Ο ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ! Έκανε «πίσω» ο Ζαγναφέρης, κατεβαίνει στο Δήμο!;

Νέα συνάντηση των Αντιπεριφερειαρχών ΑΜΘ χθες το μεσημέρι, αλλά και πάλι δεν βγήκε «καπνός»!

Νέα συνάντηση των 5 Αντιπεριφερειαρχών Ξάνθης (Κώστας Ζαγναφέρης), Καβάλας (Θόδωρος Μαρκόπουλος), Δράμας (Αργύρης Πατακάκης), Ροδόπης (Νίκος Τσαλικίδης) και Έβρου (Δημήτρης Πέτροβιτς) πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες χθες στις 12 το πρωί, στο Hotel Elisso.

Στη συνάντηση ήταν παρών και ο πρώην θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης  Αμοιρίδης και μολονότι δεν βγήκε λευκός καπνός αφού για μια ακόμη φορά ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης επέμενε να είναι αυτός ο επικεφαλής, η πλειοψηφία  τάχτηκε στο πλευρό του Δημήτρη Πέτροβιτς που τους ενημέρωσε μάλιστα και για τις «κινήσεις» του, λέγοντας ότι «ήδη έχει κάνει μεγάλα βήματα και έχει έτοιμο τουλάχιστον το 70%  του ψηφοδελτίου του..», ζητώντας την στήριξη όλων, ακόμη κι αυτών που δεν θα κατέβουν τελικά μαζί του….

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες:

  1. Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης δεν θα κατέβει τελικά στην Περιφέρεια και ήδη κάνει κινήσεις για τον Δήμο Ξάνθης, έχοντας μάλιστα την υποστήριξη του Νικήτα Κακλαμάνη με τον οποίο στη συνάντηση που είχαν στην Αθήνα, του είπε ότι αν κατέβει στο Δήμο Ξάνθης, θα πάρει χρίσμα και από τη Νέα Δημοκρατία…! Δεσμεύτηκε πάντως να είναι κατά του Μέτιου και να στηρίξει το ψηφοδέλτιο γενικής αποδοχής. Στη προκειμένη περίπτωση δηλαδή τον Πέτροβιτς.
  2. Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας θα κατέβει υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο Πέτροβιτς και κάτι άφησαν να διαφανεί και οι αντιπεριφερειάρχες Δράμας και Καβάλας.
  3. Θα υπάρξει πάντως κι άλλη καθοριστική συνάντηση, προκειμένου να συγκροτηθεί το ψηφοδέλτιο και να είναι όλοι δίπλα στον Αντιπεριφεριεάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς όταν επίσημα πλέον θα ανακοινώσει την κάθοδό του στις Περιφερειακές εκλογές 2019 και θα δώσει στη δημοσιότητα και τα πρώτα ονόματα…
  4. Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου φρονεί ότι έχει μαζί του με υψηλό ποσοστό το Νότιο Έβρο, ενώ ήδη έχει θερμή υποστήριξη από τους μειονοτικούς και στελέχη του Νομού Ροδόπης που ανοιχτά είναι κατά του νυν Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου.