ιδιαίτερα των ευάλωτων οικονομικά συμπολιτών μας.

Για άλλη μία φορά επιβεβαίωσε τον διαχρονικά σημαντικό κοινωνικό της ρόλο, αναλαμβάνοντας το κόστος για την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης σε συμπολίτες μας που ζουν στην ορεινή καπνοπαραγωγική περιοχή του Νομού Ξάνθης. Ιδιαίτερα, μετά από συνεννόηση με τις τοπικές Αρχές για τις ανάγκες που υπάρχουν, προχωρά στην χορήγηση 100 τόνων καυσόξυλων στον Δήμο Σταυρούπολης και στον Δήμο Μύκης.

Επίσης, συνεχίζει να χορηγεί πετρέλαιο θέρμανσης στην Ιερά Μονή Αγίας Ειρήνης.